Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Sobota 31.12.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ducks mohli jen sledovat slavící Vancouver.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemné prožití posledního dne tohoto roku. (06:59:52)
     
    Československá stopa v utkání:
    Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 7:47
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Miller (VAN) 24 zák., 2 góly, 92,3%
    2. Corey Perry (ANA) 0+1
    3. Henrik Sedin (VAN) 1+0
     
    Je dohráno! Na začátku poslední minuty prodloužení rozhodl po dvou nevyužitých šancích Anaheimu o vítězi utkání Henrik Sedin.

    Do vedení šli v utkání hosté. V šesté minutě se totiž v oslabení dokázal prosadit Ryan Getzlaf. Druhá a poslední branka Ducks přišla hned na startu druhé periody, nahození Hampuse Lindholma poslal do branky Rickard Rakell.

    Dvě minuty před polovinou utkání začal obrat Canucks. Na rozdíl jediné branky snižoval střelou od modré Ben Hutton. Na startu třetí periody vyrovnal Jack Skille a Henrik Sedin pak v poslední minutě prodloužení dokonal obrat.

    Střely na branku: 26:26
     
    Konec zápasu.
    64:01 Henrik SEDIN - 3:2
     
    64:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přišel tak protiútok domácího celku, který byl zakončen vítěznou brankou! HENRIK SEDIN dostal přihrávku před branku od krajana Louie Erikssona a střelou přesně pod víko ukončil toto utkání – Vancouver bere dva body! Asistence: Loui Eriksson a Ryan Miller.
     
    63:51
    Opět protiútok a opět v něm byli Fowler s Getzlafem. Nyní zakončoval první jmenovaný, jehož pokus ale skončil jen na betonech brankáře.
     
    63:12
    Ryan Getzlaf se dostal do úniku společně s Camem Fowlerem. Zkušený útočník to vzal na sebe, mířil pod víko, ale branku svým pokusem nakonec minul.
     
    63:03
    Hned po vhazování si do příležitosti najel Daniel Sedin. Ten to zkoušel průnikem po pravé straně, na přední tyčce ale Gibsona nepřekvapil.
     
    62:56
    Snažení Canucks bylo následně ukončeno odpískáním ofsajdu Bena Huttona. Puk ale pásmo neopustil, rozhodčí to měl nyní těžké.
     
    62:25
    Ryanu Keslerovi se nepovedlo ideálně rozjet akci, a tak jsou u puku opět domácí. Ještě jsme neviděli ani jeden střelecký pokus.
     
    61:18
    Před branku si skvěle sjel Henrik Sedin, jehož akci chyběla střela. Ta nepřišla, protože puk švédskému veteránovi z hokejky ujel.
     
    61:10
    Poprvé v prodloužení se ke kotouči dostávají také domácí, kteří se budou chtít dostat do nějakého aktivního snažení.
     
    60:34
    Anaheim se nikam nežene a trpělivě kombinuje. Jedna chyba většinou znamená konec utkání. Počkejme si tedy, kdo jí udělá.
     
    60:05
    Ryan Kesler vyhrál vhazování, a tak jeho spoluhráči mohou zakončit jako první. Uvidíme, kdy se dostanou do pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme viděli jedinou branku – Jack Skille překonal nadvakrát Johna Gibsona, který byl proti němu sám. Utkání nám tedy jde do prodloužení!

    Střely na branku: 24:24
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:43
    Hosté v plném počtu.
     
    59:02
    Sven Baertschi se střeleckým pokusem z levé strany neprosadil a hosté následně vyhodili kotouč až k Millerovi. Přesilovka i třetina pomalu končí.
     
    58:51
    Nyní to vypadalo nadějně. Kombinace Vancouveru byla zakončena tvrdým pokusem od modré čáry, která byla ovšem skvěle zablokována.
     
    58:23
    Domácímu celku se v přesilové hře vůbec nedaří. Anaheimu se již povedlo vyhodit dvakrát kotouč. Canucks mají velkou šanci na otočení stavu.
     
    57:43
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Hampus Lindholm – 2 min., hrubost).
     
    57:43
    V signalizované výhodě našel Burrows na pravém kruhu Svena Baertschiho, který ale nepřekonal hodně pozorného a připraveného Gibsona!
     
    57:01
    Luca Sbisa dostal svůj celek do pásma nahozením za branku. Canucks jsou nyní na kotouči a rotací v pásmu se pokouší něco vymyslet.
     
