NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Tampa 4:0 (kon.)
Columbus – Montreal 2:1 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:7 (kon.) | Florida – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.)
Carolina – Boston 3:2 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:2 (po pr.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Calgary – Vancouver 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
Buffalo Sabres
Sobota 24.12.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Isles se po siréně mohli radovat.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:44:29)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 13 852 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Jaroslav Halák do zápasu nezasáhl.
     
    90+4
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Strome (NYI) 1+1
    2. Andrew Ladd (NYI) 1+0
    3. Dennis Seidenberg (NYI) 0+2
     
    Střely na branku: 32 – 29
     
    Je dobojováno! New York Islanders vítězí v předvánočním utkání nad Buffalem Sabres 5:1! Domácí byli po celou dobu aktivnější a už v první třetině se zásluhou Beauvilliera ujali vedení! Také po přestávce byli Ostrované aktivní a Ryan Strome přidal druhou branku. Odpor Buffala se Islanders podařilo definitivně zlomit v přesilové hře na konci druhé části, kdy se trefil Anders Lee! Ve třetí třetině nejprve Andrew Ladd přidal čtvrtou branku a na pět nula zvyšoval necelých osm minut před koncem de Haan! Thomas Greiss se přesto čistého konta nedočkal. Radost mu minutu před koncem pokazil Zemgus Girgensons !
     
    Konec zápasu.
    58:57 Zemgus GIRGENSONS - 5:1
     
    58:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Thomas Greiss dnes čisté konto neudrží! Buffalo přeci jen dává gól! ZEMGUS GIRGENSONS si vzal odražený puk po vlastní střele a krásným bekhendovým zakončením pod břevno překonal domácího brankáře! Asistence: Sam Reinhart, Zach Bogosian.
     
    58:20
    Diváci na tribunách už oslavují vítězství. Islanders se od dnešního výsledku mohou odrazit k lepším výkonům, které by Ostrované potřebovali jako sůl.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:23
    Kuljomin vyhodil puk mimo ledovou plochu, ale kotouč se nakonec otřel o tvrzené sklo. Vylučovat se nebude, vhazuje se před Greissem.
     
    56:50
    Tavares se dostal k odraženému kotouči ve středním pásmu. Domácí hvězda už ale neměla síly, a proto nahodila puk do třetiny a odjela střídat.
     
    56:12
    Andrew Ladd uzmul kotouč jednomu ze soupeřů na modré čáře a Islanders opět uklidňují hru. Diváci si užívají předvánoční utkání.
     
    55:32
    Jack Eichel poslal puk do útočného pásma. Do třetiny se však prodral jediný hráč Sabres, který neměl proti přesile obránců šanci.
     
    55:02
    Bryan Gionta spěchal za nahozeným pukem do rohu útočného pásma, kde si jej vzal do parády Johnny Boychuk, jež vybojoval kotouč pro domácí.
     
    54:26
    Sam Reinhart nepřesnou přihrávkou na modrou čáru vyhnal hostující celek ven z útočného pásma. Unavená pětka Islanders odjíždí na střídačku.
     
    54:10
    O´Reilly jen nahodil puk do rohu útočného pásma. Domácí zadáci měli spoustu času na rozehrávku, ale prudká přihrávka prolétla na zakázané uvolnění.
     
    53:25
    Buffalo už je úplně zaražené a hosté už by se nejraději viděli v kabině. Dnešní utkání se Šavlím vůbec nepovedlo.
    52:34 Calvin de Haan - 5:0
     
    52:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je to pět nula! Parádní akce Alana Quina! Quine projel s pukem do útočného pásma, kde ustál ostrý souboj, naservíroval puk na zadní tyč a CALVIN DE HAAN doklepl puk do sítě! Asistence: Alan Quine, Dennis Seidenberg.
     
    52:00
    Faulk se krásnou stahovačkou zbavil soupeře u modré čáry, srovnal si kotouč na čepeli a vyslal střelu zápěstím. Greiss ale neměl problémy.
     
    51:20
    Cal Clutterbuck napadal rozehrávku hostujícího celku za brankou. Tentokrát však neuspěl a Buffalo může rozjet akci po pravém křídle.
     
    51:00
    Dmitrij Kulikov dostal nabito na modrou čáru a bez přípravy vypálil. Pohotová střela hostujícího obránce končí v lapačce Thomase Greisse.
     
