Hr. Králové – Dukla Praha 0:2 (kon.) | Karviná – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Sparta – Bohemians 1905 1:0 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:2 (0:0)
FK Dukla Praha
Neděle 19.02.2017, 14:00 • Všesportovní stadion • ePojisteni.cz liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Dukla právě vstřelila branku!
    Risk hry bez brankáře, respektive jeho poslání do útoku, se domácím mohl za tohoto stavu jenom vyplatit, ovšem nestalo se tak a z následného brejku ještě JAN HOLENDA přidává do prázdné branky druhý gól a je tak definitivně rozhodnuto – 0:2!
     
    90+2
    Malinský prošel do velkého vápna levou stranou a nahrával na přední tyč pro Pázlera, tomu však těsně před koncovkou zmařil příležitost jeden z bránících hráčů!
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Branislav Milošević, přichází Jan Juroška.
     
    87
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jan Mudra, přichází Igor Súkenník.
     
    87
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Peter Olayinka, přichází Michal Smejkal.
     
    82
    Mezitím, co je ošetřován Edmond, nastupuje na hrací plochu místo Schwarcze Trubač.
     
    78
    Střídají také domácí, dolů jde Pavel Černý a ke své premiéře v nejvyšší české fotbalové soutěži nastupuje sedmnáctiletý Jakub Šípek.
     
    77
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Zinedin Mustedanagič, přichází Emmanuel Edmond.
    72.
     
    72
    Omyl! Nejlepší domácí střelec to zkusil hned na branku a jeho prudká rána z třiceti metrů končí na boční síti!
     
    68
    Hned vzápětí Ottmar drží pro Hradec alespoň částečnou naději, když v malém samostatném úniku vychytal znovu Podaného!
    67. Jakub PODANÝ - 0:1
     
    67
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají po výstavní trefě do vedení! K míči se postavil JAKUB PODANÝ, jenž zamířil přes zeď parádně do levé šibenice. Tohle brankář Ottmar nemohl mít – 0:1!
     
    66
    Mudra fauloval kousek před svým vápnem za cenu žluté karty. Navíc přijde hodně nebezpečný přímý kop ze strany Dukly!
    58.
     
    58
    Další obrovské šance domácích, znovu Malinský, Martan ani Černý, jehož pokus vyrážel Rada až z brankové čáry, ale brankou nekončí!
    56.
     
    56
    Malinský dostal dlouhý balón na pravé křídlo, po elegantní kličce došel až do vápna, kde ale jeho střelu zablokoval bránící hráč a Rada tak měl lehkou šanci.
     
    54
    Hostující Štětina klidně mohl otevřít skóre zápasu prudký balón z rohu však na zadní tyči nedokázal v souboji s Jirsákem usměrnit do branky.
    51.
     
    51
    Černý dostal míč na levou stranu, prošel s ním do vápna a po zaseknutí hráče se míč odrazil na Malinského. Ten ale nezamířil vůbec na branku a je z toho nakonec aut!
    47.
     
    47
    Tohle byla hodně nadějná příležitost pro hosty! Míče totiž propadl na zadní tyč, kde už se chystal zakončit nehlídaný Holenda. Na poslední chvíli mu však balon ustřelil na roh Černý.
     
    42
    A byla z toho skutečně velká příležitost! Pázler však sám před brankářem, možná trochu překvapený, že k němu míč propadl, nedokázal zakončit!
     
    41
    Kušnír nyní sundal jednoho z domácích hráčů a je po právu také odměněn žlutým kartónkem. Hradec navíc bude mít k dispozici dobrou standardní situaci.
     
    39
    Ottmar lapil další centr a hned vyslal do brejku Martana, toho ale dohnal Podaný a poslal ho za cenu žluté karty směrem na trávník.
     
    38
    Tohle už brankou hodně zavánělo! Kušnír tentokrát přidal přízemní míč na Holendu, který měl před brankou hodně volného prostoru, těsně však na míč nedosáhl!
    30.
     
    30
    No a je to tu, Dukla se dostala vzápětí do veliké šance! Z pravé strany dolétl na hranici malého vápna míč, který tvrdou ranou posílal mezi tři tyče Tetour. Možná jasné brance, pokud by nečaroval Ottmar, ale zabránil Chleboun, od jehož těla se kulatý nesmysl odráží mimo hrací plochu!
     
    23
    Olayinka vyslal do hodně nadějného protiútoku balón na pravou stranu, kde však rychle naběhl Chleboun a veškeré příležitosti zmařil rychlým skluzem. Tohle je pro hosty velká škoda!
    20.
     
    20
    Rázem to mohlo být 0:1! Z chumlu hráčů v pokutovém území totiž vyšla pořádně prudká přízemní střela od Mustedanagiče, se kterou si ale Ottmar dokázal skvěle poradit a na důležité zákroky to tak už je vyrovnané 1:1. Na otevření skóre ale stále čekáme.
    14.
     
    14
    Namrzlý trávník nyní nadělal Hradci veliké problémy! Skákavý balón nakonec dostal na kopačky Holenda, na kterého se ale v šestnáctce vrhla trojice hráčů Hradce, který za pět minut dvanáct velkou šanci Dukly zmařili.
    12.
     
    12
    Malinský natáhl svoje rychlé nohy a prošel do velké příležitosti, kdy z hranice pokutového území tvrdě vypálil. Bohužel pro Hradec, jen doprostřed branky, kde jeho bombu Rada vytěsnil. Dorážet do odkryté branky mohl ještě Martan, ten ale přestřeluje!
     
    11
    Ottmar povedený balon k pravé tyči skvěle lapil a navíc vyslal do brejku Malinského!

    Ondřej Novotný

    Branky: 67. Podaný, 90+3. Holenda (Podaný)

    Karty:   66. Mudra (HKR) – 39. Podaný (DUK), 41. Kušnír (DUK)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 8:5. Rohy: 7:6. Fauly: 12:15.
    FC Hradec Králové: Ottmar – Plašil, Chleboun, Hůlka, Mudra (87. Súkenník) – Jirsák – Malinský, P. Černý (C) (78. Šípek), Schwarz (82. Trubač), Martan – Pázler.
    Náhradníci: Lindr – Trubač, Súkenník, M. Černý, Krátký, Nosek, Šípek.

    FK Dukla Praha: F. Rada (C) – Kušnír, Štetina, Šimůnek, Podaný – Bezpalec, Daniel Tetour, Mustedanagič (77. Edmond) – Milošević (90+1. Juroška), Holenda, Olayinka (87. Smejkal).
    Náhradníci: Hruška – Brandner, Brejcha, Edmond, Juroška, Preisler, Smejkal.

    Rozhodčí: Příhoda – Moláček, Dobrovolný
    bahis siteleri