Dudelange – APOEL 0:1 (kon.) | Rosenborg – Dundalk 2:1 (po pr.) | Kodaň – Žilina 1:2 (kon.)
Kukësi – Šeriff Tiraspol 2:1 (kon.) | Ludogorec – Žalgiris Vilnius 4:1 (kon.) | Maribor – Zrinjski Mostar 1:1 (kon.)
Salzburg – Hibernians 3:0 (kon.) | Legia – Mariehamn 6:0 (kon.) | Celtic – Linfield 4:0 (kon.)
Honvéd – Beer Ševa 2:3 (kon.)
konec
Celtic Glasgow
4:0 (1:0)
Linfield FC
Středa 19.07.2017, 20:45 • Celtic Park, Glasgow • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Dámy a pánové, fanoušci fotbalu, vítejte u sledování odvetného utkání předkola Ligy mistrů, ve kterém na Celtic Park zavítá severoirský tým Linfield FC Belfast. V úvodním utkání skotský mistr vyhrál 2:0, byť výsledek nereflektuje převahu, jakou svěřenci Brendana Rodgerse v nepřátelském prostředí v Belfastu měli.

    Do odvety vstoupí Celtic jako jasný favorit, ovšem je tomu rok a pár dnů, co Bhoys podlehli taktéž v předkole Ligy mistrů gibraltarskému klubu Lincoln Red Imps. Takže se nechme definitivně překvapit až samotným průběhem zápasu, když úvodní výkop je plánován na 20:45.
     
    LINFIELD FC BELFAST patří k nejúspěšnějším klubům severoirské fotbalové historie. V loňské sezóně pod vedením Davida Healyho získal belfastský klub titul.

    V kádru poloprofesionálního klubu nenaleznete žádného zahraničního hráče, kompletní soupiska je složena ze severoirských fotbalistů. Největší postavou pak dozajista je zkušený brankář Roy Carroll, který to potvrdil již v úvodním zápase. Tam pochytal velké množství šancí Celticu a obrovskou měrou se podílel na přijatelné prohře 0:2.
     
    CELTIC FC je nejúspěšnější skotský klub posledních let. Brendan Rodgers přivedl tým v loňské sezóně k šestému titulu v řadě, k tomu Bhoys vyhráli Skotský i Ligový pohár, došli do základní skupiny Ligy mistrů a během celé sezóny v domácích soutěžích neprohráli. Impozantní sezóna.

    Na kterou však budou chtít hráči Celticu navázat letos. Z tábora zelenobílých zní hlasy o jasném cíli – postoupit znovu do skupiny Ligy mistrů a tam se porvat o postup. Má na to Celtic?

    Těžko říci. Tým staví na mnoha osobnostech včetně velkých talentů, o Moussu Dembelého mají zájem přední evropské kluby, výborné výkony odvádějí i další hráči. V domácím prostředí bude proti Linfieldu Celtic jasným favoritem, což na druhou stranu může být svazující.
     
    Utkání obou celků sebou nese zvláštní náboj. Nikoliv z důvodu, že jde o duel Ligy mistrů, ale hlavně z ryze náboženských a historických důvodů.

    O nevraživosti Celticu s Rangers, dvou glasgowských gigantů, ví každý. Dostáváme se k jádru věci, Linfield FC je totiž také protestantský klub, fanoušci mají velmi úzkou vazbu na Rangers FC a už úvodní duel, který se z bezpečnostních důvodů stejně musel odkládat na pátek, přinesl horké momenty. A UEFA je má v řešení.

    Doufejme, že odveta bude probíhat v ryze sportovním a fair-play duchu, bez výstředností z prvního zápasu, tedy házení předmětů po hráčích, včetně skleněné láhve, vtrhnutí na trávník a podobně.
     
    Postupující z této dvojice se v dalším kole utká s vítězem souboje mezi Rosenborgem Trondheim a Dundalk FC. První duel skončil 1:1.
     
    Ještě jednou vás fotbaloví fanoušci zdravím u sledování odvetného duelu předkola Ligy mistrů mezi Celtic FC a Linfield FC. Čeká nás jistě zajímavý duel, ve kterém domácí budou chtít potvrdit výhru 2:0, kterou v pátek vybojovali v Belfastu.