    56:37
    Ryan Getzlaf si najel do pásma a přenechal kotouč obránci. Ten hledal hokejku Logana Shawa. Hostující hráč ale puk netečoval ideálně.
     
    55:57
    Utkání pomalu a jistě míří do prodloužení. Nyní probíhá komerční přestávka. Uvidíme, zda se někomu povede utkání utnout ještě ve třetí třetině.
     
    55:30
    Rychle postupoval po pravé straně Ondřej Kaše, kterému se z pravé strany ovšem nepovedlo překonat Millera. Ten vytasil proti jeho pokusu beton.
     
    54:31
    Přes obránce to na levé straně zkoušel Rickard Rakell. Švédský útočník ale nezamířil přesně. Anaheim i tak stále aktivní v útoku.
     
    53:26
    John Gibson nyní musel být připraven proti obtočení jednoho z domácích. Tomu se ale nijak nepovedlo překvapit pozorného brankáře.
     
    52:45
    Možná by divák čekal větší akci a zajímavější utkání. Ani jeden celek ale nehraje podle svých představ, delší dobu se čeká na nějakou šanci.
     
    52:10
    Hodně nepřesností bylo k vidění v obranném pásmu Anaheimu. Ani jeden celek se nemohl dostat do nějakého držení puku.
     
    51:34
    Kanadský celek se dostal jen do ofsajdového postavení. Po komerční přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    51:16
    Vancouver je u puku za svou brankou a směrem dopředu se zatím nežene. Uvidíme, jak to bude s jejich plány následně. Domácí ale musejí sbírat každý bod.
     
    50:42
    Vancouver to následně vyřešil jednoduše. Jeden z hráčů kotouč vyhodil na zakázané uvolnění a neriskoval nějakou chybičku.
     
    50:26
    Ryan Getzlaf byl osloven přihrávkou před branku, kde se mu ale díky obranné práci domácího celku nepovedlo zakončit.
     
    49:38
    Corey Perry se dostal ke kotouči před brankou. V blízkosti Millera ovšem neuspěl, byl moc blízko a následně byl povalen k zemi.
     
    48:47
    Hra je v posledních minutkách hodně bojovná. Nevidíme moc střel či šancí. Ani jeden celek nechce chybovat, další branka může rozhodnout.
     
    48:04
    Daniel Sedin vjel do pásma a místo nějaké střely předával kotouč spoluhráči vedle sebe. Ten byl ovšem hodně dobře bráněn.
     
    47:42
    Zkouší to také ve třetí třetině méně výraznější hosté. Jeden z hráčů zakončoval od levého mantinelu, branku ovšem netrefil.
     
    46:58
    Alexandre Burrows obral na levé straně obránce a postupoval na brankáře. Do brankoviště si ovšem nenajel a nakonec jeho slibná šance nebyla tak nebezpečná.
     
    46:32
    Následně se přerušuje, následuje komerční přestávka. Po ní se bude pokračovat vhazováním před brankou Ryana Millera.
     
    46:12
    Luca Sbisa dostal přihrávku od Henrika Sedina a zakončoval z levého úhlu. Šlo ale o pokus do ochranné sítě, to trefil nešlo.
     
    45:21
    Hosté aktivně napadají a čekají na to, co domácí udělají. Hraje se hodně vyrovnaně na obě strany a utkání je opět otevřené.
     
    44:49
    Po skončení přesilovky si musel John Gibson poradit s dalším pokusem. Z pravého kruhu jej zkoušel překonat Horvat – byl ale neúspěšný.
     
    44:45
    Hosté v plném počtu.
     
    44:04
    Po nepovedené kombinaci Canucks se hosté dostali s pukem mimo pásmo. Getzlaf drží puk mimo ohrožení svého brankáře.
     
    43:46
    Hosté zatím hrají oslabení hodně dobře. Kevin Bieksa nyní napálil kotouč z pásma, ale ten skončil jen na jedné ze střídaček.
     
    42:55
    Kotouč se po střele od modré čáry dostával do brankoviště, ale nakonec tam nepropadl. Anaheim následně vyhodilo puk z pásma.
     
    42:44
    Andrew Cogliano se pokoušel vybojovat puk až podrazil pronikajícího hráče Canucks. Na domácí tak čeká další přesilovka.
     
