Most – Rakovník 5:3 (kon.) | Hr. Králové – Sudoměřice 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 3:4 (0:1 po s.s.)
Kert Park Praha – Plzeň 7:1 (kon.) | Kovo Praha – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
7:1 (3:0, 3:0, 1:1)
HBC Plzeň
Neděle 19.03.2017, 14:00CROSSDOCK Extraliga
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Zdravím všechny příznivce hokejbalu! Hokejbalová CCM extraliga je po krátké reprezentační pauze opět rozběhnuta na plné obrátky a v tomto onlajn přenosu se můžete těšit na šlágr kola a podrobnosti ze zápasu mezi domácím týmem HC Kert Park Praha a hostujícím týmem HBC Plzeň.
     

    HC Kert Park Praha

    Kert Park již tradičně předvádí vyrovnané, kvalitní výkony, o čemž svědčí průběžná 3. příčka extraligové tabulky, ve které se mimo jiné mohou pyšnit nejlepší ofenzivou mezi všemi týmy, konkrétně s 66 vstřelenými brankami. Na efektivní hru dopředu ukazuje také kanadské bodování, ve kterém se hned 3 hráči (Wróbel, Fejfar, M. Kruček) objevují mezi TOP 5 nejproduktivnějšími hráči.

    Poslední 3 zápasy:
    4.3. Kert Park – Kovo Praha 4:3sn
    26.11. Kert Park – Hradec Králové 6:3
    19.11. Kladno – Kert Park 3:2
     

    HBC Plzeň

    Hokejbalisté z Plzně mají narozdíl od Kertu, který měl volný víkend, v nohou sobotní utkání s ústeckou Elbou. V tomto klání dokázali Mečouni zvítězit poměrem 4:1. Pro kvalitní plzeňské mužstvo by tento fakt neměl být žádnou překážkou a svěřenci zkušeného trenéra Kadaněho budou chtít z průběžného 6. místa extraligové tabulky stoupat na vyšší příčky. Dopomoci by jim k tomu mohl například reprezentační brankář Kráčina, či nejproduktivnější plzeňský hráč a 10. muž kanadského bodování extraligy Michal Průcha.

    Poslední 3 zápasy:
    18.3. Plzeň – Ústí nad Labem 4:1
    4.3. Plzeň – Most 4:1
    26.11. Plzeň – Letohrad 2:3sn
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kert Park Praha: Mikl (Papranec) – Nýdl (C), Dulava, Skalník, Šperl, Bureš, Blaško, Bošák – Fejfar, Kruček M., Wróbel, Kruček J., Plzák, Kovář, Roznberg, Sitter, Javorka, Postulka.

    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Benedikt J. (C), Pokorný, Papán, Hanuš, Benedikt O., Vodrážka – Forejt, Průcha, Pauer, Kovařík, Gřonka, Krásný, Krch, Malý, Kunzmann, Ulč.

    Rozhodčí: Boháček, Prudík.
     
    Hráči již mají za sebou rozcvičky, utkání za malý moment začne. Domácí Kert oblékne žluté dresy, hosté se oděli do zelené.
     
    V Praze panuje nepříznivé počasí. Věřme, že tento fakt nijak nenaruší kvalitu utkání a na velice kluzkém plastovém povrchu na Lužinách nedojde k žádnému zranění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Míček se ihned dostal do obranného pásma Plzně. Obránce Mečounů hasí situaci zakázaným uvolněním.
     
    00:25
    Martin Kruček si vyměnil míček s Fejfarem, ten se ke střele nedostal. Následně u míčku Plzenští, kteří se dokázali dostat do útočného pásma, tam ale nic nevymysleli.
     
    01:04
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích přináší úspěch již ve 2. minutě utkání! Jiří Kruček našel svou nahrávkou od pravého mantinelu na modré čáře volného Šperla, ten dokázal poslat na Kráčinu prudký projektil, který se následně odrazil k LUKÁŠOVI PLZÁKOVI a zkušený útočník se nemýlil. Asistence: David Šperl, Jiří Kruček.
     
    02:20
    Utkání má zatím velice dobré tempo, oba týmy se prezentují výborným pohybem. Na míčku ale nadále častěji domácí, kteří se nyní snaží kombinovat v útočném pásmu. Ke střele se zatím nedostali.
     
    02:53
    Střelu kapitána Beneditka od modré přizvedl domácí obránce a míček končí v ochranné síti. Vhazování po Miklově levici.
     
    03:15
    Kovář vyslal od modré nepříjemnou střelu, kterou Kráčina zřejmě viděl až na poslední chvíli! Pěkný zákrok levým ramenem.
     
