Novokuzněck – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 5:1 (kon.) | Omsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Toljatti – Kazaň 4:0 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 4:7 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Red Star Kunlun
Čtvrtek 02.02.2017, 14:00 • Omsk Arena, Omsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Alexandr PĚREŽOGIN - 3:1
     
    59:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Valentin Pjanov vybojoval před vlastní bránou puk a ALEXANDR PĚREŽOGIN po jeho krásné kolmé přihrávce zamířil od modré čáry do prázdné brány. Asistence: Valentin Pjanov.
     
    59:00
    Tomi Karhunen opustil svou bránu a Kunlun to ve zbytku utkání zkouší při hře bez brankáře!
     
    58:32
    Maxim Pestuško z pravého křídla krásně přenesl hru doleva na najíždějícího Ilju Michejeva, jehož střela zápěstím těsně minula levý horní roh brány!
     
    56:43
    Dominik Furch předvedl po střele Kunlunu z pravého křídla nepřesvědčivý zákrok a puk mu málem propadl mezi betony ke vzdálenější levé tyči, jeden ze spoluhráčů ho ale zachránil!
     
    56:18
    Dominik Furch ustál další nebezpečnou situaci a před jeho bránou vznikla obrovská mela. Rozhodčí ale nevylučovali.
     
    55:44
    Alexej Ponikarovskij si z levého křídla jako francouzské TGV najel před bránu a plácl do puku, z blízkosti ale brankáře Dominika Furcha mezi betony nepropálil!
     
    52:08
    Martin Bakoš před pár okamžiky nevyužil obrovskou šanci a jeho krajan Tomáš Marcinko dostal dvě minuty za podražení. Avangard má velkou šanci rozhodnout.
     
    51:13
    Pjotr Chochrjakov na útočné modré čáře vypíchl hostům puk a řítil se do slibné brankové příležitosti, v blízkosti pravé tyče ale bekhendem Tomiho Karhunena nepropálil!
    50:43 Dominik Furch podržel Avangard fantastickým zákrokem!
     
    50:43
    Martin Bakoš nebezpečně vypálil v levém kruhu pro vhazování z otočky a po zákroku Dominika Furcha se dostal v blízkosti přední tyči k dorážce Tomi Sallinen, český brankář byl ale opět úspěšný a puk vleže zastavil!
     
    49:51
    Kunlun na pravém křídle nebezpečně vypálil od modré čáry a jeho pokus mířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Dominik Furch ale skvěle zasáhl vyrážečkou!
     
    49:32
    Kapitán Avangardu Jevgenij Medveděv dostal dvě minuty za držení a Kunlun si zahraje přesilovou hru.
     
    49:09
    Joonas Järvinen po odpískání vypálil na bránu Dominika Furcha, kvůli postavení mimo hru ale byla jeho střela naprosto zbytečná. Trošku se divím, že se do něj žádný z domácích hokejistů nepustil!
     
    46:15
    Pjotr Chochrjakov napřáhl na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování po zpětné diagonální přihrávce z levého křídla bez přípravy k prudké střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Tomi Karhunen ji ale levým betonem fantasticky vyrazil!
    36:32 Sean COLLINS - 2:1
     
    36:32
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Útočník SEAN COLLINS využil nádherné diagonální přihrávky Linuse Vidella poté, co Chad Rau na pravém křídle vyhrál vhazování, a v blízkosti levé tyče zamířil nad pravým ramenem Dominika Furcha do bližšího levého horního rohu brány! Kunlun po pouhých třech sekundách využil přesilovou hru a vrátil se rychle zpět do zápasu! Asistence: Chad Rau a Linus Videll.
     
    36:29
    Erik Gustafsson dostal krátce po vstřelení druhého gólu svého týmu dvě minuty za vysokou hůl a Kunlun si zahraje v dnešním zápase svou první přesilovou hru.
    35:50 Anton BURDASOV - 2:0
     
    35:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Pjotr Chochrjakov na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a po zamíchání s pukem krásně přenesl hru doprava, kde ANTON BURDASOV v pravém kruhu pro vhazování zaklekl a krásnou střelou bez přípravy zamířil mezi betony přesouvajícího se brankáře Tomiho Karhunena! Asistence: Pjotr Chochrjakov a Jegor Martynov.
     
    34:55
    Jeden z hráčů Avangardu napřáhl mezi kruhy pro vhazování k prudké střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, brankář Tomi Karhunen ji ale skvěle vyrazil pravým betonem mimo tři tyče!
    32:29 Pjotr CHOCHRJAKOV - 1:0
     
    32:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    PJOTR CHOCHRJAKOV si najel v blízkosti pravé tyče na nádhernou diagonální přihrávku Jonase Ahnelöva ze vzdálenějšího levého rohu útočného pásma a z blízkosti puk napálil nad ledem do odkryté části brány. Avangard se prosadil ve hře 4 na 4 a vede nad Kunlunem 1:0! Asistence: Jonas Ahnelöv a Anton Burdasov.
     
    31:13
    Před bránou Tomiho Karhunena bylo po krásné přihrávce z levého křídla pořádné horko, brankář Kunlunu se ale jako liška vrhl po puku a dokázal ho vleže zastavit. Vzápětí došlo k potyčce a Jegor Martynov s Tomim Sallinenem dostali dvě minuty za hrubost. Hra bude pokračovat ve hře 4 na 4.
     
