Kunlun – Chabarovsk 0:1 (1:3 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Soči – Dynamo Moskva 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – Viťaz 2:5 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:5 (0:3, 1:1, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Sobota 24.12.2016, 15:00 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Roman HORÁK - 2:5
     
    57:42
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí logicky zkusili power-play, nakonec však o pár chvil později inkasovali zřejmě rozhodující zásah tohoto utkání. Černov přihrál doleva na najíždějícího si ROMANA HORÁKA, který snadnou střelou do prázdné branky zaznamenal již svůj druhý gól tohoto utkání. Asistence: Arťom Černov.
    47:53 Sergej ŠMELJOV - 2:4
     
    47:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Že by se nám utkání ještě zdramatizovalo? Rozhodně od toho není daleko. Domácí podnikli nečekaný výpad dopředu a potrestali nedůraz soupeře ve středu pásma. Střelu Leščenka dokázal Säteri vyrazil pouze do strany, kam si najížděl SERGEJ ŠMELJOV, jenž uklízel puk do prázdné brány. Asistence: Vjačeslav Leščenko.
    35:06 Nikita VYGLAZOV - 1:4
     
    35:06
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí trenéři sice přezkoumali na videu, zda-li se nejednalo o předchozí ofsajd, ale neuspěli. Branka hostů platí. Náhradník Bespalov vlastně vyrobil tu samou chybu, jako jeho kolega Svensson už v prvním dějství. A za svá záda pustil překvapivou střelu z úhlu od NIKITY VYGLAZOVA. Asistence: Arťom Černov.
    30:35 Jaroslav DYBLENKO - 1:3
     
    30:35
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tahle trefa může domácí rozhodně hodně nakopnout. Podnikli rychlý výpad vpřed, Stapleton přenechal puk Berdnikovovi, ten ho následně přihrál do mezikruží na úplně volného JAROSLAVA DYBLENKA, jenž z vyložené pozice nezaváhal. Asistence: Vadim Berdnikov, Tim Stapleton.
    19:49 Alexandr PANKOV - 0:3
     
    19:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Aby z toho nebyl ještě pro domácí celek nějaký debakl. Tuhle inkasovanou branku si rozhodně nedá za rámeček gólman Svensson, kterého střelou z úhlu překvapil ALEXANDR PANKOV, jemuž zpoza branky přihrál Švec-Rogovoj. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj.
    15:34 Roman HORÁK - 0:2
     
    15:34
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté mají zatím stoprocentní využívání přesilových her. Jeřábek nabil do pravé strany na Aaltonena, který ostře vypálil. Svensson tuhle jeho dělovku nedokázal udržet ve své výstroji, a tak se ve středu snadno do prázdné branky prosadil z dorážky ROMAN HORÁK. Asistence: Miro Aaltonen, Jakub Jeřábek.
    09:31 Alexej KOPEJKIN - 0:1
     
    09:31
    Viťaz právě vstřelil branku!
    První přesilovka tohoto utkání nakonec vyústila v první branku. ALEXEJ KOPEJKIN na levém kruhu chytře střílel přes obránce Dyblenka, Svensson na tenhle pokus ne úplně dobře viděl, takže puk skončil přesně v jeho šibenici. Asistence: Miro Aaltonen, Mario Kempe.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 31. Dyblenko (V. Berdnikov, Stapleton), 48. Šmeljov (Leščenko) – 10. Kopejkin (M. Aaltonen, Kempe), 16. Horák (M. Aaltonen, Jeřábek), 20. Pankov (Švec-Rogovoj), 36. Vyglazov (A. Černov), 58. Horák (A. Černov)


    Spartak Moskva: Svensson (21. Bespalov) – Gilroy, Provolněv, Dyblenko, Kalinin, Bondarev, Kirillov, Sergijenko – Radil, Stoa, Glazačev – Mirnov, V. Berdnikov, Stapleton – Leščenko, A. Voronin, Šmeljov – M. Potapov, Bobrov, Tolpeko.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – A. Semjonov, Golovkov, Jeřábek, Katičev, Gimajev, S. Romanov, P. Lukin – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Kempe, M. Aaltonen, Kopejkin – A. Černov, Horák, Vyglazov – Al. Stěpanov, Švec-Rogovoj, Pankov – Abdullin.

    Rozhodčí: Bělov, Gofman – Kuprijanov, Pronskich
    bahis siteleri