Hebei CFFC – Henan Jianye 2:3 (kon.)
konec
Hebei CFFC
2:3 (0:2)
Henan Jianye FC
Sobota 08.07.2017, 13:35 • Qinhuangdao Olympic Sports Centre Stadium • Čínská Super League
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Střídání v týmu Henan Jianye FC: ze hřiště odchází Ťin-pao Čung , přichází Čchen C'-ťie.
     
    90+3
    Střídání v týmu Henan Jianye FC: ze hřiště odchází Čuo-i Feng, přichází Luo Chen.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Bassogog (Henan Jianye FC).
     
    89
    To je neskutečný zápas! Hosté podnikli rychlý výpad vpřed. Bořek Dočkal přihrál Čchang-ťie Tuovi, který se dostal až do šestnáctky, kde obstřelil vyběhnuvšího brankáře, jenomže jeho střelu zastavila až levá tyč!
     
    88
    A málem bylo srovnáno! Jeden z hostů zase špatně vyhodnotil situaci v pokutovém území, balón propadl k Gervinhovi, který jen o vlásek minul branku.
    85. LAVEZZI - 2:3
     
    85
    Tým Hebei CFFC právě vstřelil branku!
    A pozor! Jeden z hostů nezpracoval vůbec ideálně vysoký balón, ke kterému se dostal EZEQUIEL LAVEZZI, jehož nechytatelná bomba skončila až v síti. Je zaděláno na drama!
     
    83
    Střídání v týmu Henan Jianye FC: ze hřiště odchází Ťing-chang Chu, přichází Čchang-ťie Tu.
     
    80
    Bassogog byl blízko hatricku! Rychlá rozehrávka standardní situace se snesla přesně na nohu Bassogoga, který ale v těžké pozici vyprodukoval pouze slabou střelu doprostřed branky.
     
    78
    Jako bych to snad zakřikl! Bassogog nalezl milimetrovým centrem Ťin-pao Čunga, jehož pokus zázračným zákrokem vychytal Jang Čcheng.
    75. LAVEZZI - 1:3
     
    75
    Tým Hebei CFFC právě vstřelil branku!
    Konečně! Útočnou akci domácího celku táhl Gervinho, který si obhodil Gomese a následně nahrál na levou stranu na osamoceného EZEQUIELA LAVEZZIHO. Argentinský sniper obstřelil vyběhnuvšího brankáře a vykřesal tak naději svému celku.
     
    67
    Tak to je neuvěřitelné! Cchao Ku velmi přesným a zejména čistým zákrokem obral protihráče o balón. Hlavní sudí ale v tomto zákroku uviděl faul, a navíc pravý obránce Henanu uviděl žlutou kartu.
     
    62
    Slušná šance! Bassogog si opět převzal balón a utíkal vstříc domácí obraně. Ač byl proti přesile, tak se dokázal zbavit jednoho z protihráčů a následně vypálit jen těsně nad branku.
    58. BASSOGOG - 0:3
     
    58
    Tým Henan Jianye právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu na ručník! Útočná akce Henanu po pravé straně vyústila v přesný centr na hlavu CHRISTIANA BASSOGOGA, který se ani tentokráte nemýlil. Pokárání zaslouží obrana Hebeie, která při tomto útočném výpadu naprosto zaspala.
     
    52
    Tohle se moc často nevidí. Kchuo Jang (Henan) tak dlouho váhal s vhozením míče do hry, až uviděl v rukou hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    45+1
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    42
    To byla akce! Ezequiel Lavezzi uplatnil své rychlé nohy, neboť se zbavil protihráče a následně odcentroval přesně na hlavu Aloisia. Brazilský kanonýr udělal všechno správně, nicméně jeho hlavička skončila jen pár centimetrů vedle levé tyče.
    35. Lavezzi pohrdl šancí.
     
    35
    To jsou věci! Gervinho si to namířil až k pokutovému území, kde na pravé straně oslovil zcela osamoceného Lavezziho, jehož tvrdý projektil pouze rozvlnil boční síť.
     
    33
    Střídání v týmu Hebei CFFC: ze hřiště odchází Luo Sen, přichází Li Chang.
    Střídání v týmu Hebei CFFC: ze hřiště odchází Kuej Chung, přichází Gervinho.
     
    27
    Lavezziho rohový kop doplachtil přesně na nohu jednoho z jeho parťáků, který střelou ve skluzu sice prostřelil Jen Wua, na brankové čáře ale odkopl balón jeden z hráčů Henanu.
    15. BASSOGOG - 0:2
     
    15
    Tým Henan Jianye právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí! Hebei úplně zapomněl na zadní vrátka, kde z pravé strany utíkal sám na brankáře CHRISTIAN BASSOGOG. Robustní forvard Henanu si přízemní střelou poradil s Jang čchengem.
    11. Chang ŽEN - 0:1
     
    11
    Tým Henan Jianye právě vstřelil branku!
    Jenomže z další akce se hosté dostávají do vedení! Bořek Dočkal na hranici šestnáctky vymyslel přihrávku na svého útočného parťáka, který ale balón pouze slabě lízl přímo do kopaček domácího CHANGA ŽENA, který si dosti nešťastným způsobem vstřelil vlastní gól.

    David Suchý

    Branky: 75. Lavezzi (Gervinho), 85. Lavezzi – 11. Chang Žen (vla.), 15. Bassogog (Ťing-chan Chu), 58. Bassogog (Ťing-chan Chu)

    Karty:   52. Kchuo Jang (HNN), 67. Cchao Ku (HNN), 90+1. Bassogog (HNN)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 21:6. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:12.
    Hebei CFFC: Jang čcheng – Ččang čcheng-tung, Ťin Jang-jang, Čao Ming-ťien, Ťiang Wen-ťün – Luo Sen-wen, Chang Žen – Lavezzi, Jin Chung-po, Kuej Chung – Aloisio
    Náhradníci: Tung Süe-šeng, Čung-i Kao, Gervinho, Li Chang, Mbia, Ou Ja, Čao Jü-chao

    Henan Jianye FC: Jen Wu – Kchuo Jang, Cchao Ku, Čcheng Lung, Čao Kche, Gomes – Čuo-i Feng, Dočkal, Ťin-pao Čung – Bassogog, Ťing-chang Chu
    Náhradníci: Wang Kuo-ming, Luo Chen, Lu Jao, Wej Lung, Cheng Liou, Čchen C'-ťie, Čchang-ťie Tu

    Rozhodčí: Fu Ming (China)
    bahis siteleri