    42:27
    Domácí pokračují v aktivní hře. Jeden z hráčů se nyní rychle prodral do pásma a vyzkoušel pozornost Gibsona, který byl ale připraven.
    42:02 Jack SKILLE - 2:2
     
    42:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí si najeli do pásma aktivně a dostali se do kombinační hry. Po střeleckém pokusu z mezikruží se kotouč dostal až k JACKU SKILLEMU, jenž u levé tyčky druhým pokusem překonal Johna Gibsona – je vyrovnáno!
     
    41:20
    Střelecky to jako první ve třetí třetině zkusil Josh Manson. Jeho střela po zemi sloužila spíše jako přihrávka, kotouč ale nikdo nezpracoval ani netečoval.
     
    40:44
    Ducks jsou i nadále u kotouče, ale směrem dopředu se moc nevydávají. Uvidíme, zda se jim to povede následně.
     
    40:09
    Ryan Getzlaf hledal hned po vhazování Kašeho, který si ovšem jeho přihrávku nedokázal zpracovat. Ke kotouči se tak dostali domácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce. Anaheim hned v první minutě po přestávce navýšil své vedení zásluhou Hampuse Lindholma. O několik minut později se Vancouveru povedlo konečně využít přesilovku, a tak je rozdíl mezi oběma celky před třetí třetinou jednogólový. Trefil se Ben Hutton.

    Střely na branku: 17:16
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    V posledních sekundách byli domácí mnohem aktivnější. Nejdříve mířil vedle Bo Horvat, následně Gibson raději přikryl kotouč pohybující se před jeho brankou.
     
    39:14
    Odražený kotouč se dostal před branku Millera. U levé tyčky zakončoval jeden z hostů, kterému se ovšem nepovedlo navýšit vedení.
     
    38:38
    Vedoucí celek klidní hru kombinační hrou za brankou. Ducks se nikam hnát nebudou a budou tuto třetinu chtít dohrát v poklidném tempu.
     
    38:05
    Domácí aktivně kombinovali v útočném pásmu. Střela jednoho z hráčů od levého mantinelu ovšem neskončila za zády Gibsona.
     
    37:16
    Opět se píská icing. Hostům ani nyní nevyšla přihrávka směrem dopředu. Troy Stecher nenašel ideálně hokejku Markuse Granlunda.
     
    36:34
    Hráči Ducks se dostali před branku a Ryan Miller byl v ohrožení. Nakonec ale zkušený brankář nepropustil kotouč za svá záda.
     
    36:05
    Následně hokejisté Vancouveru vyhodili kotouč až za branku Gibsona, což značí jediné. Píská se zakázané uvolnění.
     
    35:54
    Krásná akce! Hampus Lindholm vjel do pásma a na pravém straně si počkal na nájezd Josepha Cramarossy. Ten se ale před Millerem nedokázal prosadit!
     
    35:30
    Následně se hra přerušuje – hosté stále vedou o jednu branku, ačkoliv nyní přežili klinickou smrt. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    34:37
    Mohlo být vyrovnáno! Střela od modré čáry byla těsně před Gibsonem tečována Erikssonem do pravé horní tyčky, to bylo ale štěstí!
     
    34:05
    Snažení Ducks je nakonec u konce bez další větší šance. Uvidíme, co se vepředu povede vymyslet hokejistům Vancouveru.
     
    33:33
    Následně ovšem pokračuje aktivita hostů. Korbinian Holzer zkoušel pozornost Millera od modré, puk k brance ale ani nedoputoval.
     
    33:00
    Jack Skille po opuštění trestné lavice dostával kotouč na levou stranu. Domácí útočník ale puk nedokázal ideálně zpracovat.
     
    32:55
    Domácí v plném počtu.
     
    32:35
    Krádež za bílého dne! Odražený kotouč se dostal před odkrytou branku, kde byl Corey Perry. Ten zakončoval bekhendem doprostřed branky – Ryan Miller zde ale vytasil lapačku!
     
    32:11
    Hampus Lindholm to zkoušel na branku spíše takovým nahozením. Nikdo kotouč netečoval a ten tak skončil na betonech Millera.
     
    31:44
    Stále se Anaheimu nepovedlo projít do zakončení. Vancouverští poslali podruhé kotouč za branku Gibsona, přesilovka se hostům vůbec nedaří.
     
