Česko – Finsko 2:1 (kon.) | Kanada – Rusko 5:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 3:4 (po pr.)
Lotyšsko – Rusko 1:9 (kon.) | Dánsko – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Lotyšsko
1:9 (0:3, 1:3, 0:3)
Rusko
Úterý 27.12.2016, 22:10 • Air Canada Centre, Toronto • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:07 Kirill KAPRIZOV - 1:9
     
    56:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský kapitán KIRILL KAPRIZOV si připisuje hat-trick! Opět to byl poměrně laciný gól z lotyšského pohledu, nahození Rykova od modré čáry propadlo skrz Grigalse do brankoviště a Kaprizov měl ke kotouči nejblíže. Asistence: Jegor Rykov.
    49:28 Jakov TRENIN - 1:8
     
    49:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Timeout i následná kombinace přinesla gólové ovoce. Grigals sice nejprve předvedl fantastický zákrok proti Kaprizovovi u levé tyče, jenže puk se dostal ke zcela volnému JAKOVU TRENINOVI, a ten zblízka doráží. Asistence: Kirill Kaprizov, Alexander Polunin.
    46:07 Kirill KAPRIZOV - 1:7
     
    46:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Svůj druhý gól v zápase dává KIRILL KAPRIZOV, který zůstal sám před brankářem, dostal přihrávku na hůl, přehodil si kotouč na forhend a po ledě poslal puk do sítě. Přesilovka je rychle využita. Asistence: Jegor Rykov, Michail Vorobjov.
    25:04 Kirill BELJAJEV - 1:6
     
    25:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Lotyši vyrábí vzadu obrovské chyby, o pár vteřin později zůstali dva hráči na jediného obránce a KIRILL BELJAJEV z otočky rychlým švihem překonává Romanovskise. Asistence: Danil Jurtajkin, Denis Alexejev.
     
    24:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže sborná bleskově odpovídá! Tři Rusové zůstali trestuhodně volní před brankou, Rykovovu střelu ještě Romanovskis zázračně vytáhl na tyč, ale neobsazený ALEXANDR POLUNIN záhy doráží z hranice brankoviště do sítě. Asistence: Jegor Rykov. Asistence: Michail Vorobjov.
    23:42 Rudolfs BALCERS - 1:4
     
    23:42
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši mažou nulu na svém kontě v přesilovce. Hala aplauduje RUDOLFSU BALCERSOVI, který se elegantní kličkou na levém křídle zbavil obránce a překonal Suchačjova prudkým švihem k bližší tyči. Asistence: Martins Dzierkals.
    20:56 Kirill KAPRIZOV - 0:4
     
    20:56
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Romanovskis vydržel s čistým štítem přesně 56 sekund. Poté Vorobjov našel zpoza branky volného KIRILLA KAPRIZOVA a ruský kapitán nedal nové tváři na ledě tvrdou ranou šanci. Asistence: Michail Vorobjov, Alexandr Polunin.
    17:39 Pavel KARNAUCHOV - 0:3
     
    17:39
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Brankáři Grigalsovi se zatím moc nedaří. Kudakovu střelu od modré vyrazil jen před sebe a číhající PAVEL KARNAUCHOV zády k brance doklepává do sítě. Rusko střílí svou jedenáctou střelou už třetí branku. Asistence: Denis Gurjanov, Vadim Kudako.
    12:10 Alexandr POLUNIN - 0:2
     
    12:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Čtyři minuty si odpočinul a hned po návratu dává gól. ALEXANDR POLUNIN naskočil na led z trestné lavice, obdržel přihrávku do jízdy a prudkým švihem trefuje mezeru mezi Grigalsovými betony. Asistence: Kirill Kaprizov, Michail Sidorov.
    05:33 Danil JURTAJKIN - 0:1
     
    05:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Favorit duelu se prosazuje, poté co hezký individuální průnik předvedl DANIL JURTAJKIN. Ve velké rychlosti se vyhnul padajícímu Rubinsovi, dostal se před Grigalse a bekhendovým blafákem zasunul kotouč pod betonem do sítě. Asistence: Grigorij Dronov.
    Marken.cz

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 24. Balcers (Dzierkals) – 6. Jurtajkin (Dronov), 13. Polunin (Kaprizov, Sidorov), 18. P. Karnauchov (Gurjanov, Kudako), 21. Kaprizov (M. Vorobjov, Polunin), 25. Polunin (Rykov, M. Vorobjov), 26. Beljajev (Jurtajkin, Alexejev), 47. Kaprizov (Rykov, M. Vorobjov), 50. Trenin (Kaprizov, Polunin), 57. Kaprizov (Rykov)


    Lotyšsko: Grigals (21. – 26. Romanovskis) – Rubins, Čukste, Ponomarenko, Zile (C), E. H. Jansons, G. Jansons, Zeile, Zeilis – Dzierkals (A), Balcers, Buncis (A) – Puide, Baranovskis, Apfelbaums – Tralmaks, Krastenbergs, Klavinš – Blugers, Bernhards, Smirnovs.
    Rusko: Suchačjov (Samsonov) – Sidorov, Rykov (A), Kudako, Sergačjov, Zborovskij, Voronkov, Dronov, Volkov – Kaprizov (C), Polunin, M. Vorobjov – D. Kvartalnov (A), P. Karnauchov, Gurjanov – Urakov, Rubcov, Trenin – Beljajev, Alexejev, Jurtajkin.

    Rozhodčí: Burchell (CAN), Linde – Dahmén (oba SWE), Suchánek (CZE)
    bahis siteleri