Čeljabinsk – Soči 3:5 (kon.) | Nižněkamsk – Riga 2:0 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 3:6 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:6 (1:1, 1:2, 1:3)
Ak Bars Kazaň
Středa 20.09.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:57 Jiří SEKÁČ - 3:6
     
    50:57
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak šance Slovanu na body asi berou za své a hosté si berou zpět vedení o tři branky. JIŘÍ SEKÁČ se dostal do úniku a udělal to zcela parádně, protože už to vypadalo, že ho zvládne vytlačit vracející se bek, český útočník ale nadzvedl puk a zametl ho přesně pod břevno Štěpánkovy brány! Asistence: Stepan Zacharčuk.
    45:56 Radek SMOLEŇÁK - 3:5
     
    45:56
    Slovan právě vstřelil branku!
    Nakonec ale domácí ekipa zaslouženě snižuje, protože dokázala procpat puk do branky! Smoleňák se dostal zcela sám před gólmana Garipova a byť ho na první pokus prostřelit nedokázal, zkoušel do dál a nakonec došťouchal kotouč až za záda ruského gólmana! Asistence: Marek Viedenský a Nick Ebert.
    43:50 Justin AZEVEDO - 2:5
     
    43:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se sesypali a je asi hotovo, protože favorizovaná Kazaň vede ve slovenské metropoli už o tři branky. Po křídle až moc lehce pronikl Sekáč, který následně nahrál přesně před branku JUSTINU AZEVEDOVI a ten přesným pokusem našel mezeru mezi betony bezmocného Štěpánka. Asistence: Jiří Sekáč.
    42:50 Dmitrij ARCHIPOV - 2:4
     
    42:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Pro domácí velká rána, protože už prohrávají o dvě branky a body se jim vzdalují. Musin vypálil z hodně nebezpečné pozice, Štěpánek toho moc neviděl a tak vyrazil pouze před sebe a tam byl zcela volný DMITRIJ ARCHIPOV, který puk pouze uklidil do prázdné branky. Asistence: Damir Musin a Andrej Popov.
    30:18 Jiří SEKÁČ - 2:3
     
    30:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí opět nebyli moc jistí v obraně a k puku se dostal v nebezpečné pozici Markov. Ten zachoval chladnou hlavu a nabil do mezikruží JIŘÍMU SEKÁČOVI, který dnes hraje parádně – a teď si připisuje i první regulérně branku, když dokázal umístit svůj pokus mezi betony Štěpánka. Asistence: Andrej Markov a Anton Lander.
    24:24 Michail GLUCHOV - 2:2
     
    24:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak toto je velká škoda, protože po tomto šťastném zásahu hosté ihned odpovídají. Pár vteřin po vyhraném bully se dostal k puku Popov, který nabil křížem na střelu zcela přesně MICHAJLU GLUCHOVOVI, jenž propálil tvrdou ránou přesunujícího se Štěpánka. Asistence: Andrej Popov.
    24:13 Simon DESPRES - 2:1
     
    24:13
    Slovan právě vstřelil branku!
    Na bratislavském stadionu vypukla euforie! Puk po velice zvláštním odrazu propadl od modré čáry až ke Garipovovi, který byl velice zmatený a navíc se ještě kotouč odrazil od brusle Markova. Nakonec v této ojedinělé situaci doskákal až za čáru a domácí vedou! Branka je připsána SIMONU DESPRESOVI. Bez asistence.
    18:03 Juraj MIKÚŠ - 1:1
     
    18:03
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak je nakonec srovnáno a Slovan necelé dvě minuty před koncem třetiny střílí branku! Radek Smoleňák se dostal za brankou k puku a měl hlavu nahoře, našel přesným pasem před brankou čekajícího JURAJE MIKÚŠE, jenž z první dokázal najít volné místo v kleci soupeře a prostřelil Garipova! Asistence: Radek Smoleňák a Simon Despres.
    05:10 Justin AZEVEDO - 0:1
     
    05:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Bohužel pro domácí celek tuto těžkou chvíli obrana neustála a je to 0:1. Krásná kombinace vyšachovala celou obrannou trojku, Sekáč našel rychlou přihrávkou napříč brankovištěm přesně hůl JUSTINA AZEVEDA, který se pohotovou střelou do odkryté části brány nemýlil. Štěpánek se neměl šanci přesunout. Asistence: Jiří Sekáč a Andrej Markov.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 19. J. Mikúš (Smoleňák, Despres), 25. Despres, 46. Smoleňák (Viedenský, Ebert) – 6. Azevedo (Sekáč, Markov), 25. M. Gluchov (An. Popov), 31. Sekáč (Markov, Lander), 43. Archipov (D. Musin, An. Popov), 44. Azevedo (Sekáč), 51. Sekáč (S. Zacharčuk)


    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Mazanec) – Barker, Ebert, Taimi, Meszároš, Švarný, T. Voráček, Despres, Boldizar – Kašpar, Co. Genoway, Řepík – Hrnka, J. Mikúš, Smoleňák – A. Šťastný, Viedenský, Skalický – Hecl, Sádecký, M. Sloboda.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – S. Zacharčuk, D. Musin, Jarullin, Markov, Abrosimov, Tokranov, Sidorov – M. Gluchov, An. Popov, Archipov – Azevedo, Lander, Sekáč – Klinkhammer, Galijev, Tkačov – Jazkov, Malychin, Lukojanov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Kučava, Novikov
    bahis siteleri