Magnitogorsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:4 (4:3 po s.n.) | Ufa – Barys 3:5 (kon.)
Toljatti – Kunlun 0:2 (kon.) | CSKA Moskva – Chanty-Mansijsk 5:0 (kon.) | Viťaz – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 5:3 (kon.) | HC Slovan – Omsk 1:4 (kon.)
konec
HK Soči
5:3 (1:3, 1:0, 3:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Úterý 05.09.2017, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Jevgenij LAPENKOV - 5:3
     
    57:16
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči rozhoduje o své výhře! Casey Wellman našel přihrávkou před branku JEVGENIJE LAPENKOVA, který prostřelil bezmocného brankáře! Asistence: Casey Wellman.
    45:53 Pavel PADAKIN - 4:3
     
    45:53
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí celek otáčí vývoj dnešního duelu a dostává se do vedení! PAVEL PADAKIN se stává hrdinou! Domácí útočník znovu uplatnil svůj důraz a v pádu dokázal propálit brankáře! Asistence: Nikita Ščitov, Dmitrij Šikin.
    41:22 Pavel PADAKIN - 3:3
     
    41:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Soči se branky dočkalo hned v úvodu závěrečné třetiny! PAVEL PADAKIN si sjel na šťastnou přihrávku zpoza branky a se štěstím dopravil kotouč do sítě!
    27:26 Ilja CHOCHLOV - 2:3
     
    27:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Pozor! Soči snižuje ve vlastním oslabení! Hosté se v něm dokonce dostali do přečíslení, které sehráli skvěle! ILJA CHOCHLOV si sjel na další pěknou přihrávku a prudkou střelou mezi betony propálil Ježova! Asistence: Sean Collins, Casey Wellman.
     
    18:30
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přeci jen snižuje ještě před přestávkou! Soči se díky pěkné kombinaci dostalo do přečíslení. Andrej Ivanov našel pěknou přihrávkou IVANA ZACHARČUKA, který už měl snadnou práci! Asistence: Andrej Ivanov, Arťom Tomilin.
    11:33 Chad RAU - 0:3
     
    11:33
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle se domácím hráčů rozhodně nepovedlo! Nižněkamsk během minuty dává třetí branku! Andrej Nestrašil poslal puk za branku, kde byl Sexton, jež našel CHADA RAUA, jež překonal zdrceného brankáře! Asistence: Dan Sexton, Andrej Nestrašil.
    11:19 Marat CHAJRULLIN - 0:2
     
    11:19
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A pozor! Hned vzápětí je na světě také druhá branka! MARAT CHAJRULLIN si u mantinelu vzal odražený kotouč, najel si do střelecké pozice a zápěstím překonal bezmocného brankáře! Bez asistence.
    10:53 Alexandr AVCIN - 0:1
     
    10:53
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Nižněkamsk přetavil svou aktivitu v úvodní branku! ALEXANDR AVCIN si sjel mezi kruhy na přihrávku zpoza branky a přesnou střelou poslal domácí celek do vedení! Asistence: Pavel Porjadin, Alexandr Bryncev.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. I. Zacharčuk (A. Ivanov, Tomilin), 28. Chochlov (Collins, Wellman), 42. Padakin, 46. Padakin (Ščitov, Šikin), 58. Lapenkov (Wellman) – 11. Avcin (Porjadin, Bryncev), 12. Chajrullin, 12. Rau (Sexton, Nestrašil)


    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov, Chomickij, Pedan, Chochlov, Mamkin, Alexandrov, Miromanov – Lapenkov, Wellman, Collins – Garbutt, Önerud, Grebenščikov – Ščegolkov, Padakin, Cvetkov – I. Zacharčuk, Tomilin, A. Ivanov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (An. Makarov) – An. Sergejev, Piganovič, Bryncev, Ogurcov, Šaripzjanov, Graborenko, Fazylzjanov – Sexton, Rau, Nestrašil – Porjadin, Avcin, P. Kulikov – Zdunov, Šiksatdarov, Jakimov – Chajrullin, Arkalov, E. Galimov.

    Rozhodčí: Ravodin, Gamalej – Šalagin, Šišlo
    thejrc.org