Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:2 (0:2 po s.n.) | Florida – Dallas 1:2 (kon.)
NY Rangers – Montreal 1:4 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Nashville – Chicago 3:5 (kon.) | Edmonton – Detroit 4:3 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:4 (kon.) | Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.)
New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Vancouver Canucks
Neděle 05.03.2017, 04:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Alec MARTINEZ - 3:4
     
    58:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, Králové se posazují ve vlastním oslabení a ještě úplně hotovo být nemusí. Krásnou nahrávku totiž dostal od spoluhráče zpoza branky ALEC MARTINEZ, který propálil Ryana Millera. Teď bude záležet na tom, zda Kings dokážou udržet útočné pásmo a dostat se ještě do nějaké šance. Ben Bishop pravděpodobně zůstane i nadále na střídačce, Králové už nemají na co čekat. Asistence: Adrian Kempe, Derek Forbort.
    52:03 Trevor LEWIS - 2:4
     
    52:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Naděje pro Los Angele stále žije. Kings dnes hrají hodně přesilových her. A podobně jako v případě své úvodní trefy, také tentokrát se prosazují v početní výhodě. A to navíc docela rychle. Puk z prostoru na pravém kruhu dokázal dostat do sítě TREVOR LEWIS, Millerovi navíc stínila před obličejem hned dvojice hráčů. Canucks budou muset v závěru základní hrací doby začít dávat daleko větší pozor, jejich náskok už není tak jednoznačný jako ještě před pár okamžiky. Asistence: Adrian Kempe, Paul LaDue.
    36:40 Anže KOPITAR - 1:4
     
    36:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se Kings dočkají branky ještě ve druhé třetině. Je z toho využitá přesilovka. ANŽE KOPITAR dostal na levou stranu nahrávku od obránce a na nic nečekal. Slovinský útočník zamířil a luxusně našel volný pravý růžek v Millerově brance. Tam už to brankář Vancouver Canucks v žádném případě nemohl stihnout. A také že nestihl. Docela důležitý gól pro domácí. Kdyby do konce periody neskórovali, nejspíš mohou na své naděje zapomenout, takhle jsou stále ve hře. Asistence: Alec Martinez, Drew Doughty.
    32:43 Nikolaj GOLDOBIN - 0:4
     
    32:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Los Angeles má šance, Vancouver dává góly. A Ben Bishop už musí být hodně zoufalý, protože sotva si stihl sáhnout na kotouč ve druhé třetině, opět dostává branku. Do samostatného úniku prchl NIKOLAJ GOLDOBIN, který nedávno přicestoval k týmu Canucks výměnou za Jannika Hansena. A hned se tato naděje budoucnosti kanadské organizaci vyplácí. Goldobin Bishopovi nedal šanci, krásně zamířil do prostoru nad jeho lapačku. Teď jsou Kings už ve velikých problémech. Asistence: Ben Hutton, Brandon Sutter.
    26:38 Sven BÄRTSCHI - 0:3
     
    26:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Pokud je dnes v něčem Vancouver opravdu dobrý, tak je to využívání šancí. Tady je další ukázka. Kings si sice vytvořili od začátku druhé třetiny několik šancí, ale nakonec je z toho radost na druhé straně hrací plochy. Nepřehlednou situaci před Benem Bishopem dokázal nejlépe vyřešit útočník SVEN BÄRTSCHI, který se tak prosazuje už podruhé. Gólman domácího týmu ztratil přehled o tom, kde je puk. A následně už se třepotal za jeho zády. Krále čeká ještě těžší práce v cestě za dobrým výsledkem. Asistence: Bo Horvat, Loui Eriksson
    18:28 Henrik SEDIN - 0:2
     
    18:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Co střela Vancouveru, to gól. Alespoň to tak poslední dobou na ledě vypadá. Ben Bishop dlouho neměl žádný zákrok. A když pak zamířili Canucks do přečíslení, ani jej vytáhnout nestihl. Bo Horvat vyslal nahrávku na připraveného HENRIKA SEDINA, který překonal domácího gólmana a zařídil radost hostující střídačky. Sedin orazil svou střelu nejspíš o hokejku obránce Dougthyho, takže šlo o vlastní gól, i když pouze tečovaný a nikoliv úmyslný. Branka padla při vyrovnaném počtu hokejistů na ledě, takže se nejedná o trefu v přesilovce. Asistence: Bo Horvat, Chris Tanev.
    11:37 Sven BÄRTSCHI - 0:1
     
    11:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    První pořádná šance Vancouver Canucks v zápase a hned je z toho vstřelený gól, to se na to podívejme. Ben Bishop už neměl možnost nic moc udělat, protože od jeho betonu se kotouč na hokejku SVENA BÄRTSCHIHO odrazil ve chvíli, kdy měl brankář Los Angeles Kings více než polovinu prázdné klece za svými zády. Bärtschi tedy v pohodě dopravil kotouč do zařízení a Kosatky se mohou radovat z vedení, přestože doposud neměly ani trošku herně navrch. Uvidíme, jak budou domácí hokejisté ve zbytku třetiny reagovat. Asistence: Loui Eriksson, Bo Horvat.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 37. Kopitar (Martinez, Doughty), 53. Lewis (Kempe, LaDue), 59. Martinez (Kempe, Forbort) – 12. Bärtschi (Eriksson, Horvat), 19. H. Sedin (Horvat, Ch. Tanev), 27. Bärtschi (Horvat, Eriksson), 33. Goldobin (B. Hutton, B. Sutter)


    Los Angeles Kings: Bishop (Quick) – Forbort, Doughty, Muzzin, LaDue, McNabb, Martinez – Gáborík, Kopitar, Iginla – Pearson, J. Carter, Toffoli – Lewis, N. Shore, D. Brown – Kempe, Dowd, Andreoff.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Biega – D. Sedin, H. Sedin, M. Granlund – Bärtschi, Horvat, Eriksson – Goldobin, B. Sutter, Megna – B. Gaunce, Chaput, Cramarossa.

    Rozhodčí: McIsaac, Charron – Gibbs, Pancich
    bahis siteleri