Česko – USA 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
USA
Pátek 10.02.2017, 17:30 • Högslättens Ishall, Härnösand • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Češi to zkouší v šesti!
     
    57:01
    I v oslabení ale Češi zahrozili! Kern nebezpečné vypálil z mezikruží, Scheel zlikvidoval střelu vyrážečkou.
     
    55:42
    Teď se ale Češi sami zabrzdili. Náš tým hrál v šesti, trest jde odpykat Novák.
     
    54:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na levou stranu dostal přihrávku Martin Nečas, který křížným pasem našel FILIPA ZADINU. Pardubický útočník pak konečně propálil Scheela. Asistence: Martin Nečas.
     
    54:11
    Tak pozor, Tkachuk dostává ještě dvě minuty navíc za nesportovní chování.
     
    54:11
    Za podražení jde na trestnou Tkachuk, přesilovka pro Čechy.
     
    52:56
    Chytil našel mezi kruhy Svobodu, ale jeho rána mířila těsně vedle!
     
    48:16
    Dvouminutová přesilovka pro Spojené státy, na trestné sedí Ondřej Chrtek.
     
    39:04
    Češi jeli dva na jednoho, nicméně Kaut byl dobře obsazen obráncem, a tak Mikyska zvolil střelu. Scheela ale opět nepřekonal.
     
    36:30
    USA právě vstřelilo branku!
    Před brankou se dostal ke kotouči Norris, který si však vyjel že střeleckého úhlu, a tak poslal puk před branku, kde jej dorazil do odkryté klece GRANT MISHMASH. Asistence: Josh Norris, Nate Knoepke.
     
    33:17
    USA právě vstřelily branku!
    QUINN HUGHES to zkoušel dvakrát z hranice levého kruhu, ale pokaždé ho vychytal Vomáčka. Na třetí pokus už mu to vyšlo a přidává druhou branku USA. Asistence: Scott Reedy, Josh Norris.
     
    32:50
    Ale je tady bohužel další trest, za katr odchází Mykiska. Češi znovu ve třech...
     
    31:58
    Hughes střílel a rozezvonil tyč!
     
    31:14
    Tlatchuk dostal před branku krásnou přihrávku a po kličce by nejspíš dával gól. Bednář ho ještě stačil zfaulovat, a tak jde na trestnou lavici... Američané budou hrát proti třem Čechům.
     
    30:24
    Škvrně se po odpískání pustil do soupeřů a dostává 2 minuty za hrubost.
     
    24:43
    Je tady znovu dobrá šance srovnat stav zápasu. Češi si zahrají přesilovku poté, co byl Inamoto vyloučen za vražení na hrazení.
     
    23:30
    Američané vletěli do druhé třetiny s chutí. Česky tým teď přežil dvě velké šance soupeře. Nebezpečné střely Mishmashe a Hughese těsně minuly branku českého týmu.
     
    17:34
    Teď se děly věci a gól mohl padnout na obou stranách. Nečas nejdřív nedokázal před brankou usměrnit kotouč do sítě po přihrávce Kerna. Hned poté jel Američan Tortora úplně sám na Vomáčku, český brankář ho ale vychytal.
     
    13:26
    První přesilovka i pro český tým. Chytilova formace vytvořila tlak v útočném pásmu a na trestnou lavici jde Quinn Hughes za hákování v souboji s Kernem.
     
    12:21
    USA právě vstřelily branku!
    Norris se dostal za brankou ke kotouči. Poslal ho obratem před branku, kde si ve změti těl našel puk MICHAEL PASTUJOV, který jej dostal za záda Vomáčky. Asistence: Josh Norris, Brady Tkachuk.
     
    10:29
    Další velká šance českého týmu! Kern jel se Svobodou proti jednomu americkému obránci. Kern neměl příliš kam přihrát, a tak zvolil střelu, která však šla nad branku.
     
    09:25
    Naši hokejisté ze zase vrhli dopředu a hned soupeřům pořádně zavařili. Nejdřív střílel Chytil, načež Svoboda ještě nebezpečněji dorážel. Obě střely chytil brankář. Následně pálil ještě Hrabík, ale jenom do boční sítě.
     
    05:41
    První vyloučeni zápasu – naši hokejisté se budou bránit ve čtyřech. Na trestnou jde Jaroslav Dvořák po souboji s Hughesem. Český útočník se provinil nedovoleným bráněním.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 55. Zadina (Nečas) – 13. Pastujov (Norris, Tkachuk), 34. Hughes (Reedy, Norris), 37. Mishmash (Norris, Knoepke)


    Česko: Vomáčka (Patera) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Buchtela – Kaut, Nečas, Zadina – Kern, Chytil, Svoboda – Hrabík, Chrtek, Novák – Przybyla, Škvrně, Dvořák – Václavek
    USA: Scheel (St.Cyr) – Miller, Inamoto, Kemp, Hughes, Gildon, Knoepke, Maniscalco, Farrance – Pastujov, Norris, Tkachuk – Tortora, Slaggert, Cockerill – Reedy, Barratt, Mishmash – Hernandez, Dhooghe, Cassetti

    Rozhodčí: Magnusson, Sjöberg – Laksola, Billing
    bahis siteleri