    50:39
    Islanders stále hýří aktivitou. Hostující brankář nyní musel schovat puk před dojíždějícím Laddym. Vhazuje se po levé ruce Anderse Nilssona.
     
    50:05
    John Tavares prosvištěl s pukem do útočného pásma, kde se zbavil napadajících soupeřů, jenže z ostrého úhlu už Nilssona neohrozil.
     
    49:29
    Thomas Greiss měl problémy se zakončením Zacha Bogosiana. Domácí brankář stačil vypíchnout kotouč hokejkou před dojíždějícím Grantem.
     
    49:10
    Dennis Seidenberg jen nahodil puk za branku Buffala a raději odjel na střídačku. Čerstvé síly posílá na led také lodivod Buffala.
     
    48:30
    Boychuk dostal přihrávku před branku Buffala. Domácí hráč se snažil trefit ve vzduchu letící kotouč, ale naneštěstí pro Islanders promáchl.
     
    48:09
    Cal Clutterbuck projel s pukem do útočného pásma a od modré čáry vyslal svižnou ránu zápěstím. Jeho projektil prolétl kolem přední tyče.
     
    47:40
    Evander Kane zadovkou vybídl spoluhráče na brankovišti. Hostující útočník ale neoslovil nikoho v bílém dresu. Greiss raději přikryl puk.
     
    47:10
    Nyní se však hostům podařilo uzamknout Ostrovany v jejich obranném pásmu. Domácí zadáci se však skvěle pohybovali a nenechali soupeři prostor ke střele.
     
    46:20
    Hosté se snažili přispěchat s rychlou odpovědí, jenže domácí obrana byla znovu parádně připravena a nenechala Sabres zakončit.
    45:35 Andrew LADD - 4:0
     
    45:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Další branka domácího celku! Tady už to zavání debaklem! ANDREW LADD si vzal opuštěný kotouč ve středním pásmu, prosvištěl přes modrou čáru a střelou zápěstím do horního rohu překonal Nilssona! Asistence: Jason Chimera, Travis Hamonic.
     
    45:10
    Chimera nahazoval puk bekhendem před branku Sabres, ale k jeho smůle trefil jen brusli vracejícího se Ristolainena.
     
    44:41
    Thomas Greiss se musel zapojit do rozehrávky Islanders. Domácí brankář vyhodil puk ven z obranného pásma odrazem o mantinel.
     
    44:10
    Bogosian vyvezl puk z obranného pásma na červenou čáru, kde jej však o kotouč připravil nabuzený Clutterbuck.
     
    43:34
    Islanders už se zase ženou do útoku. Buffalo už to bude mít hodně těžké. Domácí defenzíva je totiž bezchybná a navíc skvěle podporuje útok.
     
    43:00
    Anders Lee našel parádní přihrávkou pod holí padajícího obránce rozjetého Tavarese, ale domácí hvězda byla pobídkou překvapena a nedokázala zakončit.
     
    42:34
    Jack Eichel se po prohraném vhazování v útočném pásmu vydal napadat rozehrávku Islanders za brankou. Domácí se dostali pod tlak a vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    42:15
    Nyní už musel Greiss dávat větší pozor! Na brankovišti totiž poskakoval odražený kotouč, ale pozorný brankář Islanders jej pohotově přikryl.
     
    41:35
    Jake McCabe střílel od modré čáry. Hostující obránce pálil na zadní tyč, ale Thomas Greiss měl dobrý výhled a jeho dělovku vyrazil.
     
    41:00
    Evander Kane projel s pukem na hokejce až do útočného pásma. Hostující útočník se zbavil obránců, ale z ostrého úhlu už nestačil zakončit.
     
    40:33
    K puku se však rychle dostali domácí hokejisté. Bailey pálil z ostrého úhlu, jenže Anders Nilsson byl u pravé tyče připraven.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe hokejisté Buffala. Hosté musejí v závěrečné části hry pořádně přidat, pokud chtějí duel zdramatizovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 23 – 16
     
    V Brooklynu je veselo! Domácí Islanders totiž ve druhé třetině ještě navýšili svůj náskok a jsou blízko vítězství! Islanders byli i ve druhé třetině jasně lepším celkem. Ve 35. minutě zvýšil vedení Ostrovanů na 2:0 Ryan Strome! Buffalo mělo velké problémy s přechodem do útočného pásma a navíc nabídlo Islanders přesilovou hru, kterou v samotném závěru třetiny zužitkoval Anders Lee!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:22 Anders LEE - 3:0
     
    39:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak ještě jedna branka pro Islanders! Domácí využívají přesilovou hru! Po zmatku před brankou poslal John Tavares kotouč na brankoviště a ANDERS LEE zajímavou tečí dopravil puk do sítě! Asistence: John Tavares, Ryan Strome.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:10
    Domácí ale musejí začít od své branky. Buffalo totiž uspělo na vhazování v obranném pásmu a Ristolainen okamžitě vyhodil puk.
     