    31:05
    Domácímu celku se povedlo hned vyhodit a Kačeři tak musejí pro kotouč až za branku svého brankáře.
     
    30:55
    První přesilovku v utkání si zahrají hokejisté Ducks. Corey Perry byl v souboji za brankou faulován, Jack Skille inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    30:26
    Domácí v plném počtu.
     
    29:58
    Následně domácí celek ztratil pásmo a při jeho zpětném získání mu byl odpískán ofsajd. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu.
     
    29:33
    Dlouhá kombinace byla zakončena průnikem Bo Horvatha před branku. Zde se ale kanadský hokejista neprosadil – John Gibson uhájil vedení svého celku!
     
    28:26
    Jack Skille nyní upadl do brankoviště a podrazil tak Johna Gibsona. Šanci na vyrovnání budou mít domácí, vyloučen je totiž Hampus Lindholm.
    27:59 Ben HUTTON - 1:2
     
    27:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf ústřední postavou obou branek v nerovnoměrném počtu hráčů! První dal, u druhé se nechal vyloučit. Aktivní hra domácích byla zakončena pokusem BENA HUTTONA. Rychlá střela domácího hráče skončila až v brance Johna Gibsona! Asistence: Bo Horvat a Markus Granlund.
     
    27:12
    Domácí se nyní aktivně nahrnuli do brankoviště Anaheimu, ale k zakončení před pozorným brankářem nedošlo. Následně přišlo vyhození.
     
    26:39
    Brandon Sutter postupoval po pravé straně do pásma, ale jeho přihrávka byla zblokována. Následně se Anaheimu povedlo vyhodit.
     
    26:23
    Útočné snažení ukončil svým faulem Ryan Getzlaf. Zkušený forvard podrazil pronikajícího hráče a bude dalším potrestaným hráčem.
     
    26:10
    Domácí poté nezakončili ideálně a jejich vyhození skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazovat se tak bude také před Millerem.
     
    25:55
    Po následném snažení Gibson ukryl kotouč v lapačce a uklidnil hru. Vhazovat se bude po pravici amerického brankáře a jedničky Ducks.
     
    25:10
    Anaheim přežil oslabení a byl aktivní v útočném pásmu. Poté ale přišel útok Brendana Gaunceho, kterému se ale střelou z pravého kruhu nepovedlo překonat Gibsona.
     
    24:36
    Hosté v plném počtu.
     
    24:13
    Hlad na druhou branku v oslabení měl Ryan Getzlaf. Jeho tvrdá rána byla zblokována a Miller tak měl větší problémy – puk ale nakonec vyrazil!
     
    23:56
    Puk se odrazil od mantinelu a do úniku po levé straně spěchal Andrew Cogliano. Ten svým pokusem trefil jen helmu amerického brankáře.
     
    23:47
    Henrik Sedin si najel s pukem k pravé tyčce a čekal na hůl svého bratra. Následně mu sice přihrál, ale k zakončení nedošlo.
     
    23:08
    Domácímu celku se v úvodu přesilové hry moc nedaří a musí se pro puk vracet až za svou branku. Uvidíme, co z toho nakonec bude.
     
    22:36
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Shea Theodore – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    22:21
    Opět se aktivně před branku Ducks dostali domácí. Těm se ale ani nyní nepovedlo nějak zaměstnat Gibsona v brance.
     
    21:40
    Hned po vhazování byl před Gibsonem slušný závar. Americký brankář ale nezpanikařil, našel si volný puk a přikryl jej lapačkou.
     
    21:22
    Vancouver se prodral rychle do útoku, kde ale nic nevymyslel. Následovalo tak vyhození puku za branku Millera – píská se icing.
     
    20:52
    Rozhodčí situaci potvrdili – nešlo o nedovolené bránění brankáři, tudíž branka Rakella platí a hosté vedou již o dvě branky!
     
    20:52
    Domácí kouč si ještě vyžádal o přehodnocení celé situace. Rozhodčí tak volají, uvidíme, jak se nakonec sudí rozhodnou.
    20:52 Hampus LINDHOLM - 0:2
     
    20:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se hned dostali do útočného pásma. Corey Perry posunul kotouč na Hampuse Lindholma, který nahazoval puk do brankoviště. V něm se nejlépe zorientoval RICKARD RAKELL. Talentovaný útočník píchl meui betony Ryana Millera a puk se tak tímto způsobem dostal za jeho záda. Asistence:
     
    20:05
    Henrik Sedin vyhrál vhazování a jeho celek se hned hnal směrem dopředu. Uvidíme, co se jim po nahození dopředu povede vymyslet.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi prvních dvacet minut střetnutí! Do vedení se dostali v oslabení hosté – Joseph Cramarossa našel svou přihrávkou mezi kruhy Ryana Getzlafa, jenž zamířil přesně k levé tyči. Více branek k vidění nebylo, uvidíme co nabídne třetina druhá.