    Nutno na rovinu říci, že Celtic je v souboji jasným favoritem. Pojďme se podívat na soupisky obou týmů pro dnešní duel.
     
    LINFIELD FC vyrukuje do zápasu s poněkud překvapivým rozestavením 3-5-2, v brance pak opět s hrdinou prvního duelu a s velezkušeným brankářem Royem Carrollem. Na hrut se představí dvojice Paul Smyth – Andy Waterworth, když hlavně Smyth byl snad jediným vážnějším nebezpečím pro defenzívu Celticu v prvním duelu.

    Sestava: Carroll – Stafford, Haughey, Casement – Garrett, Mulgrew (C), Lowry, Quinn, Mitchell – Waterworth, Smyth.
    Náhradníci: Deane – C. Stewart, Robinson, J. Stewart, Millar, Burns, Clarke.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Domácí CELTIC FC nastoupí v mírně pozměněné sestavě než v pátek. Chybět bude Leigh Griffiths, kterého pro uvázání šály týmu na tyč branky Linfieldu hned po zápase vyšetřuje UEFA za provokativní chování vůči fanouškům. Patřičné orgány o osudu Griffithse rozhodnou sice až zítra, ale dnes není útočník Celticu nejen v základu, ale ani na střídačce.

    V útoku tak dostane šanci Moussa Dembelé, ale hlavně si premiéru v dresu skotského mistra v soutěžním utkání odbude Olivier Ntcham, Dembelého krajan, který před nedávnem přestoupil z Janova, kde hostoval. Ntcham odehrál dobrou přípravu proti Lyonu v sobotu a dnes tedy naskočí hned od úvodních minut.

    Podle oficiálního rozestavení by měl Ntcham nahradit v obraně Sviatchenka. Těžko říci, jestli opravdu Rodgers šoupne ofenzivního záložníka do obrany.

    Sestava: Gordon – Tierney, Šimunovič, Ntcham, Lustig – Brown (C), McGregor – Sinclair, Rogic, Forrest – Dembelé.
    Náhradníci: De Vries – Bitton, Armstrong, Hayes, Benyu, Sviatchenko, Eboué.
     
    Postupující z této dvojice se střetne v dalším předkole s úspěšnějším z dvojice Rosenborg Trondheim – Dundalk FC! Stav v Norsku je zatím 1:1 v 66. minutě a protože úvodní duel skončil stejným výsledkem, tak by tento vývoj směroval do případného prodloužení.
     
    Začátek zápasu v Glasgowě se blíží, je jasné, že duel je vyprodaný. To ovšem není v případě Celticu snad žádné překvapení.
     
    Oba týmy jsou již na trávníku připravení na úvodní výkop utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    Celtic Glasgow: Gordon – Tierney, Šimunovič, Ntcham, Lustig – Brown (C), McGregor – Sinclair, Rogic, Forrest – Dembelé
    Náhradníci: De Vries – Bitton, Armstrong, Hayes, Benyu, Sviatchenko, Eboué

    Linfield FC: Carroll – Stafford, Haughey, Casement – Garrett, Mulgrew (C), Lowry, Quinn, Mitchell – Waterworth, Smyth
    Náhradníci: Deane – C. Stewart, Robinson, J. Stewart, Millar, Burns, Clarke

    Rozhodčí: Klossner – Zgraggen, Kurnazca.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí se hned od začátku zápasu dostávají více na míč.
     
    2
    Kieran Tierney prvním hráčem utkání, který se odhodlal ke střele. Jeho dalekonosný pokus však končí nad brankou Carrolla.
     
    4
    Celtic právě vstřelil branku!
    To je bleskový začátek v podání domácích! Novic v kádru Olivier Ntcham napřáhl, jenže jeho střela byla sražena. Naneštěstí pro hosty přímo k noze SCOTTA SINCLAIRA a Celtic Park propuká v jásot! Celtic vede 1:0!
    4. Scott SINCLAIR - 1:0
     
    6
    Domácí jsou při chuti a pokračují v převaze, kterou mají od začátku utkání.
     
    8
    Další střela novice v týmu Oliviera Ntchama, tentokrát šla jeho rána kousek vedle tyčky! Ntcham rozhodně nehraje, jak avizovaly úvodní informace, v defenzívě. Je hodně vidět a soutěžní premiéra v dresu Celticu mu zatím vychází na výtečnou.
     
