Magnitogorsk – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 1:2 (1:2 po s.n.) | Čerepovec – Omsk 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 9:1 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 0:2 (kon.)
HC Slovan – Barys 4:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
9:1 (4:0, 2:0, 3:1)
Metallurg Novokuzněck
Pátek 13.01.2017, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Nikita GUSEV - 9:1
     
    59:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    NIKITA GUSEV si počkal za obranou Novokuzněcku a to se mu vyplatilo, protože dostal přesnou přihrávku do jízdy a střelou mezi betony překonal gólmana. Asistence: Jevgenij Dadonov, Jegor Rykov.
    53:41 Pavel DACJUK - 8:1
     
    53:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují a tentokrát se prosazuje kapitán PAVEL DACJUK, který dostal přihrávku od Kovalčuka a přesnou ranou se prosazuje podesáté v sezóně. Asistence: Ilja Kovalčuk, Igor Šesťorkin.
    53:21 Alexej RAZUMOV - 7:1
     
    53:21
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Šesťorkin si dnes nulu nepřipíše, protože obrana ho nechala na holičkách a soupeř měl šanci několikrát dorážet, až se ALEXEJ RAZUMOV přeci jen trefil. Asistence: Artem Michejev, Vladimir Ionin.
    51:41 Dinar CHAFIZULLIN - 7:0
     
    51:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Do střelecké listiny se zapisuje i DINAR CHAFIZULLIN, jemuž adresoval perfektní pas Jevgenij Dadonov a Chafizullin měl poměrně snadnou práci před poloodkrytou brankou. Asistence: Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačov.
     
    48:56
    Alexandr Chochlačjov se rozhodl rozproudit utkání, ale tvrdou ranou orazítkoval pouze tyčku Chakimovovy branky!
     
    42:42
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck (Alexandr Titov – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání). Trest odpyká Alexandr Komaristyj.
     
    29:25
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck (Timur Fatkullin – 2 min., držení protihráče).
    24:36 Vadim ŠIPAČOV - 6:0
     
    24:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí dokázali vstřelit branku i v oslabení! Jevgenij Dadonov získal kotouč v útočném pásmu, přihrál na VADIMA ŠIPAČOVA, který bekhendem umístil puk mimo dosah brankáře. Asistence: Jevgenij Dadonov.
     
    23:33
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jegor Jakovlev – 2 min., držení protihráče).
    21:09 Vadim ŠIPAČOV - 5:0
     
    21:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    VADIM ŠIPAČOV bleskurychle využívá přesilovou hru, když si vybruslil před branku, držel kotouč a hostující obrana ho nechala vystřelit, což rozhodně neměla dělat, jelikož domácí hráč trefil přesně. Bez asistence.
     
    21:00
    Jevgenij Dadonov dostal přihrávku za obranu, nicméně nedokázal blafák zakončit do sítě. Byl však faulován Artemem Michejevem, takže domácí si zahrají druhou přesilovku.
    19:38 Jevgenij DADONOV - 4:0
     
    19:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí dokázali využít přesilovou hru, když naprosto překombinovali obranu Metallurgu, takže JEVGENIJ DADONOV zakončoval do odkryté branky. Asistence: Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
     
    18:58
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexandr Titov.
     
    16:05
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Alexandr Barabanov – 2 min., podražení).
     
    09:35
    Střídání v týmu Metallurg Novokuzněck: ze hřiště odchází Vladislav Podjapolskij, přichází Rafael Chakimov.
    09:35 Alexandr CHOCHLAČJOV - 3:0
     
    09:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí přidává třetí branku ALEXANDR CHOCHLAČJOV a vyhání z branky Podjapolského. Výbornou práci před brankou odvel Ketov, který našel volného Chochlačjova a tomu jen stačilo nasměrovat kotouč k tyči. Asistence: Jevgenij Ketov.
    09:08 Viktor TICHONOV - 2:0
     
    09:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující obrana naprosto zapomněla na VIKTORA TICHONOVA, který dostal pas před branku, kde sice nejprve neproměnil, ale dorážka již do sítě zamířila a domácí navyšují náskok. Asistence: Jegor Rykov.
    00:32 Anton BĚLOV - 1:0
     
    00:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bleskový start do utkání v podání domácího družstva! ANTON BĚLOV dostal přihrávku na pravý kruh, odkud nedal přesnou ranou hostujícímu gólmanovi naprosto žádnou šanci. Asistence: Jegor Jakovlev, Ilja Kovalčuk.

    Pavel Černý

    Branky a nahrávky: 1. A. Bělov (J. Jakovlev, Kovalčuk), 10. Tichonov (Rykov), 10. Chochlačjov (Ketov), 20. Dadonov (Šipačov, N. Gusev), 22. Šipačov, 25. Šipačov (Dadonov), 52. Chafizullin (Dadonov, Šipačov), 54. Dacjuk (Kovalčuk, Šesťorkin), 60. N. Gusev (Rykov, Dadonov) – 54. Razumov (A. Michejev, Ionin)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – J. Jakovlev, A. Bělov, Chafizullin, Čudinov, Zub, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – Barabanov, Prochorkin, Tichonov – Ketov, Chochlačjov, Kablukov.
    Metallurg Novokuzněck: Podjapolskij (10. Chakimov) – Fatkullin, Skutar, Kalašnikov, Ljamkin, Davidov, Viksna, Titov, Kuklev – K. Semjonov (C), Vicharev, Skorochodov – Ionin, A. Michejev, Razumov – Lebeděv, Komaristyj (A), Solovjov – Parchomenko, Jazkov, Jemec.

    Rozhodčí: Bukin, Lavrentěv – Badyl, Savenkov
    bahis siteleri