Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:2 (0:2 po s.n.) | Florida – Dallas 1:2 (kon.)
NY Rangers – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Nashville – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – Detroit 4:3 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Vancouver Canucks
Neděle 05.03.2017, 04:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Nejspíš je po nadějích domácího týmu. Andy Andreoff je totiž odeslán na trestnou lavici za nedovolené bránění. Takže Bishop musí zpět mezi tři tyče.
     
    55:30
    Ale pozor, znovu trest pro Canucks a tato častá vyloučení ještě mohou hosty hodně mrzet. Další přesilovku si Los Angeles zahraje poté, co musí za katr za sekání Henrik Sedin.
     
    51:54
    A další přesilovka pro Los Angeles ve třetí části. Hostující Megna je rozhodčím odeslán za katr, protože podrazil soupeře. Canucks jsou tedy nuceni opět bránit v oslabení.
     
    44:50
    Bo Horvat vyhodil puk přes mantinel bez doteku, a to jsou tedy dvě minuty za zdržování hry. Tudíž další přesilovková šance pro Los Angeles, které potřebuje nutně skórovat, aby se dostalo do šance na dohnání výsledku.
     
    41:41
    Los Angeles Kings si zahrají přesilovou hru, jeden z hokejistů Canucks totiž musí jít pykat dvě minuty za hákování. Je to Alex Biega, kdo ještě dává Králům možnost vrátit se do zápasu.
     
    35:03
    Poprvé ve druhé třetině se chystá vyloučení a do přesilovky zamíří Los Angeles Kings. Po Henrikovi dostává trest v tomto zápase také Daniel Sedin. Provinil se podražením.
     
    21:04
    Je to tak. Nedávná posila Los Angeles sedí na trestní lavici, Iginla si totiž až příliš vyšlápl na Sbisu. Dostává dvě minuty za vražení na hrazení, to je pro něj ještě přijatelný trest.
     
    17:41
    Celou třetinu se nevylučovalo a na jejím konci se s tresty roztrhl pytel. Tentokrát je to trest pro hráče Canucks, který si nedal pozor na hůl v obličeji soupeře. Konkrétně to byl Michael Chaput.
     
    17:12
    Počet hráčů na ledě se navíc srovná, protože Jarome Iginla fauloval soupeře nedovoleným bráněním. Takže spatříme také hru ve čtyřech proti čtyřem.
     
    16:14
    Bude se poprvé v zápase vylučovat a přesilovku si zahrají Los Angeles Kings. Na trestnou lavici musel odjet Henrik Sedin, který se provinil hákováním. Dobrá možnost pro domácí.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 37. Kopitar (Martinez, Doughty), 53. Lewis (Kempe, LaDue), 59. Martinez (Kempe, Forbort) – 12. Bärtschi (Eriksson, Horvat), 19. H. Sedin (Horvat, Ch. Tanev), 27. Bärtschi (Horvat, Eriksson), 33. Goldobin (B. Hutton, B. Sutter)


    Los Angeles Kings: Bishop (Quick) – Forbort, Doughty, Muzzin, LaDue, McNabb, Martinez – Gáborík, Kopitar, Iginla – Pearson, J. Carter, Toffoli – Lewis, N. Shore, D. Brown – Kempe, Dowd, Andreoff.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Biega – D. Sedin, H. Sedin, M. Granlund – Bärtschi, Horvat, Eriksson – Goldobin, B. Sutter, Megna – B. Gaunce, Chaput, Cramarossa.

    Rozhodčí: McIsaac, Charron – Gibbs, Pancich
    bahis siteleri