    Střely na branku: 7:6
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    První třetina se spíše dohrává. Domácí hokejisté se pokouší něco vymyslet, ale Anaheim pozorně brání a Canucks do ničeho nepustí.
     
    19:00
    Domácí se dostali v závěru třetiny do zajímavé pozice. Brandon Sutter dostal přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval. Střela mu ale nesedla.
     
    18:38
    Aktivita hostů pokračovala i přes to, že na ledě ležel Cam Fowler. Jeho spoluhráči se pokoušeli toto snažení ukončit rychle, Jakob Silfverberg z úhlu brankáře nepřekonal.
     
    17:55
    Následovalo další obtočení branky – i nyní bez zakončení. Zkoušel to jeden z hráčů Anaheimu, jemuž se prostě nepovedlo přesněji zakončit.
     
    17:17
    I tak se bude vhazovat před brankou Millera. Jeho spoluhráči totiž vyhodili kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    17:11
    Anaheim se dostal s pukem za branku a jeden z hráčů jej posouval před ní. Tam si ale nikdo nabruslit nedokázal.
     
    16:43
    Po dalším přerušení následuje komerční přestávka. Bojovné utkání bez nějakých šancí stále ovládají hosté, jenž se prosadili v oslabení.
     
    16:15
    Domácí si přihrávají podél mantinelu a jsou nastěhovaní před brankou Gibsona. Ten se ale k nějakému zákroku odhodlat nemusel.
     
    15:25
    Vancouver kombinuje, ale do dalšího zakončení se mu dostat nedaří. Rozehrávka Vancouveru je hodně aktivně napadána.
     
    14:40
    Nyní se domácí dostali po dlouhé době do šance. U pravé tyčky Gibsona zakončoval jeden z domácích, ten se ale neprosadil nadvakrát.
     
    14:14
    Hra je opravdu hodně nepřesná a šanci vidíme minimálně. Uvidíme, zda se to postupem času změní.
     
    13:31
    Daniel Sedin dostával kotouč k levému mantinelu. Švédské dvojče se ovšem přes dvojici hráčů do zakončení nedostalo – ostatní hráči jej dopředu ani nepodpořili.
     
    13:04
    Ten nepřišel – Co ale přišlo je další zakázané uvolnění. Po minutě se tak bude vhazovat opět před Millerem, i nyní po jeho levici.
     
    12:32
    Andrew Cogliano dostával kotouč za branku, rychlý kotouč ovšem nedokázal zachytit, a tak místo snažení uvidíme rychlý útok Kosatek.
     
    12:07
    Vancouverští jsou ovšem směrem dopředu hodně marní. Jejich přihrávka do útoku skončila jen odpískáním zakázaného uvolnění.
     
    11:39
    Jeden z hostů zachytil rozehru Vancouveru a pokoušel se projít do zakončení. Kotouč ovšem špatně zpracoval a bylo po snažení.
     
    11:19
    Hra byla ukončena u levého mantinelu poté, co se puk objevil na střídačce hostujícího celku. Následovat tak bude komerční přestávka.
     
    10:38
    Aktivita hry po brance méně upadá. Ani jeden celek není tak aktivní a střelecké pokusy na nás teprve čekají.
     
    09:51
    Rickard Rakell zachytil rozehru domácích za brankou, ale následně nedokázal akci aktivně rozjet. U puku jsou opět domácí.
     
    09:22
    Dlouhé snažení Anaheimu bylo zakončeno pokusem Ondřeje Kašeho. Český mladík zakončoval z pravého kruhu, odkud ale trefil jen výstroj Millera.
     
    08:20
    Následně se hosté dostávali do pásma, ale zakončení nepřišlo. Pokračuje se tedy aktivitou Anaheimu, nyní ovšem ale mimo pásmo.
     
    07:38
    Domácí to zkoušejí po pravé straně, ale opět nepřešli přes pozornou obranu Anaheimu. Ten následně protečoval puk do útočného pásma.
     
    06:57
    Pokračuje se aktivní kombinací kalifornského celku, jenž je nabuzen. Uvidíme, zda se jim povede přidat druhý zásah.
    05:48 Ryan GETZLAF - 0:1
     
    05:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tato přesilovka nedopadne dobře. Hosté se totiž hned dostali do útoku, Joseph Cramarossa našel mezi kruhy najíždějícího RYANA GETZLAFA, který hned zakončoval k levé tyčce. Ryan Miller se sice natahoval, ale marně! Asistence: Joseph Cramarossa a Josh Manson.
     
    05:21
    Hned další útok kanadského celku byl ukončen po přejetí modré čáry. Bránící hráč puk hned poslal mimo pásmo.
     
    04:42
    Jako první to zkoušeli domácí od modré čáry, ale nahození neskončilo brance. Následně se Anaheim dokázal osvobodit.
     
    04:12
    Aktivní hra Anaheimu v útoku byla ukončena faulem. Vermette putuje na trestnou lavici za podražení. Uvidíme tedy přesilovou hru domácích.
     
    03:34
    Omlouváme se za zpoždění. Vancouver byl nyní aktivní v útočném pásmu, ale ani jeden pokus nebyl zakončen střeleckým pokusem na branku.
     
    00:45
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Hampus Lindholm – 2 min., hákování).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa

    Ondřej Kaše (ANA) – 21 zápasů, 7 bodů (2+5)
     
    Poslední vzájemné utkání

    Vancouver Canucks 1:3 Anaheim Ducks
    24. Silfverberg (Fowler, Vatanen), 35. O. Kaše (Getzlaf, N. Ritchie), 58. Cogliano (Theodore)

    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Sbisa, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Trjamkin, Larsen – D. Sedin, H. Sedin, Brandon Sutter – Baertschi, Horvat, Burrows – Markus Granlund, Chaput, Eriksson – Skille, B. Gaunce, Megna.

    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Garbutt, L. Shaw, Wagner.
     
    ANAHEIM DUCKS (6.)
    37 zápasů, 43 bodů (V – P – P – P – V)


    Kačeři z Kalifornie jsou aktuálně na šesté pozici Západní konference. Vítěz Stanley Cupu z roku 2007 má totožný počet jako pátý St. Louis, na třetí San Jose ztrácejí body dva, což vypovídá o vyrovnanosti vrcholu tabulky. Anaheim naposledy zdolal Calgary.

    Nejproduktivnější hráči
    Ryan Kesler – 37 zápasů, 31 bodů (12+19)
    Ryan Getzlaf – 34 zápasů, 28 bodů (4+24)
    Corey Perry – 37 zápasů, 27 bodů (7+20)
     
    VANCOUVER CANUCKS (12.)
    36 zápasů, 33 bodů (V – P – P – V – P)


    Kosatky zažívají další nepovedenou sezónu, stále ovšem mají o co hrát, ačkoliv je jejich ztráta na play-off již šestibodová. Canucks jsou aktuálně dvanáctí a pod nimi jsou jen celky Arizony a Colorada. Naposledy si Vancouver poradil s Los Angeles, které udolal v poměru 2:1.

    Nejproduktivnější hráči
    Henrik Sedin – 36 zápasů, 23 bodů (8+15)
    Daniel Sedin – 36 zápasů, 22 bodů (10+12)
    Bo Horvat – 32 zápasů, 22 bodů (10+12)
     
    Krásný den všem fanouškům nejkvalitnější hokejové ligy! V kanadském Vancouveru se představí Anaheim, který cestuje právě po Kanadě. Naposledy totiž odehrál utkání s Calgary. Začínáme ve čtyři hodiny ráno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. B. Hutton (Horvat, Markus Granlund), 43. Skille (Baertschi, Edler), 65. H. Sedin (Eriksson, R. Miller) – 6. Getzlaf (Cramarossa, Manson), 21. Rakell (H. Lindholm, Perry)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Megna – Markus Granlund, Brandon Sutter, Eriksson – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa, Theodore – Cogliano (A), Kesler, Silfverberg – N. Ritchie (C), Getzlaf, O. Kaše – Rakell, Vermette (A), Perry – Cramarossa, L. Shaw.
    bahis siteleri