Novosibirsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | Barys – Riga 3:5 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 2:1 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 2:6 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 4:5 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 2:1 (kon.)
po prodl.
Avangard Omsk
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 26.08.2017, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:23 Danil FAJZULLIN - 2:1
     
    63:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí Omsk si nakonec z tohoto zápasu odnese dva body za výhru v prodloužení, přestože musel dlouho dotahovat a nebylo jisté, jestli si alespoň nějaký bodík odnese. V závěru nastavené pětiminutovky ale Avangard dokázal udeřit, a to navíc po moc krásné akci. DANIL FAJZULLIN dostal zpoza branky luxusně naservírovanou přihrávku od Semjonova, střelec gólů namířil kotouč přesně mezi betony Galimova. Brankář Torpeda neměl šanci tuhle ránu chytit. Velmi pohledná akce na závěr zápasu. Asistence: Kirill Semjonov.
    55:55 Maxim BEREZIN - 1:1
     
    55:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    Dlouho čekali fanoušci Avangardu na první branku svého týmu v tomto utkání, skoro celou základní hrací dobu. I přes urputně bránící hráče Torpeda se ale nakonec dočkali. Tentokrát už brankář Stanislav Galimov tlak na brankovišti vyřešit nedokázal, puk za něj pohotově dostrkal obránce MAXIM BEREZIN. Máme tedy vyrovnáno a je dost možné, že tenhle duel půjde do prodloužení. V hale pochopitelně vypukla veliká radost. Bez asistence.
    27:28 Denis PARŠIN - 0:1
     
    27:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Od začátku zápasu je na ledě aktivnějším týmem Avangard Omsk, ale je to soupeř domácího výběru, kdo se jako první dostává do vedení. Nižnij Novgorod využívá hned první nabídnutou přesilovku utkání. A asi nemůže nikoho překvapit, že skóruje DENIS PARŠIN. Ten dnes několikrát Furchovi zahrozil, ale překonal jej až nyní. Opět z individuální situace, Paršin si českého gólmana povodil a s klidem za něj poslal kotouč po ledě. Torpedo vede 1:0 a uvidíme, s čím teď Avangard přijde. Asistence: Vladimir Galuzin, Gennady Stoljarov.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 56. Berezin, 64. Fajzullin (K. Semjonov) – 28. Paršin (Galuzin, Stoljarov)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Gustafsson, Martynov, A. Osipov, J. Medveděv, Berezin, Lisov, Meňšikov, Žukenov – A. Petersson, Everberg, Sundström – Fisenko, Pěrežogin, Kugryšev – Pjanov, Fajzullin, Chochrjakov – K. Semjonov, A. Galimov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Lisutin) – Mamašev, Grigorev, Kundrátek, Barancev, Kurbatov, Jermakov, Baldajev – Paršin, Galuzin, Stoljarov – Daugavinš, Jeglič, Dugin – S. Kosticyn, M. Lazarev, A. Potapov – Gračov, Urakov, Rasskazov – V. Kuljomin.

    Rozhodčí: Sidorenko – Sysujev, Zacharov

    Diváci: 8370
    bahis siteleri