    04:07
    Plzenští se snažili o rozehrávku, ta se jim příliš nepodařila. Naštěstí pro ně se Kert při následném přechodu do útočného pásma provinil ofsajdem.
     
    04:32
    Střela Sittera nemířila mezi tři tyče, i přesto jsou domácí nadále usazeni v útočném pásmu.
     
    04:45
    Velice aktivní Roznberg se pohyboval v brankovišti a toho si sudí moc dobře všimnul a odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti. Následně došlo k drobné rozmíšce, kterou rozhodčí vyřešil slovní domluvou.
     
    05:07
    Dulava dostal na modré krásně nabito. Jeho střela z voleje nedělala Kráčinovi žádný problém a míček se po jeho zákroku dostává mimo hřiště.
     
    05:11
    Následná střela ihned po buly, opět v podání Dulavy, byla o to nebezpečnější! Kráčina předvedl výborný zákrok lapačkou!
     
    05:40
    Útočná trojice J. Kruček, Plzák, Kovář zatím dělá hostující obraně velké problémy. Další velice dobré střídání domácích.
     
    07:46
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí jsou nadále aktivnější a to potvrzují již druhou brankou v 1. třetině! Tomáš Wróbel viděl mezi kruhy dobře postaveného TOMÁŠE FEJFARA, kterému poslal doslova milimetrový pas a mladý útočník si s touto nahrávkou poradil náramně – 2:0! Asistence: Tomáš Wróbel, Martin Kruček.
     
    08:30
    Plzenští si zatím nevytvořili žádnou výraznější šanci. Uspořádaná defenziva domácích jim k tomu nedává žádnou šanci.
     
    08:58
    Plzák střelou z mezikruží míjí Kráčinovu branku o pouhé centimetry! Následná aktivita zkušeného domácího útočníka přináší další střelu směrem na Kráčinu. Mladý brankář ve službách Plzně předvedl výborné zákroky.
     
    09:50
    Po drtivém tlaku Kertu přichází zakázané uvolnění Plzně.
     
    10:15
    Sitter krásně rotoval v rohu útočného pásma s Roznbergem, ke střele se zatím ani jeden ze jmenovaných nedostal.
     
    11:06
    M. Kruček si vyměnil míček s Fejfarem, který se prodral až před Kráčinu, který předvedl další skvělý zákrok!
     
    11:26
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Zprvu to vypadalo "pouze" na střelu do spojnice tyčí v podání Fejfara, kterého nevídaně přesnou nahrávkou našel Martin Kruček, nakonec však míček končí v brance! Po odrazu od tyčky se ke střele dostal JAN NÝDL, který se štěstím dostal míček do branky – 3:0! Asistence: Tomáš Fejfar.
     
    12:42
    Plzeň se po delší době dostala ke střele a ohrožení Miklovy branky. Následně míček končí mimo hřiště a vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    13:12
    Zakázané uvolnění Kertu. Ze střídačky Plzeňských jsme nyní mohli zaslechnout trenérovu nespokojenost s odehráváním osobních soubojů u mantinelu, do kterých dle slov trenéra Mečonů chodí jeho svěřenci až příliš mírně.
     
    13:34
    Střela Nýdla a následný zákrok Kráčiny. Ten má celé pětce před ním co říct a z plných plic je nyní všechny seřval jako malé kluky.
     
    14:13
    Fejfar trefuje po nahrávce M. Kručka pravou tyč! Výborné střídání této lajny!
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    Domácí byli v 1. třetině jednoznačně aktivnější a po zásluze vedou již o 3 branky! Gólman Kráčina je pořádně rozhořčen a s nepěknými slovy směrem ke svým spoluhráčům pokračuje i při odchodu do šaten.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:12
    Zkušený útočník Wróbel teď zhatil možnost úniku 2 na 1, do kterého se dostával s Fejfarem – ofsajd!
     
    15:17
    Zakázané uvolnění Kertu a hra se tak stěhuje před Mikla.
     
    15:39
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Jak se tak zdá, ani důrazná promluva do duší hostujících hráčů v šatně nepomohla! Fejfar našel krásnou nahrávkou volného MARTINA KRUČKA, který střelou z jedné poslal míček mezi Kráčinovy betony a samotného Kráčinu pak poslal na střídačku! Do branky nastoupí Návara. Asistence: Tomáš Fejfar, Tomáš Wróbel.
     
    15:39
    V brance hostí dochází ke změně. Frustrovaný Kráčina přenechává místo v brance Návarovi.
     
    17:00
    Tlak Kertu ani nadále neustává, ba naopak! Žlutí se s postupujícím časem tlačí do branky stále víc a víc!
     
