Barcelona – Atlético 1:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:1 (1:0)
Atlético Madrid
Úterý 07.02.2017, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Sergio (BAR) dostává žlutou kartu za zakopnutí míče.
     
    90
    Luis Suárez zasáhl rukou, možná loktem, hlavu Kokeho a ta známá fotbalová matematika říká, že pokud dostal domácí útočník jednu žlutou kartu před chvílí a nyní ji vidí znovu, tak si nejenže dnes, ale také v případném finále Španělského poháru nezahraje!
     
    87
    Luis Suárez (BAR) dostává žlutou kartu za faul na Juanfrana Torrese.
     
    85
    Lionel Messi našel křižnou přihrávkou Luise Suáreze na levé straně, Uruguayec byl ovšem v ofsajdu.
    83. GAMEIRO - 1:1
     
    83
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Máte rádi dramata? Tak tady jedno je. Atlético ukazuje svojí vnitřní sílu. Antoine Griezmann převzal míč ve vápně Barcelony a z levé strany poslal míč před prázdnou branku domácích. KEVIN GAMEIRO byl přesnější než ze značky pokutového kopu a tento zápas je srovnaný! 1:1!
    80. Penalta
     
    80
    Hodně důležitý moment. Kevin Gameiro si narazil míč se spoluhráčem, následně jej dle soudu rozhodčího Manzana podrazil Gerard Piqué, následovala penalta, kterou si vzal na starost právě tento Francouz. Jasper Cillessen se před penaltou smál, jako kdyby Barcelona vedla 5:0 a vtom střídající fotbalista hostů přestřelil branku domácích v době, kdy mířil doprostřed domácí svatyně.
     
    79
    Byla nařízena penalta proti Barceloně.
    78.
     
    78
    Mohlo být rozhodnuto. Lionel Messi si postavil míč a ukázal, jak je jeho levá noha vynikající. Argentinec mířil do levého horního rohu branky hostů z pětadvaceti metrů. Balon se otřel o břevno a následně jej hlavou nedorazil z celkem těžké pozice Arda Turan.
     
    77
    Griezmann při presinku nezískal balon pro hostující celek, navíc po dobrém přechodu domácího mužstva přišlo podražení Stefana Saviče (ATM) a žlutá karta pro beka celku z Madridu.
     
    76
    Jasper Cillessen (BAR) máchá rukama, ale tady se nemá čemu divit. Žlutá karta za zdržování hry pro brankáře domácího mužstva.
     
    72
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ivan Rakitič, přichází Andrés Iniesta.
     
    69
    Tohle je obrovská klukovina a mám pocit, že tohle bude hodně důrazný pohovor mezi Yannickem Carrascem a Diegem Simeonem. Belgičan úplně zbytečně skluzem dohrál Ardu Turana a po druhé žluté kartě si může popovídat se Sergim Robertem dříve než fotbalisté Barcelony...Účastník ME 2016 je vyloučený.
     
    66
    Ivan Rakitič (BAR) měl nějaké poznámky k sudímu Manzanovi. Je z toho žlutá karta pro chorvatského hráče Barcelony.
     
    62
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Denis Suárez, přichází Javier Mascherano.
     
    62
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Fernando Torres, přichází Kevin Gameiro.
    59.
     
    59
    A tohle je také důležitý moment utkání. Antoine Griezmann obdržel míč na levé straně, navedl si míč ve vápně domácích na levou nohu a poslal míč po zemi ke vzdálenější tyči. Jasper Cillessen marně natahoval svojí levou nohu, balon skončil u pravé tyče. Pomezní sudí zdvihl praporek, ale opakovaný záběr říká, že francouzský hráč nebyl v ofsajdu. Bylo to hodně těsné!
    58. Červená karta po 2. žluté
     
    58
    Tak tohle je hodně důležitý moment a pokud to dnes Barceloně nevyjde, respektive, pokud domácí tým nepostoupí do finále Španělského poháru, tak se o tomhle bude hodně mluvit. Sergi Roberto zasáhl nohou koleno Brazilce Luise a po druhé žluté kartě může jít do kabiny!
     
    49
    Je tady vynucené střídání hostů. Diego Godín se drží za pravé tříslo. Vůbec nechápu, proč domácí fanoušci pískají. Uruguayského beka nahradí Lucas Hernández.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Gaitán, přichází Correa.
    43. SUÁREZ - 1:0
     
    43
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je tady první branka zápasu a řekl bych, že takových 90% všeho patří Messimu. Domácí desítka nepřišla o míč v souboji se třemi soupeři, toho posledního se krásně zbavila, navedla si míč na levou nohu. Z pravé strany střílel Argentinec k pravé tyči! Miguel Ángel Moya sice neinkasoval při střele domácího fotbalisty, ale španělský brankář pouze vyrazil míč před dorážejícího LUISE SUÁREZE, který trefil zcela odkrytou branku hostujícího celku! 1:0!
     
    36
    Yannick Carrasco (ATM) jako první vidí z hostujících fotbalistů žlutou kartu, a sice za faul na Ardu Turana na polovině domácích hráčů.
     
    19
    Sergio Robert (BAR) dostává žlutou kartu za faul na Fernanda Torrese na polovině hřiště.
     
    16
    Torres zůstal ležet ve vápně Barcelony po souboji s Umtitim, Koke ovšem pokračoval ve hře a rozhodl se pro střelu z osmnácti metrů, razantní pokus znamenal zákrok Cillessena a roh pro hosty.
    11.
     
    11
    Tohle byla obrovská šance. Koke dobře umístil svůj přímý kop z pětatřiceti metrů, Carrasco prodloužil hlavou míč, tuším, na Griezmanna, Francouz hlavičkoval z malého vápna. Cillessen míč vyrazil, ale nepustil nikoho z hostujících fotbalistů k dorážce.

    Vít Muzikář

    Branky: 43. Suárez – 83. Gameiro

    Karty:   19. Roberto (BAR), 66. Rakitič (BAR), 76. Cillessen (BAR), 87. Suárez (BAR), 90+6. Sergio (BAR) – 36. Carrasco (ATM), 77. Savič (ATM)   58. Roberto (BAR), 90. Suárez (BAR) – 69. Carrasco (ATM)

    Neproměněná penalta: 80. Gameiro (ATM), mimo


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 16:13.
    FC Barcelona: Cillessen – Alba, Roberto, Umtiti, Piqué – Rakitič, Suárez Denis (62. Mascherano), Gomes – Messi (C), Suárez Luis, Turan
    Náhradníci: Masip – Sergio, Iniesta, Mascherano, Alcácer, Digne, Aleix Vidal

    Atlético Madrid: Moya – Juanfran Torres, Godín (C) (49. Lucas Hernández), Savič, Luis – Koke, Saúl, Gaitán (46. Correa), Carrasco – Griezmann, Torres
    Náhradníci: Moreira – Vrsaljko, Lucas Hernandez, Thomas, Juan Moreno, Correa, Gameiro

    Rozhodčí: Jesús Gil Manzano – Ángel Nevado, José Fernández (všichni Španělsko)
    01.02.2017
    Atlético - Barcelona 1:2

    Branky: 60. Griezmann – 7. Suárez, 34. Messi

    Karty:   32. Saúl (ATM), 40. Savić (ATM), 75. Griezmann (ATM) – 63. Neymar (BAR), 90. Messi (BAR), 90+1. Mascherano (BAR)

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 11:8. Rohy: 7:11. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 20:14.
    bahis siteleri