Martin – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 2:3 (kon.) | Trenčín – Poprad 2:1 (kon.)
Zvolen – Košice 2:3 (po pr.) | Žilina – Nitra 3:4 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 22.01.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a dokonale otáčajú priebeh dnešného zápasu. Od modrej čiary tvrdo vystrelil Mathew Maione a tesne pred brankárom súpera tečoval puk do siete TOMÁŠ ZIGO. Asistencie: Mathew Maione a Vjačeslav Trukhno.
     
    42:55
    Banská Bystrica dala gól!
    Krásna akcia v podaní hosťujúceho mužstva. Tomáš Zigo presnou prihrávkou našiel úplne voľného VJAČESLAVA TRUKHNA a ten strelou z pravého kruhu na vhadzovanie vyrovnáva skóre zápasu na 2:2. Asistencie: Tomáš Zigo a Petr Kafka.
     
    37:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia veľmi rýchlo reagujú na dva zlepené zásahy domáceho tímu. Aj so šťastím prekonal súperovho brankára JORDAN HICKMOTT. Jeho strelu brankár Joakim Lundström vyrazil pred seba, no zrejme si puk zrazil do vlastnej brány Konsta Mäkinen. Asistencia: Mathew Maione.
     
    34:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól napokon platí, a tak domáci hokejisti vedú dvojgólovým rozdielom. Puk po strele Jakea Cardwella do brány súpera pretlačil OSSI SAARINEN, pre ktorého je to desiaty gól v sezóne. Fínsky hokejista dostáva domácich do veľmi nádejnej pozície. Asistencie: Milan Kytnár a Jake Cardwell.
     
    33:58
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia. Od modrej čiary vystrelil Frederik Sandgren a svojou delovkou trafil brvno brány hostí. Puk ale dobre sledoval KAMIL BRABENEC a pohotovou dorážkou ho upratal do siete. Asistencie: Michal Hudec a Frederik Sandgren.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 34. Brabenec (Hudec, Sandgren), 35. Saarinen (Kytnár, Cardwell) – 38. Hickmott (Maione), 43. Trukhno (Zigo, Kafka), 59. Zigo (Maione, Trukhno)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Sandgren, Čížek, Drtina, Cardwell, Mäkinen, M. Chovan, Sucharda, Maier – McParland, Brabenec, Hudec – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Lavrovs, Čaládi, Lelkeš – Fábry, D. Rehák, Tibenský.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lawson – Maione, Wishart, Luža, Mihalik, Ďatelinka, Kubka, Grűndling, Matushkin – Hickmott, Surový, Buc – Kafka, Zigo, Trukhno – Matoušek, Bortňák, Lamper – Hamráček, Tamáši, Belluš.

    Rozhodčí: Milan Adamec, Juraj Konc – Michal Orolin, Matúš Stanzel.
    bahis siteleri