Most – Rakovník 5:3 (kon.) | Hr. Králové – Sudoměřice 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 3:4 (0:1 po s.s.)
Kert Park Praha – Plzeň 7:1 (kon.) | Kovo Praha – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
7:1 (3:0, 3:0, 1:1)
HBC Plzeň
Neděle 19.03.2017, 14:00CROSSDOCK Extraliga
     
    42:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se přece jen dočkali čestného úspěchu. JAROSLAV PAUER našel při přečíslení 2 na 1 volného Kunzmanna, jehož střela brankou neskončila, následná dorážka prvně jemnovaného však již ano – 7:1. Asistence: Martin Kunzmann.
     
    42:23
    Kert Park právě vstřelil branku!
    MARTIN KRUČEK předvedl krasojízdu, na jejímž konci byl velice povedený bekhendový blafák a Plzeň tak inkasuje již sedmou branku! Bez asistence.
     
    39:08
    Centrovaný míček Fejfara zasáhl těsně před Návarou svým tělem Wróbel a míček skončil na tyči!
     
    32:28
    Julius Papán (PLZ) – vyloučení na 2 minuty za podražení.
     
    31:03
    Martin Krch (PLZ) – vyloučení na 2 minuty za pád pod nohy.
     
    29:43
    David Šperl (KER) – vyloučení na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    26:33
    Wróbel z pravé strany perfektně našel Fejfara, jehož první střela byla zblokována a s dalším pokusem si perfektně poradil Návara! Následně obránci Mečounů posílají míček na zakázané uvolnění a uklidňují tak situaci.
     
    22:45
    Wróbel řešil přečíslení 2 na 1 střelou na lapačku Návary, plzeňský brankář chytá!
     
    21:17
    Kert Park právě vstřelil branku!
    JIŘÍ KRUČEK se po nahrávce Plzáka nemohl z mezikruží mýlit a přidává tak již šestou branku domácích! Asistence: Lukáš Plzák.
     
    20:45
    Na nynější střídání útočné trojice Wróbel, M. Kruček, Fejfar se nyní všichni přítomni dívali doslova s otevřenou pusou. Opravdu neskutečný přehled ve hře doplněný o několik nebezpečných střel.
     
    18:17
    Plzák byl před Návarou úplně sám, ale ve vyložené šanci míjí branku!
     
    17:58
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Další nádherná branka v podání Kertu! PETR DULAVA se po nahrávce Wróbela nemýlil a vymetl pavučinky v levém horním rohu Návarovy branky! Asistence: Tomáš Wróbel, Tomáš Fejfar.
     
    17:30
    Už se zdálo, že si Wróbel se situací 1 na 1 neporadí, jelikož mu míček nepříjemně sjel z hole. Návara však nezasáhl ideálně a Wróbel měl další šanci ke skórování!
     
    15:39
    V brance hostí dochází ke změně. Frustrovaný Kráčina přenechává místo v brance Návarovi.
     
    15:39
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Jak se tak zdá, ani důrazná promluva do duší hostujících hráčů v šatně nepomohla! Fejfar našel krásnou nahrávkou volného MARTINA KRUČKA, který střelou z jedné poslal míček mezi Kráčinovy betony a samotného Kráčinu pak poslal na střídačku! Do branky nastoupí Návara. Asistence: Tomáš Fejfar, Tomáš Wróbel.
     
    15:12
    Zkušený útočník Wróbel teď zhatil možnost úniku 2 na 1, do kterého se dostával s Fejfarem – ofsajd!
     
    14:13
    Fejfar trefuje po nahrávce M. Kručka pravou tyč! Výborné střídání této lajny!
     
    11:26
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Zprvu to vypadalo "pouze" na střelu do spojnice tyčí v podání Fejfara, kterého nevídaně přesnou nahrávkou našel Martin Kruček, nakonec však míček končí v brance! Po odrazu od tyčky se ke střele dostal JAN NÝDL, který se štěstím dostal míček do branky – 3:0! Asistence: Tomáš Fejfar.
     
    11:06
    M. Kruček si vyměnil míček s Fejfarem, který se prodral až před Kráčinu, který předvedl další skvělý zákrok!
     
    08:58
    Plzák střelou z mezikruží míjí Kráčinovu branku o pouhé centimetry! Následná aktivita zkušeného domácího útočníka přináší další střelu směrem na Kráčinu. Mladý brankář ve službách Plzně předvedl výborné zákroky.
     
    07:46
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí jsou nadále aktivnější a to potvrzují již druhou brankou v 1. třetině! Tomáš Wróbel viděl mezi kruhy dobře postaveného TOMÁŠE FEJFARA, kterému poslal doslova milimetrový pas a mladý útočník si s touto nahrávkou poradil náramně – 2:0! Asistence: Tomáš Wróbel, Martin Kruček.
     
    05:11
    Následná střela ihned po buly, opět v podání Dulavy, byla o to nebezpečnější! Kráčina předvedl výborný zákrok lapačkou!
     
    01:04
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích přináší úspěch již ve 2. minutě utkání! Jiří Kruček našel svou nahrávkou od pravého mantinelu na modré čáře volného Šperla, ten dokázal poslat na Kráčinu prudký projektil, který se následně odrazil k LUKÁŠOVI PLZÁKOVI a zkušený útočník se nemýlil. Asistence: David Šperl, Jiří Kruček.

    Vojtěch Filipiec

    Branky a nahrávky: 2. Plzák (Šperl, Kruček J.), 8. Fejfar (Wróbel, Kruček M.), 12. Nýdl (Fejfar), 16. Kruček M. (Fejfar, Wróbel), 18. Dulava (Wróbel, Fejfar), 22. Kruček J. (Plzák), 43. Kruček M. – 43. Pauer (Kunzmann)


    HC Kert Park Praha: Mikl (od 33. Papranec) – Nýdl (C), Dulava, Skalník, Šperl, Bureš, Blaško, Bošák – Fejfar, Kruček M., Wróbel, Kruček J., Plzák, Kovář, Roznberg, Sitter, Javorka, Postulka.
    HBC Plzeň: Kráčina (od 16. Návara) – Benedikt J. (C), Pokorný, Papán, Hanuš, Benedikt O., Vodrážka – Forejt, Průcha, Pauer, Kovařík, Gřonka, Krásný, Krch, Malý, Kunzmann, Ulč.

    Rozhodčí: Boháček, Prudík
    bahis siteleri