    10
    Tentokrát to byl McGregor, kdo po Lustigově přihrávce zakončoval. Hlavička domácího hráče však končí mimo branku.
     
    15
    Celtic zůstává aktivnější na míči, ale do větších příležitostí se zatím nedostal. Trvá průběžný stav 1:0 a převaha domácích.
     
    17
    Celtic rozehrával přímý kop, ale k vážnějšímu ohrožení Carrollovy branky nedošlo.
     
    18
    Stephen Lowry zůstává ležet na trávníku a dochází k ošetřování.
     
    19
    Ošetření podstupuje i Ntcham, mezitím Celtic vybojoval roh, který rozehraje Scott Sinclair.
     
    20
    A Carroll se musel vytáhnout proti střele Moussy Dembelého! Celtic byl blízko vedení 2:0, ale zkušený gólman a opora Linfielda zase, jak se zdá, začíná čarovat.
     
    21
    Další, v pořadí třetí rohový kop pro skotský celek.
     
    22
    Opět se do koncovky snažil dostat Dembelé, ale ani tentokrát hrotový útočník Celticu neuspěl. Přesto jsou domácí hráči znovu v držení míče.
     
    25
    Zatím se skloňují jen dvě, možná tři jména domácích. Znovu pálil natěšený Olivier Ntcham, ani tentokrát se však jeho pokus nevešel mezi tyče branky hostů.
     
    28
    Tom Rogic se dostal do koncovky a moc nechybělo, aby Celtic vedl o dvě branky! Rána australského záložníka mířila těsně vedle branky Linfieldu!
     
    29
    Další akce domácích, Forrest od brankové čáry hledal dloubáčkem hlavu Dembelého, hosté odvracejí na roh.
     
    30
    Další centr domácích ze strany, tentokrát na něj Dembelé doskočil, ale v tísni nedokázal zakončit. Hosté u míče.
     
    31
    Na Celtic Parku zní chorály, teď ten o Brendanu Rodgersovi jakožto manažerovi, který přišel na Celtic Park získat 10 titulů v řadě. No Celtic má nyní šest v řadě a poslední soutěžní prohru někdy z listopadu 2016.

    V tuto chvíli domácí tým rozehrává další akci ze své poloviny hřiště.
     
    32
    Sinclair si proklestil cestu až do vápna, pak lehce dával do druhé vlny na Rogice, který by pálil ve velké šanci. Přihrávku však vypíchl Mulgrew.
     
    33
    Další střelecký pokus ze strany Bhoys, Kieran Tierney přestřeluje.
     
    33
    A zatímco hosté v ojedinělé kombinaci, diváci pro změnu oslavují úspěch přesně 50 let starý, kdy Celtic vyhrál jako první ostrovní tým Pohár mistrů evrospských zemí.
     
    34
    Zatímco Garrett fauloval Browna, domácí dostali výhodu a Rogic rozjel rychlý kontr, kdy se zbavil bránícího hráče, předal Sinclairovi a autor první a zatím jediné branky tohoto utkání tentokrát minul!
     
    36
    Domácí jsou v zápase i nadále dominantnějším týmem, byť do střeleckých pokusů se nedostávají tak často.
     
    37
    Moussa Dembelé měl na kopačce stoprocentní šanci, když se zbavil Haugheyho a sám proti Carrollovi chtěl zakončit na zadní tyč, ale pokus mu v§bec nevyšel a francouzský útočník před fanoušky Celticu jen smutně rozhodil rukama, jak tohle mohl nedat. Míč zcela minul branku.
     
    38
    Pokus o rychlou akci hostů končí u skvěle hrajícího Tierneyho.
     
    38
    A další domácí výpad hosté odvracejí jen nahodilým odkopem, prostě co nejdál od branky.
     
    39
    Sprinterský souboj svedl Šimunovič s Waterworthem. Zadák Celticu úspěšnější.
     
    40
    A zase na druhé straně, rychlá přihrávka za obranu na nabíhajícího Sinclaira, jeho pokus z voleje končí mimo. Míč Sinclairovi tentokrát vůbec nesedl na nohu.
     