    30:43
    Jeden z hráčů Avangardu pálil na levém křídle od modré čáry nepřesně a po odrazu od mantinelu za bránou se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci Vladimir Sobotka, z blízkosti ale trefil pouze hruď fantastického Tomiho Karhunena, který vzápětí puk sevřel v náručí!
     
    30:09
    Jaroslav Alševskij se v blízkosti pravé tyče vrhl po volném puku a vpádu ho bekhendem dokázal poslat směrem na bližší tyč, český brankář Dominik Furch ale proti ní skvěle zakročil levým betonem a vyrazil ji mimo!
    27:05 Jedovatá rána Iljy Zubova a krásný zákrok Karhunena!
     
    27:05
    Ilja Zubov na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl po zpětné přihrávce spoluhráče bez přípravy k nádherné střele s příklepem, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, Tomi Karhunen ji ale vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě! Fanoušci už se radovali z gólu, ale marně.
     
    26:45
    Joonas Järvinen dostal dvouminutový trest za vysokou hůl a Avangard si zahraje druhou přesilovou hru.
    26:35 Nebezpečná střela Valentina Pjanova po krásné zadovce Vladimíra Sobotky a skvělý zákrok Tomiho Karhunena!
     
    26:35
    Valentin Pjanov si najel na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování na pěknou zadovku Vladimíra Sobotky a zápěstím mířil přesně do vzdálenější levého horního rohu brány, Tomi Karhunen ale fantasticky zakročil vyrážečkou a jeho pokus vyrazil mimo tři tyče!
     
    25:29
    Jeden z hokejistů Kunlunu se ocitl v blízkosti levé tyče ve slibné šanci, jeho první střela ale byla zablokována, zatímco druhá skončila v náruči pozorného Dominika Furcha! Český brankář zatím chytá velice spolehlivě.
     
    22:04
    Brett Bellemore vyhodil z obranného pásma puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Avangard Omsk může otupit tlak Kunlunu a otevřít skóre během první přesilové hry, kterou má k dispozici.
     
    20:35
    Dvojice hráčů čínského týmu se ocitla v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, Dominik Furch si ale s oběma střelami dokázal poradit a hrudí je vyrazil mimo tři tyče!
    19:18 Alexandr Pěrežogin a jeho tvrdá střela bez přípravy.
     
    19:18
    Alexandr Pěrežogin napřáhl v pravém kruhu pro vhazování po přihrávce od modré čáry bez přípravy k pěkné střele s příklepem, jeho následný pokus ale zamířil z úhlu do náruče připraveného brankáře Tomiho Karhunena.
    11:59 Karhunen vytáhl skvělý zákrok proti střele Michejeva.
     
    11:59
    Ilja Michejev se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve skvělé šanci a jeho rychlá střela zápěstím mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Tomi Karhunen ji ale vyrážečkou skvěle vyrazil, stejně jako dorážku jeho spoluhráče!
     
    06:01
    Alexandr Kučerjavenko se ocitl před bránou ve skvělé brankové příležitosti, pěkným bekhendovým blafákem ovšem na pozorného brankáře Tomiho Karhunena nevyzrál!
     
    03:34
    Maxim Pestuško dobře vypálil z pravého kruhu pro vhazování zápěstím a jeho střela mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, v bráně Kunlunu ale skvěle chytá brankář Tomi Karhunen, který jeho pokus vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    02:40
    Alexandr Pěrežogin krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování směrem na vzdálenější pravou tyč, Tomi Karhunen byl ale opět na svém místě a jeho pokus ukryl v lapačce!
    00:48 Vladimír Sobotka mohl otevřít skóre po necelé minutě!
     
    00:48
    A znovu hokejisté Omsku, kteří se v rozpětí pouhých sedmi sekund ocitl ve svou slibných šancích, z nichž první měl po nádherné přihrávce do jízdy z levého křídla Vladimír Sobotka, který do ní vložil hůl a puk z jeho bekhendu mířil těsně nad ledem k pravé tyči, Tomi Karhunen ale fantasticky zakročil levým betonem!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Chochrjakov (Ahnelöv, Burdasov), 36. Burdasov (Chochrjakov, Martynov), 60. Pěrežogin (Pjanov) – 37. Collins (Rau, Videll)


    Avangard Omsk: Furch (D. Kostin) – Meňšikov, Gustafsson, Martynov, J. Medveděv (C), Ahnelöv, Grigorjev, Nikitin – Sobotka, Pjanov, Pěrežogin (A) – Pestuško, Zubov (A), I. Michejev – Kučerjavenko, Chochrjakov, Burdasov – Juňkov, Lauta, Fiščenko.
    Red Star Kunlun: Karhunen (An. Makarov) – Järvinen, Mäntylä (C), Jüe, Bellemore, Pereťagin, Viklund, Jing – Videll, Rau (A), Collins – Ponikarovskij, Wärn, Marcinko – Sallinen, Fleury, Bakoš (A) – J. Alševskij, Lahti, Jašin.

    Rozhodčí: Vladimir Bukin, Alexei Ravodin. Čároví: Stanislav Raming, Alexandr Sadovnikov

    Diváci: 8380
    bahis siteleri