Lille – Nantes 1:0 (kon.) | Bordeaux – Dijon 2:1 (kon.) | LB Châteauroux – Lorient 2:3 (po pr.)
Marseille – Lyon 2:1 (po pr.)
po prodl.
Olympique Marseille
2:1 (1:0)
Olympique Lyon
Úterý 31.01.2017, 21:05 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzský pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi pro dnešní večer loučím. Krásný zbytek večera. (23:34:00)
     
    Je tomu tak! Konec utkání je za námi a domácí celek Olympique Marseille postupuje do čtvrtfinále francouzského poháru! Nutno říci, že domácí celek dnes předváděl hezčí fotbal než jeho dnešní soupeř a oprávněně se stává vítězem dnešního utkání. Výhru vystřelil domácímu týmu střídající brazilský obránce Dória.
     
    120+1
    Konec zápasu.
     
    119
    Možná poslední šanci tohoto utkání měl na svědomí nizozemský záložník Memphis Depay! Tomu se podařilo vypálit z pravé strany, kdy jeho pokus mířil na zadní tyč branky, ovšem brankář Pelé podržel již poněkolikáté svůj celek v dnešním zápase a vypadá to, že si domácí celek kráčí za vítězstvím a postupem.
     
    118
    Depay poslal balon přímo do rukavic brankáře Pelého a jeho spoluhráči se na něj zlobí. Nutno říci, že oprávněně, jelikož nizozemský záložník zbytečně spěchal s exekucí rohového kopu.
     
    118
    Rohový kop pro hostující celek.
     
    116
    Hráči obou týmů ze sebe dostávají zbylé ostatky svých sil, které v sobě ještě mají a pokusí se zabojovat. Psychicky jsou na tom lépe hráči domácího týmu, kteří vedou o jednu branku a prakticky jim stačí pouze ubránit tento výsledek.
     
    115
    O dalekonosnou střelu se postaral Memphis Depay, ovšem štěstí mu nebylo přáno a balon skončil daleko za brankou. Brankář Pelé tedy bude odkopávat od vlastní branky.
     
    114
    Hosté to ještě nezabalili a pokusí se s utkáním ještě něco udělat.
     
    113
    Na zemi zůstává po jednom ze střetů ležet domácí útočník Gomis, který se však zvedá ze země a vypadá to, že by měl pokračovat ve hře.
     
    112
    Rohový kop však dokázala domácí obrana odvrátit mimo nebezpečí.
     
    111
    Balon však zamířil pouze do domácí zdi, od které se následně odrazil na rohový kop.
     
    111
    Na druhé straně bude mít Lyon výhodu standardní situace.
    109. DORIA - 2:1
     
    109
    Marseille právě vstřelilo branku!
    A domácí se dostávají zaslouženě do vedení! Na parádní centr jednoho z hráčů domácích si naběhl brazilský obránce DÓRIA, který nedal brankáři Lyonu střelou z bezprostřední blízkosti žádnou šanci – 2:1!
     
    108
    Vypadá to, že hráči domácích mají více sil, jelikož zatím to jsou oni, kteří jsou na hřišti páni.
     
    106
    Hned do prvního útoku vyrazili domácí hráči, ovšem konkrétně Payet nedokázal ideálně nacentrovat, kdy balon zamířil pouze do rukavic brankáře Lopese.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    První prodloužení je za námi. Více brankových příležitostí mělo domácí mužstvo, ovšem ani jedna neskončila brankou. Před námi je další patnáctiminutové prodloužení. Pokud ani to nerozhodne dnešní utkání, na řadu přijdou pokutové kopy.

    Petr Peleška

    Branky: 24. Fanni, 109. Doria – 64. Tolisso

    Karty:   36. Sakai (OMA), 60. Fanni (OMA), 73. Rolando (OMA), 89. Cabella (OMA) – 22. Tousart (LYO), 51. Rafael (LYO), 81. Darder (LYO), 96. Rybus (LYO)


    Olympique Marseille: Pelé – Sakai, Fanni, Rolando, Evra (47. Doria) – Lopez, Vainqueur, Sanson (74. Anguissa) – Thauvin (94. Thauvin), Gomis, Cabella
    Náhradníci: Escales – Zambo Anguissa, Sarr, Payet, Dória, Rekik, Khaoui

    Olympique Lyon: Lopes – Rafael, Mammana, Morel, Rybus – Tousart, Tolisso, Darder (104. Gonalons) – Ghezzal (61. Depay), Cornet, Valbuena (60. Fekir)
    Náhradníci: Gorgelin – Jallet, Ferri, Mateta, Depay, Gonalons, Fekir

    Rozhodčí: Delerue – Jouannaud, Danos
    bahis siteleri