    40
    Smyth po kontaktu s Lustiem padá u vápna a hosté budou zahrávat přímý kop.
     
    41
    A hostující hráči teď předvedli dva zákroky jednoznačně žlutého charakteru! Hlavně Garrettovo zajetí do noh Sinclaira bez nejmenšího zájmu hrát míč bylo opravdu dosti na hraně zranění. Celtic bude kopat přímý kop.
     
    42
    A Garrett dostává zaslouženou žlutou kartu.
     
    43
    Z přímého kopu domácí moc nevyřešili, míč ze vzduchu lehce sebral Carroll.
     
    45
    Forrest se uvolnil u postranní čáry, když podběhl hráče soupeře. Ale dostal se s míčem již do autu. Mezitím odchází na ošetření s krvavým zraněním Šimunovič, kterého loktem do obličeje zasáhl Waterworth. Nedovolený zákrok útočníka Linfieldu zůstal bez trestu.
     
    45+1
    V obrovské šanci se ocitl Tom Rogic, který využil zaváhání defenzívy hostů! Ale střelci Celticu jako by šetřili hostující tým, Australan těsně minul tyč Carrollovy branky.
    45+1. Těsná střela Toma Rogica
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Celtic tedy vede v poločase nad svým soupeřem 1:0 a nic nenasvědčuje tomu, že by mohl přijít o postup. Zatím jedinou branku utkání vstřelil Scott Sinclair již ve čtvrté minutě.
     
    Ve dvojici, která rozhoduje o příštím soupeři postupujícího z tohoto duelu, vede v prodloužení duelu v Trondheimu domácí Rosenborg nad Dundalkem 2:1 a je tak blízko dalšímu předkolu.
     
    Vše je připraveno na výkop druhého poločasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté znovu pod tlakem, Forrest se z pravé strany do koncovky nedostal.
     
    47
    Celtic právě vstřelil branku!
    Spoluhráč předal hluboko na polovině Linfieldu míč TOMU ROGICOVI, který se obtočil s balónem na noze, potáhl si do středu a pak vypálil přesně k tyči! Tentokrát byl Carroll na přesně umístěnou ránu po zemi krátký! 2:0!
    47. Tom ROGIC - 2:0
     
    49
    Pořád to je Celtic, kdo pokračuje v aktivní hře. Pálil Ntcham, ale trefil pouze bránícího hráče.
     
    49
    Šimunovičova přihrávka sice Ntchama nenašla, ale domácí se znovu rychle dostali k míči.
     
    50
    Bude to pravděpodobně Celtic, kdo si najde v hustém dešti v Glasgowě cestu do dalších bojů o účast ve skupinách Ligy mistrů. Pokud to zvládne, soupeřem mu bude Trondheim, který výhrou 2:1 po prodloužení přešel přes Dundalk.
     
    51
    Další Rogicova střela, tentokrát ale mířící mimo branku.
     
    51
    Tierney nedovoleně poslán na pažit a domácí budou zahrávat přímý kop.
     
    54
    Celtic právě vstřelil branku!
    Znovu zafungovala spolupráce Sinclair – Ntcham. Oba hráči si předali míč před vápnem, Ntcham ještě chtěl prodloužit na Dembelého, ale stejně jako u první branky byl míč sražen jinam, a to k Sinclairovi! SCOTT SINCLAIR sám před Carrollem trefuje přesně a Bhoys vedou 3:0 a troufám si tvrdit, že je uvidíme v dalších bojích Ligy mistrů.
    54. Scott SINCLAIR - 3:0
     
    56
    Další dva ostré zákroky ze strany hostujících hráčů, kuriózní je, že při tom tvrdím se hráči Linfieldu faulovali navzájem. Haughey se pokoušel ve vápně o nůžky, místo míče však ostře sestřelil jednoho ze spoluhráčů, který se snažil hlavičkovat.
     
    57
    Po Rogicově akci pálil Sinclair, trefil jen bránícího hráče. Celtic pokračuje v tlaku.
     
    58
    Domácí se pokusili projít do vápna z levé strany, ale míč skončil na rohu. Ten rychle rozehrál Tierney a přes Sinclaira doputoval míč k Forrestovi. Jeho střelecký pokus skončil nad brankou Carrolla.
     