    17:30
    Už se zdálo, že si Wróbel se situací 1 na 1 neporadí, jelikož mu míček nepříjemně sjel z hole. Návara však nezasáhl ideálně a Wróbel měl další šanci ke skórování!
     
    17:58
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Další nádherná branka v podání Kertu! PETR DULAVA se po nahrávce Wróbela nemýlil a vymetl pavučinky v levém horním rohu Návarovy branky! Asistence: Tomáš Wróbel, Tomáš Fejfar.
     
    18:17
    Plzák byl před Návarou úplně sám, ale ve vyložené šanci míjí branku!
     
    18:52
    Průcha střílel od červené, jeho pokus však míří úplně mimo.
     
    19:19
    Na druhé straně nahazoval míček na branku Blaško, s tímto pokusem si Návara poradil a ukryl míček ve své lapačce.
     
    19:48
    Kovařík zůstává po tvrdém, avšak čistém zákroku ležet na zemi a nevypadá to s ním vůbec dobře. Věřme, že se plzeňský hráč oklepe a nebude to pro něj znamenat konec v utkání.
     
    20:45
    Na nynější střídání útočné trojice Wróbel, M. Kruček, Fejfar se nyní všichni přítomni dívali doslova s otevřenou pusou. Opravdu neskutečný přehled ve hře doplněný o několik nebezpečných střel.
     
    21:17
    Kert Park právě vstřelil branku!
    JIŘÍ KRUČEK se po nahrávce Plzáka nemohl z mezikruží mýlit a přidává tak již šestou branku domácích! Asistence: Lukáš Plzák.
     
    22:20
    Konečnou stanicí pro plzeňské mečouny se jíž po několikáté stalo střední pásmo. Kert Park předvádí výbornou hru jak v ofenzivě, tak v zadních řadách.
     
    22:45
    Wróbel řešil přečíslení 2 na 1 střelou na lapačku Návary, plzeňský brankář chytá!
     
    23:30
    Další kvalitní střídání pražského Kertu. Tentokráte hlavy plzeňským obráncům motali J. Kruček s Kovářem.
     
    25:13
    Plzeň po delším čase v útočném pásmu. Tam o míček přichází a na míčku opět domácí, kteří se ihned vrhají směrem k Návarově brance.
     
    25:44
    Fejfar střelou od modré nastřelil pouze nohy bránícího hráče. U míčku však nadále Kert.
     
    26:11
    Krásný to zkoušel střelou od modré, Mikl zasahovat nemusel.
     
    26:33
    Wróbel z pravé strany perfektně našel Fejfara, jehož první střela byla zblokována a s dalším pokusem si perfektně poradil Návara! Následně obránci Mečounů posílají míček na zakázané uvolnění a uklidňují tak situaci.
     
    27:24
    Hanušovu ne přílíš prudkou střelu Mikl chytá. Pro domácího brankáře to musí být mimořádně těžké utkání, jelikož nemá šanci se zahřát na provozní teplotu.
     
    28:18
    M. Kruček se centrovaným míčkem snažil najít Wróbela. Tato nahrávka však nebyla přesná a míček končí na zakázaném uvolnění.
     
    28:40
    Průcha vyslal na Mikla štiplavou střelu zápěstím a brankář Kertu míček pouze vyráží do ochranné sítě.
     
    28:58
    Zakázané uvolnění Plzně a Kert tak bude moci pokračovat v útočném snažení, které v posledních chvílích lehce upadlo.
     
    29:13
    Gřonka dostal míčkem do hlavy a sudí sportovně přerušuje hru, s čímž nesouhlasí domácí střídačka. Situace se nakonec uklidňuje a ve hře se po krátké pauze bude pokračovat.
     
    29:20
    Malý se bekhendovou střelou zprava neprosadil. Následně od modré střílel Kovařík, ani ten nebyl úpěšný.
     
    29:43
    David Šperl (KER) – vyloučení na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Kert Park dokázal ve 2. třetině přidat další 3 branky a výrazně se tak přiblížil k vítězství za 3 body. Pokud někdo čekal, že se hra vyrovná, tak se mýlil. Pražané na hřišti nadále dominovali a tempo hry lehce upadlo až na samotném konci 2. třetiny.
     
    Kert Park vede po 2. třetině na střely v 33 ku 8! To jenom potvrzuje opravdovou dominanci celku z Lužin.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:20
    Plzeň si ze 2. třetiny přenáší zkrácenou přesilovou hru. Mečouni se sice hned dostali do pásma, ale tam o míček přicházejí.
     
    31:03
    Martin Krch (PLZ) – vyloučení na 2 minuty za pád pod nohy.
     