    37:47
    Domácí si ještě zahrají přesilovou hru! Gionta si odpyká dvě minuty za držení!
     
    37:35
    Thomas Greiss musel zasahovat proti bekhendové střele z mezikruží. Domácí brankář neměl s ránou problém a vytěsnil puk do rohu.
     
    37:12
    Buffalo se přeci jen tlačí do útoku. Derek Grant chtěl sklepnout kotouč na branku z ostrého úhlu, ale puk se mu svezl po čepeli.
     
    36:40
    Evander Kane zkusil štěstí střelou od mantinelu. Domácí brankář měl dokonale zakrytý výhled, ale naneštěstí pro Buffalo se puk odrazil od obránce.
     
    36:05
    Anders Lee prosvištěl do útočného pásma po pravém křídle. Domácí střelec nahodil puk před branku, kde ale trefil jen brusle jednoho z obránců.
     
    35:22
    Hosté se hnali vpřed s rychlou odpovědí. Jack Eichel se tlačil před domácí zadáky, ale obránci Islanders jej nenechali zakončit.
    34:36 Ryan STROME - 2:0
     
    34:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují své vedení na 2:0! Dennis Seidenberg rozjel akci Islanders z obranného pásma. Odražený kotouč si ve středním pásmu vzal RYAN STROME, jehož první ránu Nilsson neudržel a Strome doklepl puk do branky! Asistence: Cal Clutterbuck, Dennis Seidenberg.
     
    34:07
    Strome se po vyhraném vhazování v útočném pásmu otočil kolem branky Sabres a snažil se překvapit Nilssona. Hostující brankář měl beton na místě.
     
    33:33
    Také Nick Leddy si netroufl na individuální akci a raději jen nahodil puk za branku hostujícího celku. Kotouč sebral Rasmus Ristolainen.
     
    33:05
    Hamonic jen nahodil puk do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Buffalo může zaútočit.
     
    32:30
    V posledních minutách se hraje ve velkém tempu, ale ani jeden z celků se nedostává do střeleckých pozic. Hra je plná ostrých soubojů.
     
    32:09
    Další zpackaná rozehrávka Buffala. Příliš prudká pobídka nenašla nikoho v bílém a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Nilssonem.
     
    31:40
    Buffalo se zatím hodně trápí. Hosté mají velké problémy s přechodem do útočného pásma. Foligno nepřesnou přihrávkou odevzdal puk Ostrovanům.
     
    31:05
    Tavares sice ztratil balanc na modré čáře, ale i přesto se dokázal otočit a vypíchl puk ven z obranného pásma Islanders.
     
    30:33
    Hamonic bojoval o kotouč za brankou domácího celku. Domácí hokejista puk získal a dokonce se mu přesnou rozehrávkou podařilo uklidnit hru Islanders.
     
    30:01
    Anthony Beauvillier uvolnil parádní přihrávkou před branku rozjetého Stroma, který pálil na zadní tyč, ale jeho povedená rána se zastavila o břevno!
     
    29:19
    Ryan Strome tečoval před Nilssonem nahození od pravého mantinelu. Domácí hokejista jen lehce pozměnil trajektorii puku a Nilsson měl snadnou práci.
     
    29:01
    Hosté v plném počtu.
     
    28:40
    Kotouč znovu letí přes celé kluziště až ke Greissovi. Ani Islanders podle všeho ze své úvodní přesilové hry branku nevytěží.
     
    28:05
    Nick Leddy neudržel puk na modré čáře a Gionta jej vyvezl až do útočného pásma. Hostující kapitán nasbíral pro Buffalo cenné vteřinky.
     
    27:24
    John Tavares obdržel parádní přihrávku na pravou stranu. Domácí útočník se bez váhání opřel do puku a Anders Nilsson musel vytáhnout dobrý zákrok.
     
