Dánsko – Slovensko 0:2 (kon.)
konec
Dánsko
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Slovensko
sk Čtvrtek 06.04.2017, 20:30 • Odense Isstadion • Euro Ice Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ako najlepší hráči zápasu sú vyhlásení brankári. Gratulujeme gólmanom Júliusovi Hudáčkovi a Sebastianovi Dahmovi za dobré výkony. (22:32:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:02
    Naši hokejisti zvládajú záver zápasu a darí sa im eliminovať už všetky prípadné snahy Dánov a strelenie nejakého gólu.
     
    58:05
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti strieľajú dôležitý poistný gól. Spomedzi kruhov sa podarilo vystreliť PATRIKOVI LUŠŇÁKOVI, ktorý šikovnou strelou prekonal gólmana Dahma po prihrávke Libora Hudáčka.
     
    56:36
    Lukáš Cingel sa natlačil dopredu po pravom krídle. Spravil kľučku medzi kruhmi, skúsil to bekhendom, no trafil iba do Dahma.
     
    55:42
    Zbytočné vylúčenie nášho tímu. Dáni zavreli našich v obrannom pásme a Peter Čerešňák úplne zbytočne po páde pri mantineli vzal puk do rukavice a držal ho. Samozrejme, že dostáva oprávnené dve minúty za zdržiavanie hry/zovretie puku.
     
    55:18
    Dánski hráči sa tlačili dopredu. Hojbjerg nahadzoval puk zo stredného pásma. Jeho pokus smeroval na brankára Hudáčka, ktorý podržal puk. Bránka takisto ostala na svojom mieste.
     
    53:21
    Hudáček to skúsil od červenej čiary sám, no na modrej čiare našiel proti sebe postaveného iba dánskeho hráča.
     
    52:40
    Hrnka sa dostal dopredu a snažil sa akosi sa presadiť z modrej čiary, no príliš sa mu to nepodarilo. Dahm nemusel vôbec zakročiť.
     
    50:48
    Naši už opäť hrajú v plnom počte. Slováci si konečne môžu vydýchnuť a v pokoji prestriedať. Dáni sú však čoraz nepríjemnejší a chcelo by to od Slovákov akýsi poistný gól, lebo vedenie 0:1 veľmi nič nezaručuje.
     
    50:14
    Čajkovský napriahol hokejku na ľavom krídle a okamžite vypálil. Jeho strela však smerovala iba na plexisklo.
     
    49:29
    Christensen ostal úplne voľný medzi kruhmi. Nastavil si puk na strelu a zakončoval. Jeho strela smerovala iba do skvelo pripravenej lapačky gólmana Hudáčka.
     
    48:41
    Treba si však dať pozor práve na takéto vylúčenia. Ján Brejčák totiž teraz odchádza na dve minúty na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    48:03
    Dáni počas tejto presilovky zacítili šancu, aby sa im podarilo dostať sa späť do zápasu a takisto určite cítia aj šancu vyrovnať a zmeniť dej tohto zápasu. Treba však pochváliť slovenských hokejistov, ktorí bránia naozaj zodpovedne a fungujú ako jeden tím.
     
    47:36
    Jensen sa dostal k strele z ľavého kruhu. Jeho pokus však smeroval mimo bránky a Július Hudáček teda nemusel zasahovať.
     
    45:38
    Dáni zvýšili aktivitu, my sme pasívni a to je možno aj dôvod, prečo budeme hrať v oslabení. Ivan Švarný nedovolene bránil dánskeho protihráča pred bránkou a odsedí si dve minúty.
     
    44:25
    Trošku sa Slováci ocitli v problémoch, keď pred bránkou bol nepríjemný Meyer a Klarskov. Hudáček však dokázal opäť úspešne reagovať aj s pomocou našich obrancov.
     
    43:34
    Preisinger šikovne nabil na modrú čiaru Mikušovi, ktorý pálil na bránku, no Dahm bol pozorný a podarilo sa mu zakročiť. Naši ostali v pásme a Dahmovi opäť podkúril Čajkovský. Jeho strelu tečoval Vandas, no puk letel vedľa.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 34. L. Hudáček (Bakoš, Čajkovský), 59. Lušňák (L. Hudáček)


    Dánsko: Dahm (Sorensen) – J. B. Jensen, Larsen, N. Jensen, D. Nielsen, Lauridsen, Kristensen, Boysen, Rondbjerg – K. Jensen, Regin, Madsen – Meyer, Klarskov Nielsen, Krag-Christensen – Poulsen, Jakobsen, From – Hojbjerg, M. Hojbjerg, Christensen
    Slovensko: Hudáček (Baroš) – Čajkovský, Mikuš, Gernát, Švarný, Čerešňák, Brejčák, Šedivý – Dravecký, Hudáček, Bakoš – Kudrna, Gernát, Lapšanský – Lušňák, Suja, Bartánus – Vandas, Preisinger, Hrnka – Svitana.
    bahis siteleri