NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Tampa 4:0 (kon.)
Columbus – Montreal 2:1 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:7 (kon.) | Florida – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.)
Carolina – Boston 3:2 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:2 (po pr.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Calgary – Vancouver 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:2 (po pr.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Colorado Avalanche
Sobota 24.12.2016, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:25 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    60:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie vybojoval na pravé straně obranného pásma puk a v neutrální zóně ho u střídaček předložil NATHANOVI MACKINNONOVI, který rychlý protiútok a přečíslení dva na jednoho v pravém kruhu pro vhazování zakončil krásnou střelou zápěstím, která zamířila nad lapačku Coreyho Crawforda a v bližším horním rohu brány se od horní tyče odrazila do brány. Colorado v prodloužení konalo obrat a vítězí v United Center 2:1! Asistence: Tyson Barrie.
    45:42 Mikko RANTANEN - 1:1
     
    45:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie na pravém křídle napřáhl mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou k táhlé střele zápěstím, kterou na vzdálenější levé tyči skvěle tečoval čepelí hole MIKKO RANTANEN a usměrnil ji nad pravým betonem Coreyho Crawforda do brány – 1:1! Asistence: Tyson Barrie a Nathan MacKinnon.
    31:52 Jonathan TOEWS - 1:0
     
    31:52
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Artěmij Panarin v levém kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a zpětnou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování Duncana Keitha, který si srovnal puk na hůl a těsně nad ledem mířil k levé tyči. Calvin Pickard sice jeho pokus pravým betonem skvěle vyrazil, proti následné Panarinově dorážce z ostrého úhlu byl už ale bezmocný. Gól byl nakonec připsán JONATHANOVI TOEWSOVI, který na brankové čáře zametl puk do prázdné brány. Blackhawks využili přesilovou hru a ujali se vedení 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Toews (Panarin, P. Kane) – 46. Rantanen (Barrie, MacKinnon), 61. MacKinnon (Barrie)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, B. Campbell, Seabrook (A), Forsling, T. van Riemsdyk – Panarin, Toews (C), P. Kane – Hartman, Hinostroza, Motte – Rasmussen, Krüger, Pánik – Desjardins, Kero, Tootoo. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Zadorov, Goloubef, Gelinas – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Grigorenko, Duchene, R. Bourque – Comeau, Söderberg, Iginla – Colborne, J. Mitchell, Martinsen. Hlavní trenér: Jay Pandolfo.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Chris Lee. Čároví: Bryan Pancich, Shane Heyer

    Diváci: 21918
    bahis siteleri