    27:01
    Bude se vylučovat! Přesilovku si nyní zahrají domácí hokejisté. Rasmus Ristolainen dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    27:00
    John Tavares jel sám na Anderse Nilssona! Domácí hvězda si pokryla kotouč před dotírajícím obráncem, jenže střelou mezi tělo a vyrážečku Tavares neuspěl!
     
    26:30
    Leddy našel prudkou přihrávkou do středního pásma Seidenberga, který projel do útočného pásma, ale jeho rána byla nepřesná.
     
    26:05
    Thomas Greiss musel vyjet z branky před rozjetým Eichelem. Domácí brankář vyhodil puk před talentovaným soupeřem o mantinel.
     
    25:34
    O´Reilly nedosáhl na prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru. Hostující útočník poté jen rozhazoval rukama. Kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    25:10
    Prince spěchal do rohu útočného pásma za vlastním nahozením. Domácí hokejista se tlačil před Foligna, ale zadovkou neoslovil nikoho v modrém.
     
    24:31
    Domácí v plném počtu.
     
    24:00
    Anders Nilsson musel ven ze své branky. Hostující brankář zpracoval nahození za branku Buffala. Hostům se krátí čas v přesilové hře.
     
    23:20
    Buffalu se v přesilové hře vůbec nedaří. Ristolainen neudržel puk na modré čáře a hosté museli vyklidit útočné pásmo.
     
    23:04
    Nelson vybojoval puk v obranném pásmu a výhozem o mantinel osvobodil domácí celek ze sevření Šavlí. Buffalo musí začít od Nilssona.
     
    22:31
    Znovu se bude vylučovat na domácí straně! Dennis Seidenberg odpyká dvě minuty za hákování.
     
    22:00
    S dalším zakončením ale přispěchal Josh Bailey. Domácí hokejista pálil pohotově po odrazu od mantinelu, ale Nilsson jeho ránu kryl.
     
    21:35
    Leddy se zapojil do útoku domácího celku, přenechal kotouč Nelsonovi, ale druhý jmenovaný poslal střelu zápěstím vedle hostující branky.
     
    21:24
    Domácí v plném počtu.
     
    20:40
    Kotouč znovu letí přes všechny čáry. Sabres se zatím nemohou usadit v útočném pásmu. Islanders brání opravdu výborně.
     
    20:10
    Na úvodním vhazování uspěli domácí hokejisté. Islanders tak nasbírají další cenné vteřinky, domácí totiž dohrávají oslabení z první třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 7 – 6
     
    Ostrovanům se ale povedlo dohrát první třetinu v útočném pásmu, kde odvedl skvělou práci John Tavares. Domácí celek tak po první třetině vede 1:0! Islanders byli v úvodní dvacetiminutovce lepším celkem. O dosud jedinou branku se postaral Anthony Beauvillier , který tečoval Cizikasovo nahození. Buffalo zatím působí hodně ospalým dojmem a Thomas Greiss nemusel vytáhnout těžký zákrok.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Buffalo si zahraje přesilovou hru! Shane Prince totiž dostává dvě minuty za hákování.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:45
    Foligno dostal dobrou pobídku před domácí branku. Hostující útočník musel zakončovat z ostrého úhlu a připravený Thomas Greiss jeho ránu lapil.
     
    18:10
    Kuljomin byl nejrychleji u nahozeného kotouče za brankou Islanders. Ruský obránce okamžitě posunul kotouč na Chimeru.
     
    17:35
    Nilsson se přilepil ke své levé tyči a pečlivě střežil mezírku u brankové konstrukce. Hostující brankář nakonec vůbec nemusel zasahovat.
     
    17:10
    Domácí nadále pokračují v aktivní hře. Bailey nahodil puk za branku Sabres, kde jej sebral Ristolainen. Sabres mohou zaútočit.
     
    16:37
    Další rodící se akci Buffala zastavuje postavení mimo hru. Jack Eichel byl příliš rychlý a přejel do útočného pásma moc brzy. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    16:10
    Jason Chimera se natlačil před Reinharta a vybojoval kotouč pro Islanders. Domácí hokejista chtěl kombinovat s Kuljominem, ale nepřihrál přesně.
     
    15:32
    Foligno se hnal do útočného pásma po levém křídle. Na modré čáře však narazil na připraveného Hamonica, který mu odpálil puk od hole.
     
