Kunlun – Vladivostok 1:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 3:2 (kon.)
Petrohrad – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 2:5 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
Metallurg Magnitogorsk
Čtvrtek 29.12.2016, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Jevgenij TIMKIN - 3:5
    fycat.com/PoshTalkativeAntarcticgiantpetrel
     
    59:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Linus Omark měl asi střílet! Švédský útočník byl úplně volný na pravém kruhu, ale ještě hledal před brankou Tomáše Mertla a k puku se dostali hosté. Tomáš Filippi s JEVGENIJEM TIMKINEM tak najížděli na jediného obránce a navíc na prázdnou branku a vše skončilo gólem druhého jmenovaného. Asistence: Tomáš Filippi.
    46:31 Tommi SANTALA - 3:4
     
    46:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté opět vedou! Postaral se o to veterán TOMMI SANTALA, který vystřelil kolem nohou obránce Kornějeva a puk zapadl k bližší tyčce Gavrilovovy svatyně – 3:4. Asistence: Jevgenij Birjukov a Alexandr Sjomin.
    42:34 Teemu HARTIKAINEN - 3:3
     
    42:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Tento gól ještě muselo potvrdit video, nicméně platí! Po zákroku Denise Kazionova spadl TEEMU HARTIKAINEN na brankáře Košečkina, a i proto kotouč propadl až za brankovou čáru. Domácí tak vymazali tříbrankové manko. Asistence: Sami Lepistö.
    31:58 Denis KULJAŠ - 2:3
     
    31:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    A pozor, domácí snižují na 2:3! Obrovskou hrubku vyrobil Antipin, který namazal puk na hůl DENISE KULJAŠE, jenž dělovkou z mezikruží nedal Košečkinovi šanci zasáhnout. Bez asistence.
    31:43 Linus OMARK - 1:3
     
    31:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tuhle přesilovku už domácí využívají a snižují na rozdíl dvou gólů! Po závaru, který před Košečkinem rozpoutali Hartikainen s Mertlem, se dostal za brankou ke kotouči LINUS OMARK, který rychlým manévrem nadvakrát zasunul puk přes levý beton Košečkina za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Mertl.
    27:34 Jan KOVÁŘ - 0:3
     
    27:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nyní ale Magnitka navyšuje své vedení! JAN KOVÁŘ vyzpovídal bránícího Arzamasceva a poté chtěl nahrát před odkrytou branku Zaripovovi. Do přihrávky však vložil hůl Maxim Gončarov, jenž nešťastně zametl puk do vlastní sítě. Gól je tedy připsán Kovářovi. Bez asistence.
    02:23 Oskar OSALA - 0:2
     
    02:23
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i druhou přesilovku a opět se o to postaral Fin OSKAR OSALA! Ten pohotově tečoval nabídku svého krajana Tommiho Santaly a Gavrilov loví puk ze své sítě podruhé – 0:2. Asistence: Alexej Bereglazov a Tommi Santala.
    00:50 Oskar OSALA - 0:1
     
    00:50
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru rychle využívají! Za brankou chyboval Maxim Gončarov a z toho těžil OSKAR OSALA, který zůstal před brankovištěm zcela nepokrytý a přesnou střelou hrubku soupeře potrestal. Asistence: Tommi Santala a Tomáš Filippi.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 32. Omark (Mertl), 32. Kuljaš, 43. Hartikainen (Lepistö) – 1. Osala (Santala, Filippi), 3. Osala (Bereglazov, Santala), 28. Jan Kovář, 47. Santala (J. Birjukov, A. Sjomin), 60. Timkin (Filippi)


    Salavat Julajev Ufa: Gavrilov (Svedberg) – Loginov, Lepistö, Arzamascev, Gončarov, D. Bodrov, Kornějev, S. Garejev, Kuljaš – Hartikainen, Mertl, Omark – Lisin, J. Bodrov, A. Lazarev – Malcev, D. Makarov, Něstěrov – I. Grigorenko (C), Korotkov, Paršin.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Lee, Bereglazov, Antipin, J. Birjukov (A), S. Těreščenko, Chabarov, Budkin – Zaripov (A), Jan Kovář, Mozjakin (C) – A. Sjomin, Santala, Osala – Timkin, Filippi, Kosov – Platonov, Železkov, De. Kazionov – Dm. Kazionov.

    Rozhodčí: Gofman, Sergejev – Raming, Šichanov

    Diváci: 7893
    bahis siteleri