Philadelphia – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.) | Montreal – Florida 6:2 (kon.)
Tampa – Detroit 5:3 (kon.) | Boston – Dallas 2:0 (kon.) | Nashville – Toronto 1:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 4:3 (po pr.) | Minnesota – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Ottawa Senators
Pátek 31.03.2017, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:04
    Přesilovou hru si zahrají hosté. Podruhé v zápase jde na lavici hanby Eric Staal (MNS), jenž se tentokrát dopustil hákování.
    51:53 Jason POMINVILLE - 5:1
     
    51:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je poslední hřebíček do rakve hostujícího celku. Díky Hanzalově důrazu se domácí dostali k puku v útočném pásmu, JASON POMINVILLE napřáhl k tvrdé střele z pravého kruhu a puk si našel cestu mezi betony Craiga Andersona. Asistence: Charlie Coyle, Martin Hanzal.
    44:46 Matt DUMBA - 4:1
     
    44:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jenže početní výhoda domácích je nakonec přeci jenom využita. Po akci na levé straně se kotouč dostal k MATTU DUMBOVI, který na modré čáry natáhl k tvrdé střele a tu poslal přesně pod břevno Andersonovy brány! Asistence: Mikko Koivu, Mikael Granlund.
     
    42:50
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Rodící se přečíslení totiž zastavil Jean-Gabriel Pageau (OTT), který podrazil unikajícího Pominvilla.
     
    41:06
    Mikko Koivu se prezentoval pěknou tečí nahození od modré čáry, avšak Anderson vytáhl veledůležitý zákrok.
     
    39:21
    Ottawa mohla rychle snížit. Bobby Ryan se ve velké rychlosti natlačil před bránu, kam dostal prudkou přihrávku, avšak kotouč poté usměrnil jen těsně vedle Alexe Stalocka.
    37:32 Joel Eriksson Ek - 3:1
     
    37:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Naprosto zasloužená branka domácích. Od modré čáry šel puk na Coylea, jenž byl před bránou, ale celou akci vyšperkoval přihrávkou na najíždějícího si JOELA ERIKSSONA EKA. Ten měl prostor na levém kruhu, ze kterého se trefil parádně. Asistence: Charile Coyle, Jared Spurgeon.
     
    34:00
    Domácí kouč se sice diví, ale jeho svěřenci dostávají dvě trestné minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Chris Stewart.
    27:08 Nino NIEDERREITER - 2:1
     
    27:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zničehonic jdou domácí do vedení. Hned tři hráči Ottawy za bránou nedokázali přehrát Staala, který puk zadovkou famózně propasíroval před brankoviště. Tam již stál NINO NIEDERREITER, jenž si kotouč posunul na bekhend a bez problémů zakončil za Andersonovým tělem. Asistence: Eric Staal, Chris Stewart.
     
    24:18
    Eric Staal (MNS) se pokusil o posunutí kotouče podél mantinelu, avšak bekhendem plexisklo vysoko přehodil. To znamená dvě trestné minuty.
     
    20:59
    Domácí získali puk za bránou a byla z toho velká šance. Po obdržení kotouče se Koivu odhodlal k rychlé přihrávce na brankoviště, ale Zuckera vychytal Anderson!
    17:07 Nino NIEDERREITER - 1:1
     
    17:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je blesková odpověď domácích. Střela od modré čáry sice nevypadala nebezpečně, ale Phaneuf puk nešťastně tečoval mimo dosah Andersona a touš se následně zjevil před odkrytou částí brány. Na brankovišti skvěle zareagoval NINO NIEDERREITER, který se natáhl po kotouči a posunul ho za brankovou čáru. Asistence: Jonas Brodin, Chris Stewart.
    16:20 Mike HOFFMAN - 0:1
     
    16:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru hosté nevyužili, ale dvě vteřiny poté už skórují. Celou akci založil Ceci, nicméně byl to Mark Stone, který fantastickou přihrávkou přes šíři útočného pásma oslovil MIKEA HOFFMANA. Hostující kanonýr vypálil z prvního doteku a Stalock byl bez šance. Asistence: Mark Stone, Cody Ceci.
     
    14:18
    První přesilová hra ve prospěch Ottawy. Za hákování v útočném pásmu je nyní vyloučen Nino Niederreiter (MNS).
     
    04:10
    Ottawa zpackala rychlé přečíslení a navíc bude hrát v oslabení. Dvě trestné minuty za vysokou hůl si odpyká Dion Phaneuf (OTT).

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 18. Niederreiter (Brodin, Stewart), 28. Niederreiter (E. Staal, Stewart), 38. Eriksson Ek (Coyle, Spurgeon), 45. Dumba (M. Koivu, Mikael Granlund), 52. Pominville (Coyle, Hanzal) – 17. Hoffman (Mark Stone, Ceci)


    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Folin – Niederreiter, E. Staal (A), Stewart – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Coyle, Hanzal, Pominville – Haula, Eriksson Ek, White.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Phaneuf (A), Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman, Claesson, Jokipakka – Dzingel, Turris, B. Ryan – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Hoffman, Pageau, Pyatt – Stålberg, Kelly (A), Wingels.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Mike Leggo – Brian Murphy, Ryan Galloway

    Diváci: 19 044
    bahis siteleri