Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:3 (kon.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.) | Washington – Arizona 4:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Chicago 7:0 (kon.) | Nashville – San Jose 7:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 4:1 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – Dallas 1:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Boston Bruins
Neděle 26.03.2017, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Thomas Greiss vystartoval na střídačku a brány Islanders je prázdná! Příliš času už na vyrovnání nemají.
     
    57:43
    David Krejčí na levém křídle od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která od modré čáry a hrazení mířila do brány, Thomas Greiss ji ale fantasticky zastavil!
     
    55:14
    Casey Cizikas na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která měla gólové parametry, po drobné teči ale zasvištěla nad bránu Bruins!
     
    53:11
    Joshua Ho-Sang v blízkosti levé tyče zamíchal s pukem a poté krásnou zpětnou přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči Johna Tavarese, který mohl puk uklízet do prázdné sítě, protože Anton Chudobin šel rychle k ledu, jenže orazítkoval horní tyč, od které se puk odrazil zpět do hry!
     
    52:32
    John Tavares na vrcholu pravého kruhu pro vhazování krásně vypálil bez přípravy a jeho střela mířila k přední tyči, Anton Chudobin šel ale včas do kolen a betony puk vyrazil!
     
    51:49
    David Backes za bránou Islanders podrazil jednoho z domácích hráčů a dostal menší trest za podražení. Domácí hokejisté mají k dispozici šestou přesilovou hru a další šanci vyrovnat.
     
    50:33
    Brock Nelson se zřejmě ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve skvělé střelecké pozici a po ledě mířil k přední tyči, jenže Anton Chudobin jeho pokus vyrazil levým betonem!
     
    49:06
    John Tavares vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a po zákroku klečícího Antona Chudobina hrudí se snažil puk z dorážky propasírovat mezi jeho betony do brány Anders Lee, z blízkosti ale neuspěl! Hra byla přerušena.
     
    49:00
    Colin Miller dostal dvě minuty za podražení a Islanders mají příležitost vyrovnat stav utkání na 2:2.
     
    47:16
    David Krejčí v levém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která po diagonální přihrávce z pravého křídla mířila mezi betony Thomase Greisse, brankář Islanders ale puk po fantastickém rozštěpu betony vyrazil a následná dorážka Davida Backese ze vzduchu a blízkosti do sítě nezamířila!
     
    45:23
    Andrew Ladd podrazil Toreyho Kruga objíždějícího vlastní bránu a dostal dvě minuty za podražení.
    44:12 Riley NASH - 1:2
     
    44:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    RILEY NASH si na pravém křídle krásně najel na přihrávku z levého křídla přes šířku útočného pásma a po parádním průniku mezi dvěma protihráči puk v blízkosti pravé tyče zasunul mezi betony Thomase Greisse! Další nádherný gól, po kterém Bruins vedou v Barclays Center v důležitém souboji o playoff 2:1! Asistence: Dominic Moore.
     
    39:20
    Brad Marchand z vrcholu pravého kruhu pro vhazování nahodil puk směrem na bránu, kde byl nepříjemně tečován, a v blízkosti pravé tyče se ho v nepřehledné situaci sám snažil dorazit do brány, jenže Thomas Greiss vleže fantasticky roztáhl betony a puk nakonec ukryl pod sebou!
     
    36:03
    David Pastrňák před střídačkami atakoval krosčekem hlavu Stephena Gionty a David Krejčí se poté pustil s Torey Krugem do potyčky s domácím Caseym Cizikasem. Poté byly uděleny tresty, respektive trest, který dostal český útočník za hrubost. Rozhodčí udělali obrovskou chybu, protože trest měl být rozhodně vyšší a rozhodčí situaci dobře viděli.
     
    35:17
    Akce Bruins pokračovala a po nahození Drewa Stafforda z pravého rohu útočného pásma před bránu se dostal ke střele David Krejčí, z blízkosti ale Thomase Greisse nepropálil.
     
    35:14
    Drew Stafford nabral rychlost a v blízkosti pravé tyče mířil zápěstím do bližšího horního rohu brány, jenže Thomas Greiss jeho pokus fantasticky vyrazil levým ramenem!
     
    30:27
    Casey Cizikas z obranného pásma vyrazil do protiútoku a po nabrání velké rychlosti na pravém křídle a rychlém objetí brány se snažil v blízkosti levé tyče zasunout puk do brány, jenže Anton Chudobin k ní včas přiložil svůj pravý beton a jeho pokus vyrazil!
     
    30:08
    Joshua Ho-Sang skvěle vypíchl v útočném pásmu mezi kruhy pro vhazování puk jednomu z hráčů Bostonu a řítil se sám na bránu, jenže mu byl odpískán faul. Domácí útočník dostal dvě minuty za vysokou hůl a Bruins si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    28:25
    Islanders vytvořili před bránou obrovský zámek a dostali se ke dvěma střelám, první z pravého kruhu pro vhazování vyrazil Anton Chudobin, zatímco druhá od modré čáry byla těsně před ním zablokována a domácí se marně snažili dostat k dorážce!
     
