New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:6 (0:2, 2:0, 1:4)
Ottawa Senators
Neděle 19.02.2017, 01:27 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Derick BRASSARD - 3:6
     
    59:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže místo snížení přichází další trefa hostů. Stone puk odrazem o mantinel dostal k Turrisovi, který nebyl hamižný a přihrávkou našel DERICKA BRASSARDA. Bývalý hráč newyorských Rangers se v pohodě trefil od červené čáry. Asistence: Kyle Turris, Mark Stone.
    58:10 Mark STONE - 3:5
     
    58:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je hotovo. Po vhazování u Andersona se kotouče chopil MARK STONE, jenž na nic nečekal a přesným zakončením přes celé hřiště trefil prázdnou bránu domácího celku. Asistence: Kyle Turris.
     
    46:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpátky ztracené vedení! Po střele ottawského kapitána Andersen pouze vyrazil kotouč před sebe. Stone sice z první dorážky neuspěl, ale důraznější DERICK BRASARD už puk prostrčil za brankovou čáru. Na tahu jsou tak znovu domácí hokejisté. Asistence: Mark Stone, Erik Karlsson.
    45:32 Mike HOFFMAN - 3:3
     
    45:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Znovu je vyrovnáno! Parádní zadovkou z rohu kluziště se prezentoval Turris, který našel dojíždějícího MIKEA HOFFMANA. Hostující ostrostřelec následně vytáhl neskutečně rychlou střelu, kterou se z mezikruží nemýlil. Tady byl Andersen bez šance. Asistence: Kyle Turris, Erik Karlsson.
    42:04 William NYLANDER - 3:2
     
    42:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se v útočném pásmu usadili až nyní, ale nakonec to znamenalo dokonání otočky ve skóre. Od mantinelu se puk zleva dostal až k pravému kruhu, kde byl úplně osamocený WILLIAM NYLANDER a ten švihem skóroval do horní části brány. Asistence: Auston Matthews, Leo Komarov.
    37:52 Nazem KADRI - 2:2
     
    37:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Jedovaté zakončení od modré čáry nadělalo hostům velké problémy. Dzingel puk sice obětavým pádem k tyči dostal k zadnímu mantinelu, ale NAZEM KADRI poté zareagoval parádně. Domácí útočník touš vracel do brankoviště a právě od ležícího Dzingela se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Josh Leivo.
    34:38 Morgan RIELLY - 1:2
     
    34:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zničehonic přichází snížení! Craig Anderson byl po souboji Hymana s Methotem chvíli úplně mimo bránu a záhy po návratu do brankoviště na něj letělo nahození od modré čáry. Hostující gólman toho zřejmě moc neviděl a svižné zakončení MORGANA RIELLYHO se tak zastavilo až v síti. Asistence: Auston Matthews, William Nylander.
    17:46 Ryan DZINGEL - 0:2
     
    17:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je to 0:2! Díky vyhranému buly se Senátoři dostali do kombinace v útočném pásmu a výsledkem byla tvrdá střela od modré čáry. Ta by sama o sobě neměla gólové parametry, ale dobře postavený RYAN DZINGEL puk šikovně usměrnil mimo dosah domácího brankáře. Asistence: Marc Methot, Mark Stone.
    17:26 Chris WIDEMAN - 0:1
     
    17:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z pokračující akce se ale hosté dostávají do vedení. Puk se po Brassardově přihrávce zjevil až u modré čáry na hokejce CHRISE WIDEMANA. Hostující obránce na nic nečekal a svižnou střelou z pravého kruhu zaznamenal svou čtvrtou branku v sezóně. Asistence: Derick Brassard, Mark Stone.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 35. Rielly (Matthews, W. Nylander), 38. Kadri (Leivo), 43. W. Nylander (Matthews, Komarov) – 18. Ch. Wideman (Brassard, Mark Stone), 18. Dzingel (Methot, Mark Stone), 46. Hoffman (Turris, E. Karlsson), 47. Brassard (Mark Stone, E. Karlsson), 59. Mark Stone (Turris), 60. Brassard (Turris, Mark Stone)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (C), Co. Brown – Komarov (A), Kadri, Leivo – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Dzingel, Brassard, Mark Stone – Hoffman, Turris, Z. Smith – Pyatt, Pageau, B. Ryan – Wingels, Kelly, Neil (A).

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Brad Watson – Bevan Mills, Scott Driscoll

    Diváci: 19 527
    bahis siteleri