NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Tampa 4:0 (kon.)
Columbus – Montreal 2:1 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:7 (kon.) | Florida – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.)
Carolina – Boston 3:2 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:2 (po pr.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Calgary – Vancouver 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:2 (po pr.)
konec
New York Rangers
4:7 (1:1, 2:5, 1:1)
Minnesota Wild
Sobota 24.12.2016, 01:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Charlie COYLE - 4:7
     
    58:51
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zápas definitivně rozhoduje CHARLIE COYLE! Ten se dostal k puku na obranné modré a jeho únik na prázdnou branku nemohl skončit jinak, než gólem. Bez asistence.
     
    57:39
    Domácí to opět zkoušejí s prázdnou brankou!
    57:00 Chris KREIDER - 4:6
     
    57:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí odvolali brankáře Raantu a tři minuty před koncem přeci jen vykřesali jiskřičku naděje. Nástřel Matse Zuccarella před brankou pohotově tečoval CHRIS KREIDER a puk končí za zády Kuempera. Asistence: Mats Zuccarello a Ryan McDonagh.
     
    56:43
    V závěru domácí přesilovky nastřelil tyčku Kevin Hayes! To je asi definitivní konec domácích nadějí.
     
    54:46
    Za podražení je vyloučen Chris Stewart. Přesilovka Rangers začne po reklamní přestávce.
     
    49:38
    McDonagh nabil Brandonovi Pirrimu, který pálil do tyčky hostující branky!
     
    49:10
    Rangers si zahrají první přesilovku v utkání! Eric Staal je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    46:26
    Rána Dana Girardiho rozpoutala před brankou Minensoty obrovský závar. Puk ale končí pod Darcym Kuemperem!
    39:00 Derek STEPAN - 3:6
     
    39:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ve druhé části jsme viděli už sedm branek! Mats Zuccarello přenechal kotouč DEREKOVI STEPANOVI, jenž vystřelil z pravého kruhu a zamířil ke vzdálenější tyčce Kuemperovy branky. Domácí tak snížili na rozdíl tří gólů. Asistence: Mats Zuccarello a Kevin Klein.
    37:24 Matt DUMBA - 2:6
     
    37:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté hrají ve velké pohodě, což potvrdili i v přesilovce! Hráči Minnesoty si rozvážně vyměňovali kotouč v útočném pásmu, z čehož vyplynula střela Charlieho Coyla z pravého kruhu. Raanta puk vyrazil jen na hůl MATTA DUMBY, který dorážel do odkryté klece – 2:6. Asistence: Charlie Coyle a Eric Staal.
     
    36:18
    Jesper Fast podrazil Ryana Sutera je tu vůbec první vyloučení zápasu. Přesilovka pro Minnesotu.
    32:14 Jason ZUCKER - 2:5
     
    32:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už o tři branky! Nahození Mikaela Granlunda se odrazilo od brusle některého z hráčů před brankou tak, že Raanta puk na poslední chvíli vyrazil betonem jen před sebe a pohotový JASON ZUCKER už měl snadnou pozici – 2:5. Asistence: Mikael Granlund.
     
    29:39
    Nyní ale měli Wild další šanci! Jason Zucker se dostal za záda domácí obrany, ale nedokázal překonat Raantu. To bylo způsobeno i tím, že Jesper Fast, který dýchal Zuckerovi na záda, si počínal na hranici faulu. Rozhodčí nevylučují.
     
    24:55
    A to už je na Henrika Lundqvista moc. Do brankoviště Rangers se staví Antti Raanta!
    24:55 Marco SCANDELLA - 2:4
     
    24:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ve druhé třetině si aktéři zápasu otevřeli střelnici! Ránu Charlieho Coyla z pravého kruhu srazil McDonagh k MARCOVI SCANDELLOVI, který střelou z první z levé strany propálil Lundqvista mezi betony. Hosté tak zase vedou o dvě branky. Asistence: Charlie Coyle a Mikko Koivu.
    22:17 Ryan MCDONAGH - 2:3
     
    22:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci reagují tím nejlepším způsobem! Od modré čáry nahodil puk na branku RYAN MCDONAGH a Kuemper, který toho zřejmě přes clonícího hráče moc neviděl, propustil kotouč za svá záda – 2:3. Asistence: Derek Stepan a Chris Kreider.
    20:58 Nino NIEDERREITER - 1:3
     
    20:58
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté kráčí za desátou výhrou v řadě! 18 sekund po Koivuově zásahu vystřelil z pravého kruhu Charlie Coyle, Lunqvist puk vyrazil jen před sebe a bekhendová dorážka NINA NIEDERREITERA už skončila za jeho zády – 1:3. Asistence: Charlie Coyle a Eric Staal.
    20:40 Mikko KOIVU - 1:2
     
    20:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Výborný začátek druhé třetiny pro Divočáky! Mikael Granlund vybojoval v rohu kluziště puk pro Jasona Zuckera, který našel nahrávkou napříč útočným pásmem MIKKA KOIVUA a hostující kapitán z pravého kruhu překonal Lundqvista. Asistence: Jason Zucker.
     
    15:57
    Kotouč se odrazil mezi kruhy k Jasonovi Pominvillovi, který na nic nečekal a mohutným nápřahem ho poslal na branku. Za Lundqvistem cinkalo břevno!
    09:53 Mikael GRANLUND - 1:1
     
    09:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté vytěžili z vhazování v útočném pásmu vyrovnání! Mikko Koivu vyhrál buly tak, že se puk nakonec dostal k MIKAELOVI GRANLUNDOVI, jenž ranou po ledě z poměrně ostrého úhlu zaskočil Henrika Lundqvista – 1:1. Asistence: Jason Zucker a Mikko Koivu.
    03:54 Chris KREIDER - 1:0
     
    03:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácím se vyplatilo aktivní napadání rozehrávky soupeře! Brankář Kuemper posouval kotouč po mantinelu, kde ho ale zachytil Derek Stepan. Ten okamžitě nahrál do rohu Matsovi Zuccarellovi, jenž z první našel CHRISE KREIDERA a ten pálil zápěstím mimo dosah brankáře Minnesoty. Asistence: Mats Zuccarello a Derek Stepan.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. Kreider (Zuccarello, Stepan), 23. McDonagh (Stepan, Kreider), 39. Stepan (Zuccarello, Klein), 57. Kreider (Zuccarello, McDonagh) – 10. Mikael Granlund (Zucker, M. Koivu), 21. M. Koivu (Zucker), 21. Niederreiter (Coyle, E. Staal), 25. Scandella (Coyle, M. Koivu), 33. Zucker (Mikael Granlund), 38. Dumba (Coyle, E. Staal), 59. Coyle (Niederreiter)


    New York Rangers: Lundqvist (25. Raanta) – Girardi (A), McDonagh (C), Clendening, M. Staal, Klein, Holden – Zuccarello (A), Stepan, Kreider – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Lindberg, Vesey – Pirri, Hrivík, Puempel.
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Folin, Scandella – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker (A) – Coyle, E. Staal (A), Niederreiter – Pominville, Graovac, Stewart – Gabriel, Cannone, Schroeder.

    Rozhodčí: O'Rourke, Nicholson – Alphonso, Sericolo

    Diváci: 18006
    bahis siteleri