Novosibirsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | Barys – Riga 3:5 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 2:1 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 2:6 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 4:5 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 2:1 (kon.)
po prodl.
Avangard Omsk
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 26.08.2017, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Další vyloučení na straně Omsku. Chochrjakov inkasuje dvě minuty za sekání a Avangard nečekají vůbec snadné okamžiky v závěru třetí třetiny.
     
    57:27
    Počet hráčů na ledě se ale srovná, takže přesilovka Avangardu končí. Petersson od rozhodčího dostává dvě minuty za jasné podražení.
     
    56:58
    Teď může Omsk dokonce skóre otočit. Denis Barancev totiž dostává dvě minuty za nedovolené bránění a Torpedo bude hrát dvě minuty v oslabení.
     
    37:53
    Jenže počet hráčů na ledě se srovná. Alexander Pěrežogin musí jít pykat dvě minuty za nedovolené bránění, takže dnes poprvé uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    37:11
    Rozhodčí ukazuje, že bude vylučovat na hostující straně, sednout si jde za vysokou hůl kapitán Torpeda. Gennady Stoljarov bude doufat, že jeho spoluhráči neinkasují.
     
    28:59
    Omsk má šance vyrovnat skóre, protože hostující Mamašev inkasuje od sudího dvě minuty za vysokou hůl.
     
    26:10
    První přesilovka také pro Torpedo. Jevgenij Medveděv dostává dvě minuty za nedovolené bránění a jeho tým se bude muset snažit v obranné třetině.
     
    19:59
    Tak bude, a to na obou stranách. Z domácí strany dostává dvě minuty za hrubost Sundström, z té hostující zase Grigorev. Který ale inkasuje trest za zásah do oblasti hlavy a krku, takže celkem inkasuje 4 + 10 minut.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 56. Berezin, 64. Fajzullin (K. Semjonov) – 28. Paršin (Galuzin, Stoljarov)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Gustafsson, Martynov, A. Osipov, J. Medveděv, Berezin, Lisov, Meňšikov, Žukenov – A. Petersson, Everberg, Sundström – Fisenko, Pěrežogin, Kugryšev – Pjanov, Fajzullin, Chochrjakov – K. Semjonov, A. Galimov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Lisutin) – Mamašev, Grigorev, Kundrátek, Barancev, Kurbatov, Jermakov, Baldajev – Paršin, Galuzin, Stoljarov – Daugavinš, Jeglič, Dugin – S. Kosticyn, M. Lazarev, A. Potapov – Gračov, Urakov, Rasskazov – V. Kuljomin.

    Rozhodčí: Sidorenko – Sysujev, Zacharov

    Diváci: 8370
    bahis siteleri