Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 22.01.2017, 11:45 • Hala Polárka • Liga juniorů
Partner:
     
    42:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    ROBIN ŠVAŇA se dostal ke střele z pravého kruhu. Na to, že střílel bez přípravy to byla povedená rána a Frýdek-Místek vede o dvě branky. Asistence: Daron.
     
    39:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    DANIEL CSAPAI z modré lajny propálil vše, co mu stálo v cestě a domácí se zase ujímají vedení. Asistence: Daron.
     
    35:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ MINISTR dostal možnost ke skórování, kterou zužitkoval parádním způsobem. Ujížděl sám na Dobečku a rychlo střelou zápěstím nedal brankáři šanci. Asistence: Smolka.
     
    19:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

    Frýdek-Místek bleskově využívá přesilovou hru, když po přihrávce Puzoně pálil LUKÁŠ ZBEROVSKÝ. Puk končí za zády brankáře a domácí vedou 2:1! Asistence: Puzoň.
     
    18:19
    Přerov právě vstřelil branku!

    Máme tady vyrovnání! MARTIN VÁLEK se dostal po Ministrově přihrávce do zakončení, se kterým si počínal bravůrně. Asistence: Ministr.
     
    12:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

    Po zmatcích v obranném pásmu Přerova se Frýdku-Místku podařilo skórovat. Na konci celé akce byl ROBIN ŠVÁŇA, který otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Daron, Adámek.

    Martin Sekanina

    Branky a nahrávky: 13. Šváňa (Daron, Adámek), 20. Zberovský (Puzoň), 40. Csapai (Daron), 43. Švaňa (Daron) – 19. Válek (Ministr), 36. Ministr (Smolka)


    HC Frýdek-Místek: Dobečka (Fendrich) – Gonos, Csapai, Adámek, Fluksa, Nikl, Kozubek, Strakoš, Puzoň, Zberovský, Cháňa, Švaňa, Daron, Polášek, Škubala, Dubčák, Kanovský, Bernovský.
    HC ZUBR Přerov: Kašpárek (Kanyicska) – Murla, Skříček, Smolka, Válek, Nesrsta, Palacký, Skopal, Müller, Pecha, Zdráhal, Ministr, Horký, Krul, Solař, Čechmánek

    Rozhodčí: Krenželok – Marek, Vengřín
    bahis siteleri