    60
    Brown nyní uhádal u rozhodčího teč od Mitchella a vhazovat tak bude Celtic.
     
    60
    Celtic znovu v těsném sevření u vápna Linfieldu, několik přihrávek až do chvíle, kdy se McGregor ocitl sám proti čtyřem. A o míč po boji přišel.
     
    61
    Hosté se permanentně brání a teď jejich odkop z vápna doplachtil až k manažerovi domácích Brendanu Rodgersovi. Ten dostal svou nepovedenou souhrou s míčem diváky do varu a sklidil ovace.
     
    62
    Na trávníku leží zraněný útočník hostů Smyth.
     
    64
    Jeden roh hosté odvrátili, druhý hned v zápětí zase rozehrává Sinclair.
     
    64
    A Carroll měl obrovské štěstí! Sinclair se nádherně uvolnil a krásně trefil míč, jenže ten orazil pouze břevno hostující branky.
    64. Velká šance domácích
     
    65
    Hosté dvakrát střídají, ze hřiště odcházejí Garrett a Smyth, nahrazují je Jordan Stewart a Millar.
     
    66
    Další dvě šance domácích, v té druhé hlavičkoval Dembelé, jen do náruče Carrolla.
     
    66
    Střídá i Celtic, své první mistrovské utkání v dresu týmu má za sebou Ntcham, jehož na trávníku nahradí Armstrong. Francouz sklízí při odchodu potlesk ve stoje.
     
    67
    A hned vzápětí další střídání, odchází Forrest, přichází Hayes.
     
    68
    Waterworth si nepříjemně prohnul nohu při souboji o míč, v tomhle byl Šimunovič zcela nevinně. Ovšem útočník hostů toho teď má plné kecky.
     
    70
    A po Ntchamovi a Hayesovi se dnes diváci dočkají asi i další nové posily domácích pro sezónu 2017/2018. Začíná se rozcvičovat devatenáctiletý Kundai Benyu, který zazářil v přípravě s Lyonem.
     
    71
    Hra se znovu zahájila, domácí opět u míče.
     
    71
    Hayesův pas do vápna žádného spoluhráče nenašel. A následný centr na Sinclaira nedokázal adresát přetavit ve střelecké zakončení.
     
    72
    Hayes se elegantně zbavil Jordana Stewarta, který následně záložníka domácích zápasnicky poslal na trávník a vidí žlutou kartu.
     
    72
    A hosté střídají, na trávník přišel Cameron Stewart.
     
    74
    Domácí si v následných chvílích vypracovali několik příležitostí, hosté se však ubránili. Teď se bude naposledy dnes střídat.
     
    74
    Na trávníku končí své působení Callum McGregor, nahrazuje jej Kundai Benyu.
     
    76
    Až k Lustigovi se dostal míč a domácí zadák napálil tvrdou ránu nad branku Linfieldu!
     
    77
    Dembelé se snažil vyšperkovat rychlý útok patičkou pod sebe na Benyua, ten ale na míč již nedosáhl. I tak stále domácí u míče.
     
    78
    Armstrong se snažil poslat rychlý míč Dembelému, ale jeho přihrávka nebyla nejpřesnější a hosté budou rozehrávat od své branky.
     
    79
    Náznak dobré šance pro hosty, přihrávka za obranu ale mířila do těsného ofsajdu a Cameron Stewart tak sám na Gordona postupovat nemůže.
     
    80
    Několik přihrávek si vyměnili domácí podél vápna, až nakonec Rogic ztratil trpělivost s dobýváním branky a technickou ránou se pokusil překonat Carrolla, ten vyráží na roh.
     
    81
    Kieran Tierney napálil balon z nějakých 25 metrů, možná třiceti, Carroll měl s bombou co dělat a musel ji krotit dodatečně před dotírajícím Dembelém.
     
    83
    Znovu domácí motali hlavy hráčům Linfieldu, krásnou souhru předvedli Dembelé s Tierneym, vyšperkovali ji o technické finesy. Nakonec pálil Rogic, ale hodně nepřesně.
     
