Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Buffalo Sabres
Sobota 31.12.2016, 19:15 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:38 Jack EICHEL - 3:1
     
    39:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesto se hostům podařilo snížit. Po kratším náporu nabil Ristolainen na vrchol kruhu najíždějícímu JACKU EICHELOVI a ten střelou z první zrušil Raskovu nulu. Asistence: Rasmus Ristolainen, Sam Reinhart.
    29:29 Tim SCHALLER - 3:0
     
    29:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hopla, tak tenhle gól je pro hosty docela ledovou sprchou. Po pravé straně zasprintoval TIM SCHALLER a bekhendem zkusil překvapit Lehnera. A vyšlo mu to, puk prošel chrániči gólmana Buffala a je to 3:0! Asistence: Torey Krug, Austin Czarnik.
    27:04 Patrice BERGERON - 2:0
     
    27:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá a Boston vede 2:0! Po poměrně dlouhé kombinaci se puk dostal mezi kruhy, kde byl připravený PATRICE BERGERON a švihem překonal Lehnera. Asistence: Ryan Spooner, Brad Marchand.
    01:28 Frank VATRANO - 1:0
     
    01:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení. Po Chárově zákroku se Boston dostal do útoku, po přihrávce na pravou stranu se k puku dostal FRANK VATRANO a pohotovou střelou prostřelil Lehnera. Asistence: Zdeno Chára.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. Vatrano (Chára), 28. Bergeron (Spooner, Marchand), 30. Schaller (Krug, Czarnik) – 40. Eichel (Ristolainen, Reinhart)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, Morrow – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Vatrano, Krejčí (A), Spooner – Riley Nash, Czarnik, Schaller – J. Hayes, D. Moore, Blidh.
    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Franson, Falk – Moulson, Eichel, M. Foligno – B. Gionta (C), Jo. Larsson, E. Kane – Okposo (A), Reinhart, Girgensons – Ju. Bailey, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodčí: Dwyer, Kowal – Knorr, Daisy

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri