Novokuzněck – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Toljatti – Kazaň 4:0 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 4:7 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 02.02.2017, 14:00 • Omsk Arena, Omsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Alexandr PĚREŽOGIN - 3:1
     
    59:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Valentin Pjanov vybojoval před vlastní bránou puk a ALEXANDR PĚREŽOGIN po jeho krásné kolmé přihrávce zamířil od modré čáry do prázdné brány. Asistence: Valentin Pjanov.
    36:32 Sean COLLINS - 2:1
     
    36:32
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Útočník SEAN COLLINS využil nádherné diagonální přihrávky Linuse Vidella poté, co Chad Rau na pravém křídle vyhrál vhazování, a v blízkosti levé tyče zamířil nad pravým ramenem Dominika Furcha do bližšího levého horního rohu brány! Kunlun po pouhých třech sekundách využil přesilovou hru a vrátil se rychle zpět do zápasu! Asistence: Chad Rau a Linus Videll.
    35:50 Anton BURDASOV - 2:0
     
    35:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Pjotr Chochrjakov na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a po zamíchání s pukem krásně přenesl hru doprava, kde ANTON BURDASOV v pravém kruhu pro vhazování zaklekl a krásnou střelou bez přípravy zamířil mezi betony přesouvajícího se brankáře Tomiho Karhunena! Asistence: Pjotr Chochrjakov a Jegor Martynov.
    32:29 Pjotr CHOCHRJAKOV - 1:0
     
    32:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    PJOTR CHOCHRJAKOV si najel v blízkosti pravé tyče na nádhernou diagonální přihrávku Jonase Ahnelöva ze vzdálenějšího levého rohu útočného pásma a z blízkosti puk napálil nad ledem do odkryté části brány. Avangard se prosadil ve hře 4 na 4 a vede nad Kunlunem 1:0! Asistence: Jonas Ahnelöv a Anton Burdasov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Chochrjakov (Ahnelöv, Burdasov), 36. Burdasov (Chochrjakov, Martynov), 60. Pěrežogin (Pjanov) – 37. Collins (Rau, Videll)


    Avangard Omsk: Furch (D. Kostin) – Meňšikov, Gustafsson, Martynov, J. Medveděv (C), Ahnelöv, Grigorjev, Nikitin – Sobotka, Pjanov, Pěrežogin (A) – Pestuško, Zubov (A), I. Michejev – Kučerjavenko, Chochrjakov, Burdasov – Juňkov, Lauta, Fiščenko.
    Red Star Kunlun: Karhunen (An. Makarov) – Järvinen, Mäntylä (C), Jüe, Bellemore, Pereťagin, Viklund, Jing – Videll, Rau (A), Collins – Ponikarovskij, Wärn, Marcinko – Sallinen, Fleury, Bakoš (A) – J. Alševskij, Lahti, Jašin.

    Rozhodčí: Vladimir Bukin, Alexei Ravodin. Čároví: Stanislav Raming, Alexandr Sadovnikov

    Diváci: 8380
    bahis siteleri