    15:00
    Thomas Hickey dojel nahození do útočného pásma. Domácí hokejista se s pukem obratně otočil a zapojil se do kombinace Islanders.
     
    14:20
    Derek Grant měl problém se zpracováním prudkého nahození v rohu obranného pásma. Hostující hráč se přesto nenechal připravit o puk.
     
    13:40
    Další obrovská šance Islanders! Hamonic střílel z levého kruhu, jeho ránu Nilsson vyrazil jen před sebe a hostující brankář se poté fantasticky přemístil proti ráně Clutterbucka!
     
    13:10
    Buffalo se snaží přispěchat s rychlou odpovědí. Akci Sabres táhl Kyle Okposo, kterého o puk ve středním pásmu připravil agilní John Tavares.
    12:05 Anthony BEAUVILLIER - 1:0
     
    12:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Shane Prince vyslal přihrávku na modrou čáru, kde se do puku opřel Travis Hamonic a jeho ránu krásnou tečí usměrnil do branky ANTHONY BEAUVILLIER! Asistence: Travis Hamonic, Shane Prince.
     
    11:40
    Tavares se snažil probít přes modrou čáru, jenže Rasmus Ristolainen skvěle zasáhl a vyhnal domácí hvězdu do středního pásma.
     
    11:10
    Zatím se hraje opravdu opatrný hokej. Ani jeden z celků se netlačí do útoku a oba týmy spíše vyčkávají na chyby svého soupeře.
     
    10:23
    Naopak rozehrávka se vůbec nepovedla domácímu celku. Prudká přihrávka nenašla nikoho v modrém dresu a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    10:10
    Anders Nilsson znovu vyrazil za svou branky, kde zkrotil prudké nahození po mantinelu. Hostující brankář puk zastavil a ještě přesně rozehrál.
     
    09:25
    Domácí napadali rozehrávku Buffala v útočném pásmu. Hokejisté Islanders zatlačili Sabres do rohu, ale Leddy přesto kotouč nezískal.
     
    09:00
    Anthony Beauvillier poslal prudkou přihrávku přes celé útočné pásmo. Na jeho pobídku si sjížděl Nelson, ale ani on nakonec nestačil zakončit.
     
    08:22
    Tavares si v útočném pásmu převzal povedenou přihrávku. Domácí hvězda vyslala pohotovou střelu, kterou tečoval Boychuk, ale Nilsson byl na místě.
     
    08:10
    Josh Bailey se po vyhraném vhazování v útočném pásmu vydal napadat rozehrávku Sabres. Domácí útočník je plný elánu a zatím hýří pohybem.
     
    07:22
    Travis Hamonic nahodil puk od modré čáry před hostující branku, kam si sjížděl Cal Clutterbuck, ale druhý jmenovaný padající puk netrefil.
     
    07:05
    Kyle Okposo se hnal za domácí branku, kam směřovala prudká pobídka. U puku byl rychleji jeden ze zadáků Islanders, jež poslal puk na zakázané uvolnění.
     
    06:34
    Hosté bojovali o odražený kotouč v rohu útočného pásma, nicméně Nick Leddy byl nejdůraznější a díky parádní hře tělem získal puk pro Islanders.
     
    06:03
    Andrew Ladd se protáhl s pukem mezi kruhy, odkud vyslal jedovatou střelu zápěstím. Rána domácího hráče prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    05:26
    Thomas Greiss musel zasahovat až nyní. Německý brankář ve službách Islanders neměl se slabou střelou problémy a ukryl kotouč v lapačce.
     
    05:10
    Po delší době se Buffalo dostalo do útočného pásma. Střela od modré čáry však byla hodně nepřesná a zaduněla jen o zadní mantinel.
     
    04:35
    Domácí jsou zatím aktivnějším celkem. Jason Chimera hledal dlouhou přihrávkou na modrou čáru rozjetého Bozaka, jež si puk nestačil převzít.
     
    04:10
    Anders Nilsson vyrazil za svou branku, kde zkrotil prudké nahození po mantinelu a vyhodil puk ven z obranného pásma.
     
    03:18
    John Tavares zasáhl vyhozený kotouč ve středním pásmu vysokou holí. Domácí hvězda se sice hádala s rozhodčím, ale ten je neoblomný.
     
    03:05
    Domácí nahodili puk za branku Anderse Nilssona, ale jejich útok nabral rychlého konce. Islanders raději vyrazili na střídačku.
     
