Česko – Litoměřice 3:7 (kon.)
konec
Česko
3:7 (1:2, 1:0, 1:5)
HC Stadion Litoměřice
Pátek 25.08.2017, 18:00 • Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    59:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A ještě se hosté radují ze sedmé trefy. PAVEL VYDLIČKA nabral rychlost a Bláhová se po jeho střele na druhou tyčku natahovala snaživě, leč marně – 3:7. Asistence: Michal Racek.
     
    59:29
    Veronika Lorencová mohla ještě zmírnit porážku, ale ve střelecké pozici k ní na poslední chvíli přistoupil protihráč.
     
    58:47
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Českým juniorkám závěr zápasu nevyšel a inkasují pošesté. Jakoby hokejisté Stadionu našli ten správný recept – znovu to byla tvrdá rána Dominika Kampa od modré čáry. Tentokrát ji přesně tečoval SEBASTIAN ŠVALICH – 3:6. Asistence: Dominik Kamp, Tomáš Bacilek.
     
    58:28
    Zdeněk Fabry versus Kristýna Bláhová dnes už poněkolikáté, tentokrát ztroskotal na jejím betonu a další hráč poslal dorážku vedle.
     
    56:59
    Česká blondýnka ale stihla ještě jednu velkou krádež! Jak jinak nazvat zákrok, kterým sebrala gól Marku Vaňkovi. Litoměřický forvard pak složil hlavu do dlaní, zatímco jeho spoluhráč jel Bláhové pogratulovat k zákroku.
     
    56:14
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Další kotouč v české síti už znamená, že Litoměřice tenhle zápas asi vyhrají. Po levé straně se všem utrhnul KRYŠTOF MATUŠKA a střelou mezi ruku a tělo Bláhové rozvlnil síť – 3:5. Asistence: Vojtěch France.
     
    55:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion před koncem zápasu otáčí skóre zpátky ve svůj prospěch. A znovu se dočkal ZDENĚK FABRY, který znovu tečoval střelu Dominika Kampa mezi betony Bláhové – 3:4! Asistence: Dominik Kamp.
     
    55:19
    Michal Racek se vydal středem hřiště kupředu, jeho sólo ale gólem nekončí. Bláhová udržela puk mezi rukou a tělem.
     
    52:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ale litoměřičtí dorostenci se nevzdali, po dlouhých 44 minutách konečně skórují a vyrovnávají! Od modré čáry tvrdě vypálil Dominik Kamp a teč ZDEŇKA FABRYHO před českou brankou poslala puk mimo dosah Bláhové – 3:3. Asistence: Dominik Kamp.
     
    48:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    I v dvojnásobné přesilovce čelila Bláhová litoměřickému přečíslení, ale hned vzápětí české hokejistky výhodu využívají a poprvé vedou! Filip Kohout první střelu DANIELY PEJŠOVÉ vyrazil zpět k ní a česká obránkyně na druhý pokus i ze střední vzdálenosti propasírovala kotouč za čáru – 3:2! Asistence: Anna Kotounová, Alexandra Halounová.
     
    47:53
    Vojtěcha Chňapka (LTM) v úniku vychytala nataženým betonem Bláhová, následně je vyloučen za podražení a Češky jdou na dlouhou přesilovku pět na tři!
     
    47:32
    Právě Švalich (LTM) je vyloučen za napadení.
     
    43:21
    Přesilovka hokejistek ale končí, za podražení je vyloučena Alexandra Halounová (CZE). Budeme sledovat hru čtyři na čtyři.
     
    42:19
    Druhá přesilovka pro českou reprezentaci, Litoměřice pykají za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Vojtěch Chňapko (LTM).
     
    41:46
    Vojtěch Chňapko se mohl Bláhové zeptat, kam to chce, ale přestřelil vzdálenější tyčku.
     
    40:45
    Střelecké trápení Zdeňka Fabryho pokračuje, teď trefil tyčku české branky. A aby toho nebylo málo, pak ji orazítkoval i Jakub Loimecker!
     
    39:14
    Matuška v přečíslení dva na jednoho přihrál Čapkovi, ten ale musel kotouč zpracovávat otočkou a na ledě pak byly neomylné betony Bláhové.
     
    37:54
    A Zdeněk Fabry "zoči-voči" znovu ztroskotal na české brankářce! Oslabení hrají čtyři hráči nejstaršího ročníku, proto s nimi má česká sestava i přes početní převahu plné ruce práce.
     
    37:26
    Juniorkám se zatím přesilová hra nedaří vůbec podle představ, naopak musely čelit zejména aktivnímu Švalichovi, proti němuž znovu zasahuje Bláhová.
     