    27:20
    Torey Krug chtěl založit útok dlouhou kolmou přihrávkou podél střídaček, jenže nabral puk jako na vidle a překvapivě ho vyhodil diagonálně přes ochranné sklo. Následoval trest za zdržování hry a přesilová třetí přesilová hra Islanders.
     
    25:44
    David Krejčí si najel před bránu na zpětnou přihrávku svého spoluhráče z levého rohu útočného pásma, z blízkosti ale Thomase Greisse mezi betony nepřekonal!
     
    25:30
    Dennis Seidenberg od modré čáry napřáhl k prudké střele s příklepem, která mířila těsně nad ledem přesně k pravé tyči, Anton Chudobin ji ale levým betonem fantasticky vykopl do ochranné sítě!
     
    23:16
    Calvin de Haan rozehrával z mezikruží a před vlastní bránou byl zezadu podražen Colinem Millerem. Islanders mají k dispozici druhou přesilovou hru, první nevyužili.
     
    16:19
    Bruins špatně střídali a týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě na trestné lavici odpyká Frank Vatrano.
     
    15:44
    Thomas Greiss skvěle zasáhl proti střele z vrcholu levého kruhu pro vhazování a poté byl atakován Davidem Backesem, Bruins vzápětí z blízkosti orazítkovali tyč a Frank Vatrano dorazil puk do prázdné brány u pravé tyče, jenže jeho gól nebude zřejmě platit kvůli nedovolenému bránění brankáře! Rozhodčí přezkoumali video a skóre zůstává kvůli avizovanému důvodu stále 1:1.
     
    14:02
    Nick Leddy byl vyloučen na dvě minuty za držení poté, co předtím byl za bránou držen u hrazení Joshua Ho-Sang. Na jedné straně vyloučení ne, vzápětí na opačné ano.
     
    13:32
    Brock Nelson se ocitl před bránou po přihrávce z levého rohu útočného pásma v obrovské šanci, jenže nakonec zřejmě nedokázal bekhendem zamířit mezi tři tyče, protože puk nezasáhl dobře!
     
    12:05
    Islanders vyvolali před bránou Antona Chudobina obrovský závar, v blízkosti levé tyče se ale ani na několikrát prosadit nedokázali a hosté horké chvilky přečkali!
     
    11:37
    Noel Acciari po skvělém forčekingu Zdena Cháry na levém křídle v blízkosti útočné modré čáry zavezl volný puk do pásma a v kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která letěla těsně nad ledem a Thomas Greiss ji vyrážečkou vyrazil na přední tyči do ochranné sítě!
    10:41 Riley NASH - 1:1
     
    10:41
    Bruins právě vstřelili branku!
    RILEY NASH ve středním pásmu připravil o puk u hrazení Scotta Mayfielda a po rychlém zavezení puku do útočného pásma v levém kruhu pro vhazování do poslední chvíle čekal s přihrávkou, kterou naznačoval pohledem, nakonec ale napřáhl ke střele zápěstím, která nad vyrážečkou Thomase Greisse zamířila do bližšího levého horního rohu brány! Bruins po pouhých 36 sekundách srovnali krok!
    10:05 John TAVARES - 1:0
     
    10:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHN TAVARES od modré obranné čáry zavezl puk po pravé straně do útočného pásma a po krásné stahovačce mezi třemi hráči Bruins z mezikruží zamířil táhnout střelou zápěstím nad pravým betonem Antona Chudobina k levé tyči! Úžasná individuální akce kapitána Islanders, po které domácí vedou 1:0! Asistence: Josh Bailey a Brock Nelson.
     
    08:45
    Shane Prince se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké příležitosti, jenže Anton Chudobin ho dokázal vychytat a po obrovském závaru a mele mezi několika hráči puk ukryl ve své výstroji!
     
    00:49
    Joshua Ho-Sang krásnou přihrávkou z pravého rohu útočného pásma našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího Andrewa Ladda, který bez přípravy pálil přesně do levého horního rohu brány, Anton Chudobin ale předvedl úžasný zákrok, když vyrážečkou první střelu Islanders vyrazil do ochranné sítě!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Tavares (Jo. Bailey, B. Nelson) – 11. Riley Nash, 45. Riley Nash (D. Moore)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Pelech, de Haan, Hamonic, Seidenberg, Mayfield – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), Beauvillier, Ho-Sang – Prince, B. Nelson, Chimera – Gionta, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Doug Weight.
    Boston Bruins: Chudobin (McIntyre) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, C. Miller, K. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes – Stafford, Krejčí (A), Pastrňák – Vatrano, Spooner, J. Hayes – D. Moore, Riley Nash, Acciari. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.

    Rozhodčí: Lee, Charron – Barton, Cameron

    Diváci: 15 795
    bahis siteleri