Columbus – New Jersey 2:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:6 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.)
Toronto – Detroit 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Carolina 3:1 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:2 (po pr.) | Anaheim – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Florida Panthers
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
New York Rangers
Středa 08.03.2017, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 Pavel BUČNĚVIČ - 2:5
     
    58:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Florida propadla v útočném pásmu. Domácí chybovali na útočné modré, Rick Nash poslal do brejku PAVLA BUČNĚVIČE, který mířil na prázdnou branku a tento souboj dokázal hostující hráč celkem snadno proměnit v pátý gól svého celku. Asistence: Rick Nash.
     
    56:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Gól v přesilové hře a rozdíl ve skóre jsou dvě branky. Velmi dobře sehráli domácí přesilovou hru, a tak po přihrávce Trochecka se ke střele dostal AARON EKBLAD. Jeho zakončení poněkud překvapilo brankáře Rangers, který nedokázal puk zastavit. Asistence: Vincent Trocheck a Jussi Jokinen.
    56:34 Aaron EKBLAD - 2:4
    33:14 Nick HOLDEN - 1:4
     
    33:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující celek odpovídá poměrně rychle. Střelou od modré čáry poslal puk mimo dosah brankáře NICK HOLDEN. Krásný pas od Linberga, který si asistenci opravdu zaslouží. To už bylo na Jamese Reimera hodně, místo něho přichází Reto Berra. Asistence: Oscar Lindberg, Tanner Glass.
    31:20 Thomas VANEK - 1:3
     
    31:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak se prosazují také domácí hokejisté, je sníženo na 1:3. Hostující obránci nechali volného THOMASE VANEKA, který si vybruslil před branku a překonal technicky velmi dobře zvládnutou střelou brankáře Henrika Lundqvista. Hostující gólman čisté konto neudržení, tento moment by mohl domácím výrazně pomoci. Asistence: Reilly Smith, Vincent Trocheck.
    24:06 Kevin HAYES - 0:3
     
    24:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York přidává třetí gól. Domácí obrana nechala nepokrytého KEVINA HAYESE, který si položil brankáře Jamese Reimera, a pak pohodlně udělal kličku a zakončoval k tyčce. Floridě se v tomto zápase nedaří vůbec nic. Asistence: Brady Skjei.
    13:00 Tanner GLASS - 0:2
     
    13:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají další branku, tentokrát po velké nedůslednosti domácí obrany. Jason Demers ani jeho kolega nedokázali puk vyražený brankářem odehrát do bezpečí, a tak mohl TANNER GLASS pohodlně dorážet mezi betony gólmana. Asistence: Oscar Lindberg, J. T. Miller.
    09:25 Chris KREIDER - 0:1
     
    09:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Poněkud překvapivě se dostávají do vedení hostující hokejisté. Steven Kampfer vystřelil od modré čáry, jeho pokus tečoval před domácím brankářem CHRIS KREIDER, ktrerý tak vstřelil pětadvacátou branku v letošní sezóně. Asistence: Steven Kampfer, Mats Zuccarello.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 32. Vanek (R. Smith, Trocheck), 57. Ekblad (Trocheck, J. Jokinen) – 10. Kreider (Kampfer, Zuccarello), 13. T. Glass (Lindberg, J. T. Miller), 25. K. Hayes (Skjei), 34. Holden (Lindberg, T. Glass), 59. Bučněvič (Rick Nash)


    Florida Panthers: Reimer (34. Berra) – Yandle, Ekblad, Pysyk, Petrovic, Matheson, Demers – Huberdeau, Barkov, Jágr – Vanek, Trocheck, Marchessault – J. Jokinen, Bjugstad, R. Smith – S. Thornton, MacKenzie, Sceviour.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh, Br. Smith, M. Staal, Holden, Skjei, Kampfer – Kreider, Stepan, Zuccarello – Bučněvič, Zibanejad, Rick Nash – Vesey, K. Hayes, J. T. Miller – T. Glass, Lindberg, Pirri.

    Rozhodčí: Pochmara, StPierre – Murphy, Brisebois
    bahis siteleri