    36:11
    Troufnu si říct, že to je pro Tomáše Domina (LTM) poprvé v životě, co je vyloučený za hru tělem v ženském hokeji. V souběžné jízdě poslal na mantinel Sáru Čajanovou. Jde o vůbec první trest v zápase!
     
    34:59
    Výborná Kristýna Bláhová dál ničí litoměřické nájezdníky! Nejdřív po buly skvěle reflexivně vytáhla střelu Loimeckera, pak skočila po puku rybičku. A v dalším střídání vychytala v samostatném úniku Fabryho.
     
    31:31
    Škorpíková nabídla puk zpoza brány Tereze Mazancové, té ale v klíčové chvíli sjel z čepele! Na druhé straně zase bušil na vyrovnaný stav kapitán Zdeněk Fabry.
     
    29:46
    Litoměřice v polovině utkání střídají brankáře, Ondřeje Paťhu nahrazuje Filip Kohout.
     
    20:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce BARBORY MACHALOVÉ nám znovu vyrovnává skóre! Druhá česká formace skvěle forčekovala a vystihla rozehrávku soupeřů. Machalová si pak nabruslila středem hřiště a Paťhu překonala libovým zakončením ke druhé tyčce – 2:2! Asistence: Sabina Matoušková, Natálie Mlýnková.
     
    15:05
    Libor Student obkroužil českou obránkyni a v situaci dva na nikoho předložil puk Švalichovi. Bláhová se výtečně přesunula a nadvakrát šanci zneškodnila.
     
    13:43
    Střelu Daniely Pejšové od modré čáry šikovně tečovala některá ze spoluhráček, ale kotouč proskákal vedle branky.
     
    10:50
    V podobné pozici jako Matoušková se teď zjevila Veronika Lorencová. Zakončovala bekhendem, kotouč jí ale bohužel pro českou reprezentaci ujel!
     
    10:20
    Přečíslení tentokrát pro hosty, Zdeněk Fabry dorážel odražený puk jen do boční síťky.
     
    09:09
    Skoro stejně rychle mohla zase přijít česká odpověď, tentokrát z přečíslení tři na jednoho. Sabina Matoušková však litoměřickou branku přestřelila!
     
    08:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ještě v první desetiminutovce je na světě třetí branka utkání, do vedení se vracejí litoměřičtí mladíci. Z úhlu střílel Vojtěch Chňapko a když Kristýna Bláhová kotouč neudržela, z brankoviště ho dorazil do prázdné klece MAREK VANĚK – 1:2. Asistence: Vojtěch Chňapko.
     
    02:32
    Česká brankářka Kristýna Bláhová je v plné permanenci. Za obránkyně se protáhl Švalich, před gólmankou byl sám a pak ještě dvakrát dorážel. Ani jednou však její beton nepřekonal.
     
    01:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ovšem českým juniorkám stačilo pouhých 28 sekund, aby vyrovnaly! Vyhrály souboj ve středním pásmu, Barbora Machalová pak našlápla po levém hrazení a vybídla NATÁLII MLÝNKOVOU. I ona zakončila bekhendem, byť tentokrát po ledě, a jedeme zase od nuly – 1:1! Asistence: Barbora Machalová, Magdalena Erbenová.
     
    00:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po pouhých 35 sekundách se starší dorostenci Litoměřic ujímají vedení! Sebastian Švalich se vydal s pukem za branku a pak našel před brankovištěm volného JAKUBA LOIMECKERA, který bekhendem zakončil přesně do růžku – 0:1! Asistence: Sebastian Švalich.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Mlýnková (Machalová, Erbenová), 21. Machalová (Matoušková, Mlýnková), 49. Pejšová (Kotounová, A. Halounová) – 1. Loimecker (Švalich), 9. Vaněk (Chňapko), 53. Fabry (Kamp), 56. Fabry (Kamp), 57. Matuška (France), 59. Švalich (Kamp, Bacilek), 60. Vydlíčka (Racek)


    Česko: Bláhová (Juřicová) – Kotounová, Pejšová, Škrdlová, Erbenová (C), Šmajdová, Fabšicová, Krčková, Hájková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová – Matoušková, Mlýnková, Machalová – Sarnovská, Z. Černá, Hornická – Čajanová, Škorpíková, Mazancová. Trenér: Pavel Zuziak.
    HC Stadion Litoměřice: Paťha (30. Kohout) – Student, Racek, Kamp, Bacilek, Domin, France, Čapek, Cornová, Vydlička, Fabry, Švalich, Loimecker, Chňapko, Matuška, Vaněk, Hruška, Typán.

    Rozhodčí: Místecký – Votrubec, Košťálová.

    Diváci: 69
    bahis siteleri