Mladá Boleslav – Pardubice 5:1 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.)
Olomouc – Chomutov 1:3 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 2:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:5 (1:2, 0:2, 1:1)
HC Sparta Praha
Úterý 03.01.2017, 19:00 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:53 Dominik UHER - 2:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    54:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    A tak jsou to hosté, kteří dávají další branku a pravděpodobně rozhodují o své výhře! Forman nabil do mezikruží DOMINIKU UHEROVI, po jehož střele z první puk propadl Čiliakovi pod lapačkou do brány. Asistence: Miroslav Forman.
    46:37 Ondřej NĚMEC - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek, a vracejí se do utkání! Prudkou ránu ONDŘEJE NĚMCE od modré čáry vyrazil Pöpperle až zpoza brankové čáry.
    32:44 Lukáš CINGEL - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do možná rozhodujícího náskoku o tři branky! Uher vypálil od pravého mantinelu, Jekel vyrazil puk před sebe, načež kotouč na několikrát doklepl do brány pohotový LUKÁŠ CINGEL číhající u brankoviště. Asistence: Dominik Uher.
    27:25 Tomáš NETÍK - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané přesilovou hru o dvou mužích bleskově využili a znovu vedou o dvě branky. Při rychlé kombinaci našel Ihnačák Formana stojícího v mezikruží, který přihrál ještě lépe postavenému TOMÁŠOVI NETÍKOVI , jenž propálil přesouvajícího se Jekela. Asistence: Miroslav Forman, Brian Ihnačák.
    14:03 Hynek ZOHORNA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Erupce radosti v DRFG Areně. Martin Erat využil okénka v obraně, přebruslil oba zadáky, a dostal se před Pöpperleho, ten vytasil svou hokejku a vypíchl puk. K odraženému kotouči se jako první dostal HYNEK ZOHORNA, který se neukvapil, najel si před Pöpperleho a nekompromisně zavěsil. Bez asistence.
    04:57 Brian IHNAČÁK - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ideální start pro Spartu! Pražané vedou o dvě branky. BRIAN IHNAČÁK poslal puk do brankoviště, a Jekel si nešťastně srazil puk mezi vlastní betony. Asistence: Miroslav Forman.
    01:56 Michal ŘEPÍK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    A do třetice to Spartě vyšlo. K Pechovi se odrazil puk za obranu, jeho průnik sice ještě Jekel vyrazil, ovšem jen na najíždějícího MICHALA ŘEPÍKA, který se do odkryté brány nemýlil. Asistence: Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 15. H. Zohorna, 47. O. Němec – 2. Řepík (Pech), 5. Ihnačák (Forman), 28. Netík (Forman, Ihnačák), 33. Cingel (Řepík), 55. Uher (Forman)


    HC Kometa Brno: Jekel (33. Čiliak) – Trška, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik, Malec, Štencel, F. Král – M. Kvapil, H. Zohorna, M. Erat – Zaťovič (A), V. Němec, Haščák – R. Erat, Čermák (C), Vincour – Dočekal, Dvořák, Dymáček – Matěj Novák.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Mikuš, Piskáček, Švrček, Gernát, Nedomlel, Eminger, Barinka, Mikliš (C) – J. Hlinka (A), P. Vrána, Klimek – Forman, Ihnačák, Netík (A) – Kumstát, Pech, Řepík – Uher, Cingel, Kudrna.

    Rozhodčí: Hodek, Mrkva – Polonyi, Zíka

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    bahis siteleri