Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Sobota 31.12.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:01 Henrik SEDIN - 3:2
     
    64:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přišel tak protiútok domácího celku, který byl zakončen vítěznou brankou! HENRIK SEDIN dostal přihrávku před branku od krajana Louie Erikssona a střelou přesně pod víko ukončil toto utkání – Vancouver bere dva body! Asistence: Loui Eriksson a Ryan Miller.
     
    57:43
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Hampus Lindholm – 2 min., hrubost).
     
    57:43
    V signalizované výhodě našel Burrows na pravém kruhu Svena Baertschiho, který ale nepřekonal hodně pozorného a připraveného Gibsona!
     
    42:44
    Andrew Cogliano se pokoušel vybojovat puk až podrazil pronikajícího hráče Canucks. Na domácí tak čeká další přesilovka.
    42:02 Jack SKILLE - 2:2
     
    42:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí si najeli do pásma aktivně a dostali se do kombinační hry. Po střeleckém pokusu z mezikruží se kotouč dostal až k JACKU SKILLEMU, jenž u levé tyčky druhým pokusem překonal Johna Gibsona – je vyrovnáno!
     
    35:54
    Krásná akce! Hampus Lindholm vjel do pásma a na pravém straně si počkal na nájezd Josepha Cramarossy. Ten se ale před Millerem nedokázal prosadit!
     
    34:37
    Mohlo být vyrovnáno! Střela od modré čáry byla těsně před Gibsonem tečována Erikssonem do pravé horní tyčky, to bylo ale štěstí!
     
    32:35
    Krádež za bílého dne! Odražený kotouč se dostal před odkrytou branku, kde byl Corey Perry. Ten zakončoval bekhendem doprostřed branky – Ryan Miller zde ale vytasil lapačku!
     
    30:55
    První přesilovku v utkání si zahrají hokejisté Ducks. Corey Perry byl v souboji za brankou faulován, Jack Skille inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    29:33
    Dlouhá kombinace byla zakončena průnikem Bo Horvatha před branku. Zde se ale kanadský hokejista neprosadil – John Gibson uhájil vedení svého celku!
     
    28:26
    Jack Skille nyní upadl do brankoviště a podrazil tak Johna Gibsona. Šanci na vyrovnání budou mít domácí, vyloučen je totiž Hampus Lindholm.
    27:59 Ben HUTTON - 1:2
     
    27:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf ústřední postavou obou branek v nerovnoměrném počtu hráčů! První dal, u druhé se nechal vyloučit. Aktivní hra domácích byla zakončena pokusem BENA HUTTONA. Rychlá střela domácího hráče skončila až v brance Johna Gibsona! Asistence: Bo Horvat a Markus Granlund.
     
    26:23
    Útočné snažení ukončil svým faulem Ryan Getzlaf. Zkušený forvard podrazil pronikajícího hráče a bude dalším potrestaným hráčem.
     
    24:13
    Hlad na druhou branku v oslabení měl Ryan Getzlaf. Jeho tvrdá rána byla zblokována a Miller tak měl větší problémy – puk ale nakonec vyrazil!
     
    22:36
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Shea Theodore – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    20:52
    Rozhodčí situaci potvrdili – nešlo o nedovolené bránění brankáři, tudíž branka Rakella platí a hosté vedou již o dvě branky!
     
    20:52
    Domácí kouč si ještě vyžádal o přehodnocení celé situace. Rozhodčí tak volají, uvidíme, jak se nakonec sudí rozhodnou.
    20:52 Hampus LINDHOLM - 0:2
     
    20:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se hned dostali do útočného pásma. Corey Perry posunul kotouč na Hampuse Lindholma, který nahazoval puk do brankoviště. V něm se nejlépe zorientoval RICKARD RAKELL. Talentovaný útočník píchl meui betony Ryana Millera a puk se tak tímto způsobem dostal za jeho záda. Asistence:
    05:48 Ryan GETZLAF - 0:1
     
    05:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tato přesilovka nedopadne dobře. Hosté se totiž hned dostali do útoku, Joseph Cramarossa našel mezi kruhy najíždějícího RYANA GETZLAFA, který hned zakončoval k levé tyčce. Ryan Miller se sice natahoval, ale marně! Asistence: Joseph Cramarossa a Josh Manson.
     
    04:12
    Aktivní hra Anaheimu v útoku byla ukončena faulem. Vermette putuje na trestnou lavici za podražení. Uvidíme tedy přesilovou hru domácích.
     
    00:45
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Hampus Lindholm – 2 min., hákování).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. B. Hutton (Horvat, Markus Granlund), 43. Skille (Baertschi, Edler), 65. H. Sedin (Eriksson, R. Miller) – 6. Getzlaf (Cramarossa, Manson), 21. Rakell (H. Lindholm, Perry)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Megna – Markus Granlund, Brandon Sutter, Eriksson – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa, Theodore – Cogliano (A), Kesler, Silfverberg – N. Ritchie (C), Getzlaf, O. Kaše – Rakell, Vermette (A), Perry – Cramarossa, L. Shaw.
    bahis siteleri