Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:3 (kon.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.) | Washington – Arizona 4:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Chicago 7:0 (kon.) | Nashville – San Jose 7:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 4:1 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – Dallas 1:2 (po pr.)
konec
Nashville Predators
7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
San Jose Sharks
Neděle 26.03.2017, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Viktor ARVIDSSON - 7:2
     
    59:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Debakl je dovršen. V oslabení se do úniku dostal domácí útočník VIKTOR ARVIDSSON a střelou na Jonesovu lapačku dal sedmý gól svého týmu. Asistence: Matt Irwin.
    57:01 James NEAL - 6:2
     
    57:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už byl ale Jones bezmocný a loví zpoza svých zad šestý puk. Od brankové čáry si vybruslil JAMES NEAL a zamířil přesně do protějšího růžku branky San Jose. Asistence: Ryan Johansen, Roman Josi.
    45:27 Colton SISSONS - 5:2
     
    45:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Už je to zase o tři góly. Josiho střelu Jones ještě zvládl vyrazit, akce ale pokračovala, po objetí branky přihrával mezi kruhy Wilson a Smithovu okamžitou střelu tečoval COLTON SISSONS a na tohle už gólman hostů zaragovat nezvládl. Asistence: Craig Smith, Colin Wilson.
    36:19 Justin BRAUN - 4:2
     
    36:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak teď je ale sníženo! Domácí ještě zvládli ztlumit střelu od modré, puk se ale dostal mezi kruhy a JUSTIN BRAUN mířil naprosto přesně. Upravil tak na 4:2. Asistence: Timo Meier, Dylan DeMelo.
    34:39 P. K. Subban - 4:1
     
    34:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí vedou o tři góly! Jones sice vyrazil Smithovu střelu, jenže poté se nedokázal včas přemístit a P. K. SUBBAN mohl pálit do poloodkryté branky. Trenér DeBoer si ještě vzal challenge, nechal prozkoumat video, zda Sissons nebránil gólmanovi v práci, ale sudí byli hotoví velice rychle – gól platí. Asistence: Craig Smith, Colin Wilson.
    24:48 James NEAL - 3:1
     
    24:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    No a i domácí využívají přesilovku ve velmi krátké chvíli! Viděli jsme několik svižných přihrávek, až se puk dostal do levého kruhu, odkud vystřelil JAMES NEAL a s pomocí lehké teče poslal ránu přesně pod horní tyčku. Asistence: Ryan Johansen, Viktor Arvidsson.
    24:24 Patrick MARLEAU - 2:1
     
    24:24
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla bleskově využitá přesilová hra! Po rychlé kombinaci se dostal puk na modrou čáry a Burnsovo nahození skvěle tečoval PATRICK MARLEAU. Rinne na změnu nedokázal dostatečně zareagovat. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.
    15:19 Cody MCLEOD - 2:0
     
    15:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    No a už je to o dvě branky. Po levé straně se vřítil do pásma Josi, obešel obránce, vystřelil a jeho pokus Jones pouze ztlumil. Puk dopadl na brankovou čáru, odkud jej doklepl dojíždějící CODY McLEOD. Asistence: Roman Josi, Austin Watson.
    04:12 Colton SISSONS - 1:0
     
    04:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Po Smithově důrazu za brankou se puk dostal před brankoviště a po Wilsonově bekhendové zadovce se zblízka prosadil COLTON SISSONS, když svou střelou propasíroval puk za Jonese. Asistence: Colin Wilson, Craig Smith.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 5. Sissons (C. Wilson, C. Smith), 16. McLeod (Josi, Watson), 25. Neal (Johansen, Arvidsson), 35. P. K. Subban (C. Smith, C. Wilson), 46. Sissons (C. Smith, C. Wilson), 58. Neal (Johansen, Josi), 60. Arvidsson (Irwin) – 25. Marleau (Burns, J. Thornton), 37. Braun (Meier, DeMelo)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (A), P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Irwin – Arvidsson, Johansen, Forsberg – Neal (A), Järnkrok, Fiala – C. Smith, Sissons, C. Wilson – Watson, Fiddler, McLeod.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, P. Martin, Braun, DeMelo, Schlemko, Dillon – Pavelski (C), J. Thornton (A), Hertl – J. Ward, Couture (A), Marleau – Bødker, Meier, Hansen – Sörensen, Donskoi, Haley.

    Rozhodčí: Pollock, Peel – Heyer, Miller

    Diváci: 17 282
    bahis siteleri