    84
    Armstrong zkusil při cestě do vápna jednu, druhou, nakonec i třetí kličku, na ní ale ztroskotal. Roh pro Celtic.
     
    85
    Znovu rozehraný krátce, Sinclair si vyběhl pro míč, tentokrát se Linfield ubránil.
     
    85
    Zápas se již jen dohrává, domácí v něm zvítězí a postoupí do dalšího kola. Hráčem utkání právě nyní vyhlášen Scott Sinclair.
     
    86
    Benyu se zbavil obránce, předal Armstrongovi, ten ale záměr svého nového spoluhráče nepřečetl ideálně a přihrávku nakonec poslal jinam, než kam si Benyu seběhl.
     
    88
    Tom Rogic chce další branku, moc a moc. Znovu střílel z velké vzdálenosti, a ačkoliv se Carroll natahoval po míči, nemusel zasahovat. Balón končí za brankou Linfieldu.
     
    89
    I Linfield se dočkal střeleckého pokusu, Stafford to zkusil nůžkama a akrobatické zakončení skončilo nedaleko branky. Povedený pokus.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty a utkání se opravdu již hraje ve velmi vlažném tempu.
     
    90+1
    Benyu si ještě narazil s Dembelém, ale do koncovky se mladý rodák z Londýna nedostal.
     
    90+2
    Celtic právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden dárek na cestu domů dávají domácí hostům. Tom Rogic pomotal hlavy snad čtyřem hráčům, které stáhl na sebe. A když o míč přišel, převzal ho STUART ARMSTRONG, jehož pohotové zakončení skončilo pod břevnem Carrollovy branky.
    90+2. Stuart ARMSTRONG - 4:0
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Celtic vyřadil po zápasech 2:0 a 4:0 belfastský Linfield FC a v dalším předkole na něj čeká norský celek Rosenborg Trondheim.

    O dvě branky se dnes postaral Scott Sinclair, jeden gól pak zaznamenali Tom Rogic a Stuart Armstrong. Domácí hráči jdou ještě na pokyn kapitána Browna oslavit výhru, přidává se k nim i manažer Brendan Rodgers.
    Celtic zvládl roli favorita a v součtu obou zápasů porazil Linfield 6:0

     
    Mi nezbývá, než se s vámi rozloučit. Domácí tým nyní bude vyčkávat hlavně verdikt evropské asociace UEFA, která zítra bude řešit úvodní duel v Belfastu. Celticu se týkají hlavně dva body, tedy řešení provokativního chování útočníka Leighe Griffithse (po zápase uvázal na jednu z branek šálu Celticu), také pak pět žlutých karet hostů.

    Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního online přenosu a snad brzy u dalších se těší Jaroslav Svoboda. Hezký zbytek dne. (22:48:54)

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 4. Sinclair (Ntcham), 47. Rogic, 54. Sinclair (Ntcham), 90+2. Armstrong (Rogic)

    Karty:   42. Garrett (LNF), 72. J. Stewart (LNF)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 3:0. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 1:2.
    Celtic Glasgow: Gordon – Tierney, Šimunovič, Ntcham (66. Armstrong), Lustig – Brown (C), McGregor (74. Benyu) – Sinclair, Rogic, Forrest (67. Hayes) – Dembelé
    Náhradníci: De Vries – Bitton, Armstrong, Hayes, Benyu, Sviatchenko, Eboué

    Linfield FC: Carroll – Stafford, Haughey, Casement – Garrett (65. Millar), Mulgrew (C), Lowry, Quinn, Mitchell – Waterworth (72. C. Stewart), Smyth (65. J. Stewart)
    Náhradníci: Deane – C. Stewart, Robinson, J. Stewart, Millar, Burns, Clarke

    Rozhodčí: Klossner – Zgraggen, Kurnazca
    14.07.2017
    Linfield - Celtic 0:2

    Branky: 17. Haughey (vla.), 23. Rogic (Griffiths)

    Karty:   63. Garrett (LNF), 69. Waterworth (LNF), 90+5. Smyth (LNF) – 59. Šimunović (CEL), 65. Griffiths (CEL), 66. Rogic (CEL), 74. Brown (CEL), 90+5. Armstrong (CEL)

    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 0:14. Střely mimo: 1:4. Rohy: 3:15. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 8:14.
    bahis siteleri