Boston – Toronto 5:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 3:2 (3:2 po s.n.)
NY Islanders – Carolina 4:5 (po pr.) | Columbus – New Jersey 1:5 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 1:4 (kon.)
Dallas – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Detroit 0:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:6 (kon.)
San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Washington – Los Angeles 5:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 0:1 (0:1 po s.n.)
NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:6 (1:1, 2:3, 2:2)
Toronto Maple Leafs
Neděle 05.02.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Zane McIntyre vyrazil na střídačku a Bruins zkouší vyrovnat stav utkání při hře bez brankáře! Příliš času už ale nemají.
    58:24 James van Riemsdyk - 5:6
     
    58:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Zaneho McIntyreho zamířila do bližšího horního rohu brány! Maple Leafs znovu vedou a Boston má minimum času na odpověď! To je zápas. Páni! Asistence: Tyler Bozak a Mitchell Marner.
    57:06 Patrice BERGERON - 5:5
     
    57:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    PATRICE BERGERON se dostal mezi kruhy pro vhazování k odraženému puku po nahození z pravého křídla a krásnou bekhendovou střelou zamířil pod horní tyč. Boston využil přesilovou hru a v závěru utkání dokázal vyrovnat na 5:5! Asistence: Torey Krug a Brad Marchand.
     
    56:41
    Leo Komarov dostal menší trest za nedovolené bránění a Boston má obrovskou šanci vyrovnat.
    55:15 Connor BROWN - 4:5
     
    55:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Auston Matthews roztáhl hru na útočné modré čáře doprava na Zacha Hymana, který nádhernou přihrávkou napříč útočným pásmem přenesl hru doprava a CONNOR BROWN bez přípravy v blízkosti levé tyče zamířil do odkryté části brány! Bruins smazali tříbrankové manko, těsně před koncem ale prohrávají 4:5! Asistence: Zach Hyman a Auston Matthews.
     
    54:10
    David Pastrňák dobře vypálil z pravého kruhu pro vhazování a střelou zápěstím mířil do bližšího horního rohu brány, Frederik Andersen ale předvedl skvělý semafor a neumožnil českému útočníkovi zkompletovat hattrick!
    50:06 Ryan SPOONER - 4:4
     
    50:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    RYAN SPOONER se dostal v blízkosti pravé tyče po zákroku Frederika Andersena levým betonem k dorážce a vyrovnal na 4:4! Fanoušci v TD Garden jsou na nohou. Bruins dokázali třemi góly v řadě smazat tříbrankové manko! Asistence: Zdeno Chára a Dominic Moore.
     
    48:47
    Brad Marchand na vrcholu mezikruží ukradl gól Romanovi Polákovi a v levém kruhu pro vhazování napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou Frederik Andersen ukryl v náručí.
    48:40 McIntyre málem inkasoval hodně kuriózní branku!
     
    48:40
    Maple Leafs nahodili puk podél střídaček do útočného pásma a puk se od jednoho ze spojů v rohu nebezpečně odrážel před bránu, nakonec ale napříč brankovištěm zamířil mimo! Zane McIntyre byl za bránou, kde chtěl nahození zastavit, a neměl šanci zasáhnout!
     
    45:42
    Auston Matthews na levém křídle krásně vypálil od mantinelu a Zane McIntyre se pořádně zapotil, nakonec ale zřejmě vyrážečkou dokázal puk vytáhnout na tyč!
     
    44:23
    Zdeno Chára, který dnes zaznamenal dva kanadské body za dvě asistence, napřáhl na levém křídle od modré čáry k jedovaté střele s příklepem, kterou Frederik Andersen zastavil!
     
    44:18
    David Backes sekundu před návratem Martina Marinčina na led krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, Frederik Andersen ale předvedl úžasný semafor, po kterém puk mířící do bližšího horního rohu brány ukryl v lapačce!
     
    42:28
    Patrice Bergeron se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže Frederika Andersena nepropálil! Jeho spoluhráči se vzápětí snažili dostat k dorážce marně.
     