    02:20
    Chimera neprotečoval kotouč ven z obranného pásma. Bailey se musel vrátit až do rohu obranného pásma, odkud uklidil puk do bezpečí.
     
    02:02
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Johnny Boychuk – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Marcus Foligno – 5 min., bitka).
     
    01:30
    Ladd se vydal na individuální průnik podél pravého mantinelu. Domácí útočník prošel až na modrou čáru, kde jej o puk připravil Girgensons.
     
    01:02
    Hostující brankář si první zákrok připsal až nyní. Prověřil jej právě Cal Clutterbuck, ale pro Nilssona nebylo jeho zakončení žádným nebezpečím.
     
    00:40
    Ryan Strome nahazoval puk z pravé strany před branku. Po jeho pobídce se natahoval Cal Clutterbuck, ale Nilsson nemusel zasahovat.
     
    00:10
    Kyle Okposo uspěl na úvodním vhazování a vyhrál kotouč pro Buffalo. Hosté se okamžitě vydali vpřed, ale ještě před modrou čárou zasáhl Tavares.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazování zazní americká hymna!
     
    Aktéři dnešního utkání už naskakují na ledovou plochu. Buffalo bude hrát v bílém, zatímco Islanders nastoupí v modrých dresech. V sestavě Sabres nechybí ani Kyle Okposo, který se do Barclays Center vrací poprvé jako soupeř!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Greiss (Halák) – Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares, Lee – Beauvillier, B. Nelson, Prince – Clutterbuck, R. Strome, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Ladd.

    Buffalo Sabres: A. Nilsson (Lehner) – Ristolainen, McCabe, Bogosian, D. Kulikov, Falk, Gorges – Okposo, Eichel, Moulson – Reinhart, R. O'Reilly, M. Foligno – B. Gionta, Jo. Larsson, E. Kane – Girgensons, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodčí: Chmielewski, Pochamara – Murphy, Daisy.
     
    Československá stopa

    V dresu Islanders působí Jaroslav Halák. Přednost v brankovišti však zatím dostává Greiss.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu střetli na ledě Sabres přesně před týdnem. Buffalo doma nakonec zvítězilo 3:2 v prodloužení. Vítěznou branku vstřelil Ristolainen.
     
    New York Islanders

    Jenže Ostrované jsou na tom ještě hůře než Buffalo. Islanders ve třiceti dvou zápasech získali jen třicet bodů a krčí se na samotném dně Východní konference. New Yorku vůbec nefunguje obrana! Islanders dostali už sto jedna branek! Na domácím ledě však patří mezi lepší týmy v konferenci!

    Poslední tři zápasy

    Boston – New York Islanders 2:4
    New York Islanders – Ottawa 2:6
    Buffalo – New York Islanders 3:2 v prodloužení
     
    Buffalo Sabres

    Buffalo po vydařeném startu nového ročníku opět kleslo do spodních pater! Šavle odehrály třicet dva zápasů, ve kterých nasbíraly třicet dva bodů a momentálně drží čtrnáctou pozici Východní konference! Buffalo má obrovské problémy s ofenzívou. Útok Šavlí je se sedmdesáti góly nejhorším v konferenci.

    Poslední tři zápasy

    Buffalo – Carolina 1:3
    Florida – Buffalo 4:3 po nájezdech
    Carolina – Buffalo 2:1 po nájezdech
     
    Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům kanadskoamerické NHL! Vítejte u sledování textového přenosu z NHL! Společně se zaměříme na duel mezi New York Islanders a Buffalem Sabres! Vhazování padne hodinu po půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Beauvillier (Hamonic, Prince), 35. R. Strome (Clutterbuck, Seidenberg), 40. Lee (Tavares, R. Strome), 46. Ladd (Chimera, Hamonic), 53. de Haan (Quine, Seidenberg) – 59. Girgensons (Reinhart, Bogosian)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares, Lee – Beauvillier, B. Nelson, Prince – Clutterbuck, R. Strome, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Ladd.
    Buffalo Sabres: A. Nilsson (Lehner) – Ristolainen, McCabe, Bogosian, D. Kulikov, Falk, Gorges – Okposo, Eichel, Moulson – Reinhart, R. O'Reilly, M. Foligno – B. Gionta, Jo. Larsson, E. Kane – Girgensons, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodčí: Chmielewski, Pochamara – Murphy, Daisy

    Diváci: 13 852
    bahis siteleri