Kunlun – Vladivostok 1:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 3:2 (kon.)
Petrohrad – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 2:5 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (0:2, 3:0, 0:0)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 29.12.2016, 17:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:58 Stefan ELLIOTT - 3:2
     
    37:58
    Kazaň vstřelila branku!
    A to se jim povedlo. Domácí favorit otáčí průběh zápasu během třetí třetiny a jde poprvé v zápase do vedení! Rozdílovou trefu nyní vsítil STEFAN ELLIOTT, který využil přihrávky od Tokranova a nekompromisně zavěsil. Asistence: Vasilij Tokranov, Justin Azevedo.
    27:51 Jiří SEKÁČ - 2:2
     
    27:51
    Kazaň vstřelila branku!
    A to se ji také povedlo! Vyrovnávací gól zařídil český krajánek JIŘÍ SEKÁČ, který se parádně trefil po přihrávce Svitova. Asistence: Alexander Svitov, Vasilij Tokranov.
    25:32 Vasilij TOKRANOV - 1:2
     
    25:32
    Kazaň vstřelila branku!
    Ovšem následně už domácí favorit snižuje. Po velkém tlaku přihrál Azevedo na volného VASILIJE TOKRANOVA a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Justin Azevedo, Jíří Sekáč.
    07:06 Anton SIZOV - 0:2
     
    07:06
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté naprosto šokují soupeře, po hezké kombinaci vystřelil Masuhr a Galimov vyrazil betonem pouze k dojíždějícímu ANTONU SIZOVOVI, který dopravil kotouč do sítě. Asistence: Adam Mashur, Vladislav Kodola.
    04:43 Arsenij CHACEJ - 0:1
     
    04:43
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A to se mu nyní povedlo, po rychlém přečíslení se z ničeho nic prosazuje ARSENIJ CHACEJ, který využil špatné rozehrávky soupeře a poté naprosté hrubice gólmana Galimova. Ten mu namazal puk svou přihrávkou přímo na hokejku a Chacej pak po zemi dopravil kotouč do sítě. Bez asistence.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 26. Tokranov (Azevedo, Sekáč), 28. Sekáč (Svitov, Tokranov), 38. Elliott (Tokranov, Azevedo) – 5. Chacej, 8. Sizov (Masuhr, Kodola)


    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Jarullin, Ohtamaa, S. Zacharčuk, D. Musin, Elliott, Tokranov, Pajgin – Soloduchin, Tkačjov, Sekáč – Svitov, Azevedo, Lukojanov – Varnakov, Obuchov, Malychin – An. Popov, Glinkin, M. Gluchov.
    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Sizov, Masuhr, Jevsejenkov, Stasenko, D. Ježov, Wilson, Chochlov – P. Černov, Kagarlickij, V. Polák – Vovčenko, Trubačjov, Truňov – Monachov, Chacej, Ugarov – Kazakovcev, Kodola, Lapin – Karlin.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ovčinnikov – Majtak, Pronskich

    Diváci: 4985
    bahis siteleri