    42:19
    Martin Marinčin musel spěchat po zablokované střele rychle dozadu a těsně před vlastní bránou fauloval Ryana Spoonera, který si z levého křídla krásně sjel mezi kruhy pro vhazování, do zakončení se ale nedostal a obránce Leafs potřetí v zápase usedl na trestnou lavici, nyní kvůli držení.
     
    40:00
    David Krejčí vypálil v poslední sekundě z vrcholu mezikruží a před bránou Frederika Andersena vznikl obrovský závar, Bruins ale dopravili puk z dorážky do brány až po vypršení času!
     
    36:46
    Zane McIntyre prožil pořádně horké chvilky, když na něj během pár sekund dvakrát nebezpečně vypálil Nikita Sošnikov, brankář Bruins ale předvedl dva skvělé zákroky, když jeho první pokus vyrazil a druhý podržel v náručí! Toronto málem bleskově odpovědělo.
    35:53 Torey KRUG - 3:4
     
    35:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    TOREY KRUG si po přihrávce Davida Pastrňáka sjel z pravého křídla k pravé tyči a puk mezi betony Frederika Andersena z blízkosti propasíroval do brány. Bruins využili přesilovou hru a dostali se na dostřel jedné branky! Asistence: David Pastrňák a Ryan Spooner.
     
    35:29
    David Pastrňák v levém kruhu pro vhazování krásně vypálil bez přípravy, Frederik Andersen ale předvedl ještě lepší zákrok a puk pravým betonem vyrazil mimo! Neskutečný zákrok.
     
    34:20
    Tyler Bozak dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Boston má šanci dostat se na dostřel jedné branky!
    32:46 Adam McQouid pravým hákem knockoutoval Martina!
     
    32:46
    Adam McQuaid svedl ve středovém kruhu nelítostný a dlouhý pěstní souboj s Mattem Martinem. Oba hráči si vyměnili několik tvrdých úderů, obránce Bruins ale měl více síly a předvedl fantastický pravý hák, kterým Martina poslal k radosti zaplněné TD Garden k ledu!
    30:55 David PASTRŇÁK - 2:4
     
    30:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brad Marchand od modré čáry napřáhl ke krásné střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, Zdeno Chára ji ale srazil k ledu a po zákroku Frederika Andersena pravým betonem se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce DAVID PASTRŇÁK, který se ve stoprocentní šanci nemýlil a vstřelil svůj druhý gól v utkání! Asistence: Zdeno Chára a Brad Marchand.
     
    30:17
    Střídání v týmu Boston Bruins: ze hřiště odchází Tuukka Rask, přichází Zane McIntyre.
    30:17 William NYLANDER - 1:4
     
    30:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER z blízkosti překonal rozhozeného Tuukka Raska a zkompletoval rychle svůj první hattrick v kariéře NHL! Asistence: Connor Brown a Auston Matthews.
     
    29:33
    Aby toho nebylo málo, Boston po dvou slepených gólech bude hrát ve čtyřech poté, co obránce Adam McQuaid dostal dvě minuty za držení.
    29:09 William NYLANDER - 1:3
     
    29:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER neumožnil Bruins rozehrát a na útočné modré čáře se zmocnil puku, který zavezl do pravého rohu pro vhazování, počkal si na vhodný moment a poté nad lapačkou Tuukka Raska krásnou střelou zápěstím zamířil k bližší pravé tyči! Leafs vstřelili v rychlém sledu dvě branky a je to 3:1! To je obrovská sprcha.
    28:31 James van Riemsdyk - 1:2
     
    28:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK se ocitl za bránou na kolenou, vzápětí se ale rychle zvedl a po velké chybě Bruins si hodil puk z forhendu rychle na bekhend a z blízkosti mezi betony Tuukka Raska zamířil do sítě. Maple Leafs otočili utkání vedou nad Bruins 2:1! Asistence: Mitchell Marner.
     
    27:28
    Riley Nash na levém křídle napřáhl z úhlu k nebezpečné střele, která se zřejmě od tyče odrazila zpět do hry! To byla velká šance.
     
    25:01
    Frank Vatrano se snažil na pravém křídle protáhnout podél hrazení do rohu útočného pásma, což mu neumožnil Martin Marinčin a dostal dvě minuty za držení. Bruins si zahrají druhou přesilovou hru.
    15:44 Tuukka Rask předvedl úžasný přesun a vychytal Bozaka!
     
