Zlín – Znojmo 5:2 (kon.) | Přerov – Slavia 7:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 15.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • Zubr Cup
Partner:
     
    59:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Až nyní se domácí do prázdné klece prosadili. PAVEL SEDLÁČEK se dostal ke střele od modré a poslal kotouč do prázdné branky.
     
    33:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak pozor. Po přerušení se šli rozhodčí poradit a připisují Zlí nu gól. Střela TOMÁŠE ŽIŽKA podle rozhodčích nakonec přece jen za brankovou čárou skončila. Tak to je poměrně kuriózní situace.
     
    25:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli však rychle odpovídají. Akci dva na jednoho vyřešil Bartoš přihrávkou na COLTONA YELLOW HORNA, který procedil kotouč za zlínského brankáře. Asistence: David Bartoš, Jan Pohl.
     
    24:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka je bleskově využita. Fořt poslal puk na modrou, do něj se z první opřel Jakub Ferenc a puk do sítě tečoval TOMÁŠ FOŘT. Halász zřejmě nic neviděl a kotouč skončil až za jeho zády. Asistence: Jakub Ferenc, Radoslav Illo. .
     
    20:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani také využívají přesilovku. Nahození před branku propadlo Halászovi, kotouč se dostal k ANTONÍNU HONEJSKOVI a ten sám před úplně prázdnou brankou nezaváhal. Domácí vedou 2:1. Asistence: Roberts Bukarts, Pavel Kubiš.
     
    14:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté však rychle odpovídají! Yellow Horn vyslal povedou přihrávku před branku, kam si sjel JAN POHL. Stačilo mu jen nastavit hokejku a dostal kotouč přes beton Šimbocha do zlínské klece. Asistence: Colton Yellow Horn, David Bartoš.
     
    13:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují v oslabení. Obránci čekali, čekali, až jim MICHAL POPELKA projel až k brance, potáhl si puk do forhendu a puk zavěsil pod horní tyčku branky brankáře. Bez asistence.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 14. Popelka, 21. Honejsek (Bukarts, Kubiš), 25. Fořt (Ferenc, Illo), 34. Žižka, 60. Sedláček – 15. Pohl (Yellow Horn, Bartoš), 26. Yellow Horn (Bartoš, Pohl)


    Berani Zlín: Šimboch (Štůrala) – Nosek, Řezníček, Žižka, Freibergs, Padrnos, Ferenc – Kubiš, Honejsek, Bukarts – Veselý, Popelka, Šťastný – Illo, Fořt, Fryšara – Sedláček, Karafiát, Gago.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Schwarz) – Stehlík, Pohl, Zajíc, Skrbek, Biro, Hanousek, Šnajnar, Bořuta – Němec, Bartoš, Yellow Horn, Račuk, Plíhal, Číp, Lattner, Matuš, Špaček, Guman, Beroun, Novák.

    Rozhodčí: Kika, Mrkva – Gebauer, Lederer.
    bahis siteleri