Čeljabinsk – Soči 3:5 (kon.) | Nižněkamsk – Riga 2:0 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 3:6 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:6 (1:1, 1:2, 1:3)
Ak Bars Kazaň
Středa 20.09.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Domácí si ještě zahrají jedno oslabení, protože za brankou Štěpánka zbytečně přibrousil Nick Ebert, který svého soupeře fauloval loktem.
     
    54:42
    Přeci jen ještě jednu přesilovku si zkusí bratislavský Slovan, na trestnou lavici je totiž poslán hostující Malychin za hru vysokou holí.
     
    47:59
    Dnes už druhé vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě pro domácí – tentokrát o tom ale není diskuze a domácí tak budou muset hrát další oslabení.
     
    44:37
    Slovan ještě má alespoň nějakou šanci, když je vyloučen Galijev za držení a domácí tak mají přesilovku.
     
    40:15
    Máme tu další zbytečné vyloučení pro domácí, Marek Viedenský se dopustil nedovoleného bránění a je vyloučen na dvě minuty hned v úvodu třetiny.
     
    33:42
    Skalický za brankou naremploval Landera a je vyloučen za hrubost, nepřišlo mi ale, že by v tom byl nějaký faul. Každopádně domácí přesilovka končí.
     
    33:20
    Skalický se tlačil před branku a dostával se do dobré šance, Jarullin tak zatáhl za záchrannou brzdu a podrazil ho, je tu tedy další vyloučení.
     
    30:51
    Domácí budou mít přesilovou hru, vyloučen je totiž kazaňský Sidorov, který si podržel Viedenského.
     
    19:59
    Tak nakonec Slovan oslabení hrát nebude! Hosté nezvládli konec třetiny a zcela zbytečně je vyloučen Anton Lander za hru vysokou holí, kterou si vteřinu před koncem mohl odpustit.
     
    19:57
    Je tu zbytečné vyloučení pro domácí, které se přenese do další třetiny, Hrnka si připsal útočný faul a je poslán na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    08:06
    Přesilovku si vyzkouší i bratislavský tým, za brankou domácích totiž soupeře podrazil Jiří Sekáč, který si tak jde odpykat menší trest.
     
    04:34
    Obrovská chyba domácí střídačky! V oslabení totiž hrál Slovan chvíli v pěti a díky tomu jde do naprosto zbytečného oslabení tří proti pěti. Miloš Říha se sice mocně rozčiluje, ale ani dlouhá diskuze se sudími nic nezmění.
     
    04:01
    Je tu první vyloučení zápasu, které pošle do oslabení domácí – Ivan Švarný v obranném pásmu hasil přečíslení za pomoci hákování a jde si na dvě minuty odpočinout.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 19. J. Mikúš (Smoleňák, Despres), 25. Despres, 46. Smoleňák (Viedenský, Ebert) – 6. Azevedo (Sekáč, Markov), 25. M. Gluchov (An. Popov), 31. Sekáč (Markov, Lander), 43. Archipov (D. Musin, An. Popov), 44. Azevedo (Sekáč), 51. Sekáč (S. Zacharčuk)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Mazanec) – Barker, Ebert, Taimi, Meszároš, Švarný, T. Voráček, Despres, Boldizar – Kašpar, Co. Genoway, Řepík – Hrnka, J. Mikúš, Smoleňák – A. Šťastný, Viedenský, Skalický – Hecl, Sádecký, M. Sloboda.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – S. Zacharčuk, D. Musin, Jarullin, Markov, Abrosimov, Tokranov, Sidorov – M. Gluchov, An. Popov, Archipov – Azevedo, Lander, Sekáč – Klinkhammer, Galijev, Tkačov – Jazkov, Malychin, Lukojanov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Kučava, Novikov
    bahis siteleri