    15:44
    Mitchell Marner z pravého křídla krásně přenesl hru doleva a Tyler Bozak v levém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke krásné střele, Tuukka Rask se ale dokázal fantasticky přesunout a jeho ránu nadvakrát zastavit!
     
    15:08
    Dominic Moore dostal dvojitý trest za vysokou hůl poté, co zasáhl jednoho z hráčů Maple Leafs do obličeje, ve kterém se objevila vzápětí krev.
     
    15:01
    Maple Leafs vyrazili před pár okamžiky do přečíslení dva na jednoho a Nikita Sošnikov po přihrávce z levého křídla mířil na vzdálenější pravé tyči mimo. Vzápětí pálil na levém křídle od modré čáry Martin Marinčin a Tuukka Rask jeho pokus mířící ke vzdálenější pravé tyči levým betonem vyrazil, přestože toho příliš neviděl!
    11:15 William NYLANDER - 1:1
     
    11:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nazem Kadri na pravém křídle nabral rychlost po kolmé přihrávce Austona Matthewse a krásnou bekhendovou přihrávkou našel ze druhé vlny najíždějícího WILLIAMA NYLANDERA, který si v blízkosti levé tyče hodil puk rychle z bekhendu na forhend a zasunul puk do prázdné brány! Asistence: Nazem Kadri a Auston Matthews.
     
    10:28
    David Backes napřáhl na levém křídle od mantinelu ke krásné střele, kterou Frederik Andersen levým betonem vyrazil a podruhé v oslabení podržel svůj tým!
     
    09:28
    Patrice Bergeron na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry s příklepem a Frederik Andersen měl co dělat, aby jeho ránu s příklepem mířící pod horní tyč vyrazil!
     
    09:00
    Martin Marinčin dostal dvě minuty za podražení a Boston Bruins si zahraje první přesilovou hru.
     
    08:38
    Torey Krug se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jeho střela ale skončila na výstroji Frederika Andersena, stejně jako následná dorážka Matta Beleskeyho, kterou brankář Maple Leafs fantasticky vyrazil levým betonem!
     
    06:45
    Maple Leafs se ihned po vhazování dostali na levém křídle během pár sekund ke dvěma střelám, Tuukka Rask si ale s oběma dokázal poradit a vyrazil je hrudí mimo!
     
    03:25
    Patrice Bergeron se pustil v levém rohu útočného pásma do potyčky s Nazemem Kadrim a oba dva hráči byli vyloučení na dvě minuty. Bergeron za hrubost, Kadri za krosček.
     
    03:20
    Austin Czarnik krásnou přihrávkou z pravého křídla našel před bránou najíždějícího Matta Beleskeyho, jehož následná bekhendová střela z blízkosti zamířila vedle levé tyče!
    02:17 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    02:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK si najel do pravého kruhu pro vhazování na krásnou bekhendovou přihrávku Patrice Bergerona z mezikruží a mezi betony Frederika Andersena z blízkosti po ledě zamířil do sítě. Gól byl dlouho zkoumán kvůli postavení mimo hru a nakonec uznán. Bruins vedou zásluhou českého útočníka nad Leafs 1:0! Asistence: Patrice Bergeron a Zdeno Chára.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Pastrňák (Bergeron, Chára), 31. Pastrňák (Chára, Marchand), 36. Krug (Pastrňák, Spooner), 51. Spooner (Chára, D. Moore), 58. Bergeron (Krug, Marchand) – 12. W. Nylander (Kadri, Matthews), 29. J. van Riemsdyk (Marner), 30. W. Nylander, 31. W. Nylander (Co. Brown, Matthews), 56. Co. Brown (Hyman, Matthews), 59. J. van Riemsdyk (Bozak, Marner)


    Boston Bruins: T. Rask (31. McIntyre) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – Vatrano, Krejčí (A), Backes – Beleskey, Czarnik, Riley Nash – Schaller, D. Moore, Spooner.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Marinčin, R. Polák – Hyman, Matthews, Co. Brown – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Chris Lee. Čároví: Steve Barton, Michel Cormier

    Diváci: 17565
    bahis siteleri