    31:24
    Kert má problém dostat se do pásma. Plzeň dobře brání.
     
    32:12
    Blaško vyslal na Návaru prudkou střelu, se kterou si mladý brankář Plzně poradil.
     
    32:28
    Julius Papán (PLZ) – vyloučení na 2 minuty za podražení.
     
    32:28
    V témže čase střídají domácí brankáře, zřejmě z důvodu, aby si i mladý Papranec zachytal.
     
    32:43
    Nýdl nastřelil bránícího hráče. Kert v drtivém tlaku.
     
    33:15
    Kert krátkou přesilovou hru 5 na 3 nevyužil.
     
    33:47
    Střelu Šperla vyráží Návara. Kertu se krátí i přesilovka 5 na 4.
     
    34:44
    Přesilovka Kertu je u konce, domácí jsou však i nadále u míčku. Jejich další snažení zastavuje přesně odpískaný ofsajd.
     
    35:20
    Hanuš nebezpečně střílel ihned o buly a Papranec měl poprvé v zápase plné ruce práce!
     
    36:25
    Kert pevně usazen v pásmu. Martin Kruček si krásně vyjel zpoza branky a mířil míček do levého horního rohu branky. Návara pozorný.
     
    36:54
    Plzák to zkoušel prudkým projektilem z pravé strany, jeho pokus byl nepřesný. Po něm střílel Šperl, ale i s jeho střelou si mladý plzeňský brankář poradil.
     
    37:30
    Oba týmy se dohodly na střídání stran v půli 3. třetiny a tento čas nastává právě nyní.
     
    37:47
    Krásný ne přílíš prudkou střelou Paprance nepřekvapil.
     
    38:29
    Nepřesná rozehrávka Plzně a další možnost elitní pětky Kertu ke skórování. Střelou zápěstím se prezentoval M. Kruček.
     
    39:08
    Centrovaný míček Fejfara zasáhl těsně před Návarou svým tělem Wróbel a míček skončil na tyči!
     
    40:34
    Postulka krásně našel nabíhajícího si Plzáka, který míček netrefil ideálně, a tak neměl Návara žádnou práci.
     
    41:38
    Javorkova střela končí na boční konstrukci, od které se míček odráží mimo hřiště. Vhazování ve středním pásmu.
     
    42:23
    Kert Park právě vstřelil branku!
    MARTIN KRUČEK předvedl krasojízdu, na jejímž konci byl velice povedený bekhendový blafák a Plzeň tak inkasuje již sedmou branku! Bez asistence.
     
    42:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se přece jen dočkali čestného úspěchu. JAROSLAV PAUER našel při přečíslení 2 na 1 volného Kunzmanna, jehož střela brankou neskončila, následná dorážka prvně jemnovaného však již ano – 7:1. Asistence: Martin Kunzmann.
     
    44:19
    Frustrace plzeňských, kteří si neodpustili pár nepěkných slov, na jejichž základě obdržují slovní napomenutí sudích.
     
    Konec zápasu.
     
    Kert Park si naprosto zaslouženě připisuje 3 body do tabulky za výhru 7:1. Dá se říci, že Pražané dominovali po celý zápas a Plzeň tak dnes neměla žádný nárok na bodový zisk. Jako pozitivum lze brát to, že se hrálo poměrně čistě a také fakt, že se na kluzkém, nebezpečném povrchu nikdo nezranil.
     
    To je ode mne pro tuto chvíli vše a u některého z dalších onlajn přenosů na počtenou! (15:39:52)

    Vojtěch Filipiec

    Branky a nahrávky: 2. Plzák (Šperl, Kruček J.), 8. Fejfar (Wróbel, Kruček M.), 12. Nýdl (Fejfar), 16. Kruček M. (Fejfar, Wróbel), 18. Dulava (Wróbel, Fejfar), 22. Kruček J. (Plzák), 43. Kruček M. – 43. Pauer (Kunzmann)


    HC Kert Park Praha: Mikl (od 33. Papranec) – Nýdl (C), Dulava, Skalník, Šperl, Bureš, Blaško, Bošák – Fejfar, Kruček M., Wróbel, Kruček J., Plzák, Kovář, Roznberg, Sitter, Javorka, Postulka.
    HBC Plzeň: Kráčina (od 16. Návara) – Benedikt J. (C), Pokorný, Papán, Hanuš, Benedikt O., Vodrážka – Forejt, Průcha, Pauer, Kovařík, Gřonka, Krásný, Krch, Malý, Kunzmann, Ulč.

    Rozhodčí: Boháček, Prudík
    bahis siteleri