HC Plzeň – Přerov 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 3:2 (po pr.) | Sparta – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 25.03.2017, 13:00Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    59:57
    Rána Krupičky zamířila příliš vysoko!
     
    59:51
    Po oddechovém času Sparty se bude vhazovat před Slížem.
     
    59:51
    Jiskřička naděje pro Spartu? Unikajícího hráče přidržel Josef Krejsa a bude se hrát 4 na 4.
     
    58:25
    Navíc Pražané neudrželi nervy na uzdě a budou to mít přetěžké. Tomáš Hamara po pískání sekl protihráče a už sedí mezi trestoměřiči.
     
    58:25
    Modří to hrají nyní výborně. Dlouhé vteřiny drželi puk u mantinelu v útočné třetině, poté donutili Spartu k icingu.
     
    56:32
    Adam Mácha byl v ideální střelecké pozici, pod nohy mu ale na poslední chvíli skočil vítkovický hráč!
     
    54:34
    Pět a půl minuty před třetí sirénou je tady slibná příležitost pro Pražany, Michal Bystroň totiž nedovoleně bránil soupeře a bude za to pykat.
     
    52:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Studená sprcha pro Spartu! zase neuhlídala na brankovišti stojícího JAKUBA MACHA a ten znovu z dorážky skóruje a otáčí skóre zápasu – 2:3! Bez asistence.
     
    52:24
    A další Krupičkova šance, tentokrát se Slíž blýskl zákrokem lapačkou!
     
    51:54
    Velká šance po povedené individuální akci Jana Krupičky. Sparťanský útočník nabral rychlost, přebruslil obránce a položil si Slíže. Jenže na dlouhou ruku už nedokázal přehodit jeho beton.
     
    50:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Moc toho nebylo, ale stačilo to. Z hole Tomáše Elbla přišlo nahození na brankáře, které ze něj dotlačil JAKUB MACHO. Ridera se raduje z vyrovnání na 2:2 a začíná se od nuly. Asistence: Tomáš Elbl, Jan Moškoř.
     
    43:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se dostali do přečíslení a znovu se dostávají do vedení, a to po podobné akci, kterou předvedli v předchozí třetině Vítkovičtí. Ondřej Výkruta měl kotouč napravo, počkal na vhodný okamžik a předložil ho OTO THEIMEROVI. Ten už neměl problém rozveselit sebe i své spoluhráče. Asistence: Andrej Adame, Ondřej Výkruta.
     
    39:59
    V poslední vteřině se snažil o dorážku v dobré pozici Marek Brada, obráncova hůl ale byla rychlejší.
     
    33:54
    Vítkovice mají šanci na otočení zápasu, možnost jim k tomu dává faulující Jan Hamršmíd – vysoká hůl.
     
    33:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherná akce Vítkovic znamená srovnání na 1:1! Martin Kubík posunul puk o mantinel na Dominika Petra, který počkal na vhodný okamžik a přes hokejku soupeře předložil krásnou žabku na hůl JANA MOŠKOŘE. Vítkovický forvard jen nastavil hůl a poslal ho do horní poloviny brány – 1:1. Asistence: Dominik Petr, Martin Kubík.
     
    30:44
    Lapačka Jakuba Krbečka podruhé! Moc toho neviděl, Josef Krejsa tentokrát svou střelu schoval. I tentokrát si s ní ale gólman Sparty poradil.
     
    27:41
    To Josef Krejsa se ze stejného místa odhodlal ke střele a jeho projektil na zadní tyč byl hodně svižný. Jakub Koreček se ale vyšponoval a zasáhl lapačkou. Hezký zákrok sparťanského maskovaného muže.
     
    24:14
    V ní měl na holi srovnání Dominik Petr! Vítkovický forvard dostal dobrou nahrávku, měl odkrytou velkou část brány, ale netrefil ji.
     
    23:58
    Navíc si také vyzkouší, jaké je to hrát v početní výhodě. O další faul se postaral Jakub Procházka, který zahákoval protihráče – první vítkovická přesilovka.
     
    20:50
    Jakub Bystroň napadal příliš aktivně, dopustil se útočného faulu – podražení – a oslabuje svůj tým. Poradí si Pražané s touto přesilovkou lépe než s tou první?
     
    17:22
    Na druhé straně ano, dostal ji napravo Jakub Macho. Jenže se svou ránou chviličku počkal, a to už se stihl Krbeček přesunout – skóre se nemění.
     
    13:10
    Vítkovice v tlaku! Moravané sahali po vyrovnání, v dobré pozici se ocitl Vojtěch Tošenovjan, ale z dorážky napálil jen brankáře.
     
    11:34
    Vzápětí přišla ještě větší šance, tentokrát chybělo Spartě k druhému gólu pár centimetrů!
     
    11:25
    První slibnější šance v přesilovce Sparty skončila po teči mimo.
     
    09:39
    První vyloučení v zápase má na svědomí vítkovický Jan Moškoř, který podrazil Jana Hamršmída – přesilovka pro Spartu.
     
    06:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    První chyba vítkovické defenzívy je hodně rychle potrestaná. Mezi obránce dostal puk JAN KRUPIČKA, jel sám na bránu a poradil si s tím mazácky – zamířil podhorní tyč nad pravé rameno Marka Slíže – 1:0. Asistence: Oto Theimer.
     
    04:15
    Teď už ano, připisuje si poměrně složitý zákrok proti střele Hamary z ostrého úhlu.
     
    01:20
    První okénko ve sparťanské obraně, Jan Moškoř ho ale nevyužil. Jel sám na bránu, snažil se rozhýbat gólmana, ale bekhendem jej nepřekonal.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 7. Krupička (Theimer), 44. Theimer (Adamen, Výkruta) – 34. Moškoř (Petr, Kubík), 51. Macho (Elbl, Moškoř), 53. Macho


    HC Sparta Praha: Krbeček (Liemann) – Šesták, Ducháč, Rajgl, Procházka, Adamec, Mašek, Adam – Vitouch, Mácha, Hamara, Krupička "C", Potůček, Němec, Výkruta, Hamršmíd, Uhlíř, Theimer. Trenér: Jiří Kročák.
    HC Vítkovice Ridera: Slíž (Šedivý) – Vřeský, Bystroň, Dobeš, Javora, Bialy, Elbl – Holanik "C", Tošenovjan, Macho, Makovec, Petr, Brada, Moškoř, Kubík, Krejsa. Trenér: Luděk Krayzel.

    Rozhodčí: Šudoma – Urubčík, Vepřovský.
    bahis siteleri