Turín – Sampdoria 1:1 (kon.)
konec
Turín FC
1:1 (0:1)
UC Sampdoria
Sobota 29.04.2017, 20:45 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Rohový kop Juana Iturbeho našel Andreu Belottiho, který nedokázal využít podklouznutí Cristiana Puggioniho a v tísni nasměroval svoji hlavičku nad. To byla obrovská šance!
     
    87
    Tým FC Turín bude střídat.
    Ze hřiště odejde Daniele Baselli. Na jeho místo přijde Mirko Valdifiori.
     
    84
    Tým UC Sampdoria bude střídat.
    Ze hřiště odejde Fabio Quagliarella. Na jeho místo přijde Filip Djuričić.
     
    83
    Velká skrumáž po rohovém kopu Juana Iturbeho, na který si naskočil Lucas Boyé a přihrál hlavou na dvojici Maxi López-Andrea Belotti. Ani jeden z těchto útočníků však nedokázal trefit balón v bezprostřední blízkosti hostující branky! Následný hvizd rozhodčího celou akci pro faul zastavil.
     
    80
    Vasco Regini (UC Sampdoria) dostává žlutou kartu.
    Faulem se odvděčil za gól Juanu Iturbemu.
    78. Juan Manuel Iturbe - 1:1
     
    78
    FC Turín právě vstřelil branku!

    Domácí vyrovnávají v pravou chvíli! Po autovém vhazování se míč dostal po centru na Adema Ljajiće, který posouval míč na JUANA ITURBEHO, který využil obrovské hrubky Vasca Reginiho při zpracování a tvrdou střelou na bližší tyč zajistil srovnání!
     
    78
    Tým FC Turín bude střídat.
    Ze hřiště odejde Afriye Acquah. Na jeho místo přijde Maxi López.
     
    77
    Dennis Praet (UC Sampdoria) dostává žlutou kartu.
    Belgický záložník zkosil unikajícího Danila Avelara.
     
    72
    Tým FC Turín bude střídat.
    Ze hřiště odejde Iago Falqué. Na jeho místo přijde Juan Iturbe.
    70.
     
    70
    Signál domácích rozehrál Davide Zappacosta na Iaga Falquého, který poslal oblouček na úplně volného Andreu Belottiho. Ten však svoji střelu z voleje nasměroval jen do míst kde stál Cristian Puggioni a veterán v hostujících barvách si nadvakrát poradil.
     
    60
    Tým UC Sampdoria bude střídat.
    Ze hřiště odejde Bruno Fernandes. Na jeho místo přijde Ricky Álvarez.
    53.
     
    53
    Lucas Boyé dostal přihrávku na pravé straně a po několikametrovém úprku vypálil zpoza šestnáctky na bližší tyč. Cristian Puggioni však byl připraven a střelu Argentince zlikvidoval.
     
    48
    Sampdoria se dostala velmi nenápadně do šance! Karol Linetty nacentroval ze středu hřiště a Fabio Quagliarella namířil svoji hlavičku obloučkem přesně pod břevno, ale včas se stihl dostat k míči Joe Hart a skvěle vyrazil na roh!
     
    47
    Tým UC Sampdoria bude střídat.
    Ze hřiště odejde Patrik Schick. Na jeho místo přijde Ante Budimir.
    Český útočník nevypadal při nástupu do druhého poločasu úplně nejlépe, nejspíš to bylo kvůli žlutému zákroku Danila Avelara. Doufejme, že to nebude nic vážného.
     
    36
    Danilo Avelar (FC Turín) dostává žlutou kartu.
    Brazilský bek nevybíravě sejmul Patrika Schicka.
     
    28
    Iago Falqué se dostal zhruba z 22 metrů ke střele, která sice byla prudká, ale mířila vícěméně do míst, kde stál Cristian Puggioni. Následnou akci domácích zastavil ofsajd.
     
    22
    Obrovskou možnost spálila Sampdoria! Fabio Quagliarella při protiútoku uvolnil na pravé straně úplně volného Bruna Fernandese, ale jeho střelu po samostatném úniku skvěle zlikvidoval Joe Hart!
     
    18
    Dobrá akce domácích! Tu založil padesátimetrovým sprintem na pravé straně Davide Zappacosta, přihrál do uličky Ademu Ljajićovi, který vyslal po zpracování zpětnou přihrávku do pokutového území. Tam nabíhal Iago Falqué, ale ve vysoké rychlosti nedokázal ve stoprocentní pozici trefit branku.
    12. Patrik SCHICK - 0:1
     
    12
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Krásnou akci na pravé straně založil Patrik Schick, který přihrál na střed pole Karolu Linettymu. Polskému reprezentantovi se nepovedl slalom okolo obránců, ale stačil ještě píchnout míč právě na PATRIKA SCHICKA, a ten střelou z hranice šestnáctky vymetl šibenici! Krásná branka, Schickova jedenáctá v tomto ročníku.
     
    4
    Velkou šanci měl Adem Ljajić, který dostal přihrávku od Iaga Falquého na levou stranu. Srbský ofenzivní záložník si zpracoval míč, obehrál Milana Škriniara, ale svoji střelu pravačkou umístil jen těsně vedle branky Cristiana Puggioniho.

    Stanislav Mohorita

    Branky: 78. Iturbe – 12. Schick (Linetty)

    Karty:   36. Avelar (TUI) – 77. Praet (SMD), 80. Regini (SMD)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 13:6. Střely mimo: 13:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 12:9.
    Turín FC: Hart – Zappacosta, Rossettini, Carlão, Avelar – Acquah (78. Maxi López), Baselli (87. Valdifiori) – Falqué (72. Iturbe), Ljajić, Boyé – Belotti (C).
    Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – Molinaro, Castán, Maxi López, Samuel Gustafsson, Valdifiori, Iturbe, Obi, A. Barreca, Moretti, Lukić.

    UC Sampdoria: Puggioni – Bereszyński, Silvestre, Škriniar, Regini (C) – Praet, Torreira, Linetty – Fernandes (60. R. Álvarez) – Quagliarella (84. Djuričić), Schick (47. Budimir).
    Náhradníci: Krapikas, Falcone – Šimić, Dodô, R. Álvarez, Pavlović, Cigarini, Djuričić, Tessiore, Budimir, Tomic, Baldé.

    Rozhodčí: Massa – Ranghetti, Consilina

    Diváci: 17359
    bahis siteleri