Znojmo – KHM Budapešť 8:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:4 (3:1, 3:2, 2:1)
KHM Budapešť
Neděle 22.01.2017, 15:40 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 29. kolo
Partner:
     
    58:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Patrik Bulín najížděl po levé straně a poslal přihrávku na JONÁŠE RŮŽIČKU, jenž skóroval střelou do pravého horního růžku.
    Asistence: Patrik Bulín.
     
    58:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Kosnar nastřelil z vrcholu kruhu beton hostujícho brankáře. Puk se odrazil a u pravé tyčky, kde jej našel připravený DAVID JANÁS. Ten pak puk bez problémů dorazil až za brankovou čáru.
    Asistence: Martin Kosnar.
     
    53:39
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Hosté se znovu připomněli. Szücs vystřelil z dálky směrem k pravé tyčce Slavíkovy klece. Tam stál s nastavenou hokejkou OLIVER VARGA, jenž s ledovým klidem nasměroval puk nad beton domácího brankáře.
    Asistence: Istvan Szücs, Vilmos Kaiser.
     
    37:52
    Orli právě vstřelili branku!
    MARTIN KOSNAR se blýskl nádhernou branku! Probojoval se zcela sám až do útočného pásma, našel si v pravém kruhu ideální pozici a prudce vystřelil. Trefil vzdálenější tyčku která s rachotem odrazila puk přímo za záda hostujícího brankáře!
    Asistence: David Janás.
     
    31:17
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Hosté velmi rychle navazují na svoji předchozí branku a ISTVAN SZÜCS poslal puk přímo k levé tyčce domácí klece.
    Asistence: Dominik Horváth.
     
    30:04
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Podobně jako před chvíli domácí, nyní i hosté využívají přesilovou hru. DOMINIK HORVÁTH našel mezeru mezi betony domácího brankáře a snižuje náskok znojemských hokejistů.
    Asistence: Gergely Szeredi.
     
    29:10
    Orli právě vstřelili branku!
    MARTIN KOSNAR se blýskl krásným gólem v přesilové hře! Z ostrého úhlu prostřelil hostujícího brankáře střelou, jenž nasměřovala puk kolem jeho ruky a levé tyčky přímo do sítě! Domácí se tak pyšní krásným čtyřbrankovým náskokem.
    Asistence: Bronislav Fruhwirt.
     
    22:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Bronislav Fruhwirt vyslal krásnou přihrávku od pravého mantinelu na modrou čáru postavenému MICHALU KRUCKOVYČOVI. Druhý jmenovaný pak prudkou střelou poslal puk do pravého horního rohu Kövariho branky.
    Asistence: Bronislav Fruhwirt.
     
    15:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Patrik Bulín vyslal přesně mířenou přihrávku před bránu stojícímu JANU BULÍNOVI, který se střelou rozhodně neváhal. V návalu obou pětek před bránou se mu úspěšně podařilo protlačit touš až za Kövariho záda!
    Asistence: Patrik Bulín, Jonáš Růžička.
     
    10:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se po předchozí kombinaci usadili v útočném pásmu. K puku se probojoval David Janás, jenž ve vhodný okamžik poslal přihrávku zpoza brány na čekajícího BRONISLAVA FRUHWIRTA. Znojemský útočník pak pohotovou střelou poslal puk do horní části Kövariho svatyně!
    Asistence: David Janás.
     
    02:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí velmi rychle reagují na branku hostujícího týmu. JIŘÍ MINARČÍK dorazil kotouč, který hostující brankář vyrazil svým betonem. Touš zaplul za brankovou čárou po zemi skulinkou mezi brankářem a levou tyčkou
    Asistence: Michal Kruckovyč, David Janás.
     
    01:53
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! GERGELY SZEREDI se protáhl kolem laxní znojemské obrany až do útočného pásma. Z pravého kruhu se pak pustil do střely. Puk našel cestičku do brány nad lapačkou domácího brankáře.
    Asistence: Dominik Horváth.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 3. Minarčík (Kruckovyč, Janás), 11. Fruhwirt (Janás), 16. Bulín J. (Bulín P., Růžička), 23. Kruckovyč (Fruhwirt), 30. Kosnar (Fruhwirt), 38. Kosnar (Janás), 59. Janás (Kosnar), 59. Růžička (Bulín P.) – 2. Szeredi (Horváth), 31. Horváth (Szeredi), 32. Szücs (Horváth), 54. Varga (Szücs, Kaiser)


    HC LERAM Orli Znojmo: Slavík (Gerža) – Kruckovyč, Pucher, Kuntoš, Brabec, Peří, Konečný – Janás, Fruhwirt, Kosnar – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Fruvirt, Stromko, Jambor – Minarčík.
    KHM Budapešť: Gadacsi (Kövari) – Sandor, Kaiser, Ban, Poszar – Horvath, Szeredi, Nagy – Marosi, Varga, Orosz – Glofak, Komjati, Szücs.

    Rozhodčí: Marek – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri