Real Sociedad – Ath. Bilbao 0:2 (kon.) | La Coruňa – Barcelona 2:1 (kon.) | Celta Vigo – Villarreal 0:1 (kon.)
Real Madrid – Real Betis 2:1 (kon.)
konec
Deportivo La Coruňa
2:1 (1:0)
FC Barcelona
Neděle 12.03.2017, 16:15 • Estadio Riazor, La Coruña • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Germán Lux vyboxoval míč po rohovém kopu Barcy a dvojice domácích hráčů se řítila sama na bránu! Fayçal Fajr se rozhodl akci zakončit sám a vzápětí se dokonce dostal k dorážce, jenže jeho první střela skončila na fantastickém Marcovi-Andrém ter Stegenovi, zatímco druhou na brankové čáře odvrátil jeden z jeho spoluhráčů!
     
    90+1
    Kdo jiný, než Lionel Messi se mohl postavit k volnému přímému kopu, jeho střela levačkou ale minula vzdálenější levý horní roh brány a v hledišti Deportiva propukla obrovská radost!
     
    87
    Deportivo La Coruňa je blízko obrovské senzaci, když těsně před koncem vede nad Barcou 2:1!
     
    85
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Juanfran, přichází Laure.
     
    81
    Gaël Kakuta se ocital na pravé straně šestnáctky v obrovské šanci, jenže Javier Mascherano na poslední chvíli nebezpečí uhasil a Marc-André ter Stegen v bráně Barcelony nemusel zasahovat.
    79. Luis Suárez odmítl v závěru vyrovnání! Lux hrdinou!
     
    79
    Luis Suárez si krásně naběhl za obranu na krásný přízemní centr Sergiho Roberta a v blízkosti pravé tyče mířil pravačkou po zemi do brány, jenže Germán Lux vytáhl úžasný reflexivní zákrok a míč vyrazil! Obrovská šance Barcelony!
     
    76
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Denis Suárez, přichází Paco Alcácer.
    74. Álex BERGANTIÑOS - 2:1
     
    74
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    ÁLEX BERGANTIÑOS po centru z rohového kopu na vzdálenější pravé tyči využil zaváhání Jordi Alby a nádhernou hlavičkou zamířil přesně k pravé tyči! Barcelona prožívá další šok a Deportivo vede zásluhou svého kapitána 2:1!
     
    73
    Fayçal Fajr rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a na vzdálenější levé tyči se dostal k hlavičce Alejandro Arribas, jehož pokus o zem mířil do levého horního rohu brány, nakonec se ale od tyče odrazil s přispěním ter Stegena na rohový kop! Barcelona teď měla velké štěstí!
     
    71
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Bruno Gama, přichází Gaël Kakuta.
     
    65
    Denis Suárez na opačné straně předvedl na levé straně šestnáctky pěknou zasekávačku a pravačkou napřáhl k prudké střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány a domácí Germán Lux ji skvělým zákrokem vyboxoval!
    64. Joselu napřáhl na hranici šestnáctky ke krásnému voleji!
     
    64
    Joselu napřáhl zpoza šestnáctky k velmi nebezpečné přízemní střele, která mířila k levé tyči. Brankář Marc-André ter Stegen u ní byl ale včas a připsal si další skvělý zákrok! Stav: 1:1.
     
    62
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Carles Gil, přichází Emre Colak.
     
    58
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází André Gomes, přichází Ivan Rakitić.
     
    58
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arda Turan, přichází Andrés Iniesta.
     
    57
    Arda Turan si v blízkosti šestnáctky na levé straně zpracoval míč, který předložil Lionelovi Messimu, modla Barcelony ale zpoza pokutového území mířila bez přípravy levačkou vedle levého horního rohu brány! Dobrý pokus.
     
    54
    Joselu si na pravé straně hřiště naběhl na krásnou přihrávku za obranu a do šestnáctky poslal velmi dobrý přízemní centr, po kterém na vzdálenější levé tyči Fayçal Fajr krásně vypálil po pěkné zasekávačce pravačkou a jeho střela po jemné teči Denise Suáreze těsně minula vzdálenější pravý horní roh hostující brány!
    46. Luis SUÁREZ - 1:1
     
    46
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Denis Suárez poslal z pravého křídla do šestnáctky nádherný centr, který dokázal jeden z hráčů Deportiva uprostřed šestnáctky odvrátit, jenže pouze na kopačku LUISE SUÁREZA, který míč pohotovou přízemní střelou z úhlu napálil k bližší pravé tyči! Barca vyrovnala!
     
    42
    Hosté rozehráli na levé straně hřiště rohový kop a po přetaženém centru a skvělém zpracování se na vzdálenější pravé tyči opřel do míče Gerard Piqué, jehož rána pravačkou z ostrého úhlu zamířila vysoko nad! Vyrovnávací gól nikde.
    40. JOSELU - 1:0
     
    40
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Javier Mascherano ve snaze odkopnout míč po rohovém kopu a centru z pravé strany hřiště prověřil pozornost svého brankáře. Marc-André ter Stegen sice předvedl fantastický zákrok, jenže v blízkosti pravé tyče poté míč napálil nekompromisně do brány z blízkosti JOSELU! Deportivo překvapivě vede nad Barcelonou 1:0!
     
    36
    Joselu sestřelil ostrým skluzem u pravé postranní čáry rozeběhnutého Javiera Macherana a viděl žlutou kartu.
    36. Sergi Roberto a jeho fantastický průnik do šestnáctky!
     
    36
    Sergi Roberto se po nádherné kolmé přihrávce za obranu mezi dvěma protihráči nádherně protáhl po rychlém přiťuknutí míče do běhu do šestnáctky a z ostrého úhlu posílal před bránu zpětnou a velmi nebezpečnou přihrávku, kterou Germán Lux vpádu nataženou rukou vyrazil!
     
    30
    André Gomes předvedl na levé straně šestnáctky nádhernou zasekávačku a z ostrého úhlu napřáhl k technické střele pravačkou, která o pořádný kus minula vzdálenější pravý horní roh brány! Každopádně dobrá myšlenka a pokus.
    28. Luis Suárez hlavičkoval pouze do rukavic Germána Luxe.
     
    28
    Barcelona na levém křídle vybojovala standardní situaci a po jejím následném rozehrání se uprostřed šestnáctky ocitl v první velké šanci Luis Suárez, jeho hlavička ale zamířila pouze doprostřed brány a náruče Germána Luxe!
     
    14
    Denis Suárez byl faulován, když ho nedaleko jeho vlastního pokutového území nakopl do pravého kolene Fernando Navarro, který viděl první žlutou kartu dnešního zápasu.

    Tomáš Reiner

    Branky: 40. Joselu, 74. Bergantiños – 46. L. Suárez

    Karty:   14. F. Navarro (DEP), 36. Joselu (DEP)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 7:8.
    Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran (85. Laure), Albentosa, A. Arribas, F. Navarro – Bergantiños (C), C. Borges – Gama (71. G. Kakuta), Fajr, Gil (62. Colak) – Joselu.
    Náhradníci: Tytoń – Colak, John, G. Kakuta, Laure, Luisinho, Moreno.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Mascherano, Alba – A. Gomes (58. Rakitić), Busquets, Denis Suárez (76. Alcácer) – Messi (C), L. Suárez, Arda Turan (58. Iniesta).
    Náhradníci: Cillessen – Aleñá, Digne, Iniesta, Alcácer, Rakitić, Umtiti.

    Rozhodčí: Fernandez Borbalan

    Diváci: 28473
    bahis siteleri