Znojmo – Záhřeb 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Medveščak Záhřeb
Neděle 24.09.2017, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:12
    Medveščak právě vstřelil branku!
    MICHAEL BOIVIN rozhoduje utkání! Orli měli i v prodloužení více ze hry, ale jako blesk z čistého nebe se před Schwarzem zjevil právě Boivin, který bekhendem přehodil znojemského gólmana. Asistence: Sondre Olden a Tyler Morley.
     
    57:28
    Mrázek zcela osamocen vystřelil z vrcholu kruhu, ale těsně mimo! Tohle měl být gól!
     
    52:54
    Stehlík nebezpečnou ranou netrefil bránu Medveščaku pouze o milimetry!
     
    50:18
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Olden.
     
    49:23
    Znojemští hráči se nyní dostali do útoku, který by mohl skončit gólem, ale Zajíc byl zastaven potažením. Vydal se tedy k mantinelu bojovat o ztracený puk, ale po souboji s chorvatským soupeřem byl sudími vyloučen na dvě minuty za hákování. Na trestnou lavici odjíždí za velmi pronikavého pískotu domácích fanoušků!
     
    43:44
    Netík se ocitl blízko skórování druhého gólu! Objevil se před Schwarzem, kde dostal ideální přihrávku, bekhendovým přiklepnutím ale bránu přestřelil!
     
    40:55
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Boivin – 2 min., sekání).
     
    36:10
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Puskarich – 2 min., sekání).
     
    31:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Po vhazování se dostal k puku PETR MRÁZEK, který si počkal mimo skrumáž těl před MacIntyrem, dokud neměl volné místo. Poté vypálil a jeho projektil zaplul do sítě! Asistence: Radim Matuš a Jiří Beroun.
     
    26:22
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro domácí tým. Hru nyní kontrolovali, sice ne tak jasně jako v první třetině, ale kontrolovali. Najednou se však po souboji za Schwarzovou bránou objevil puk v mezikruží, kde stál naprosto osamocený TOMÁŠ NETÍK, na jehož ránu neměl znojemský gólman nárok. Asistence: Sondre Olden.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Račuk – 2 min., hrubost).
     
    17:48
    A další obrovská šance! Němec trefil ze stoprocentní šance tyč!
     
    17:10
    Tak to byla obrovská šance! Orli nahodili kotouč podél mantinelu, MacIntyre jej jel odehrát. Puk ale narazil na nerovnost na hrazení a odrazil se přímo před bránu! Gólman Medveščaku se přesunul rychlostí blesku, aby zachytil střelu!
     
    16:39
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Aviani – 2 min. + 2 min., vražení na hrazení).
     
    12:11
    Orli právě vstřelili branku!
    To je odpověď! Biro vystřelil od modré, ale projektil MacIntyre zneškodnil. Na odražený puk se ale vrhl COLTON YELLOW HORN, jehož dorážku už nestihl chorvatský maskovaný muž pokrýt! Asistence: Marek Biro.
     
    11:11
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Velké překvapení! TERO KOSKIRANTA využil nepřesné přihrávky ve středním pásmu, ujmul se puku a úplně sám se vydal ke Schwarzovi, jehož přehodil bekhendovým blafákem! Asistence: Tomáš Netík a Mario Puskarich.
     
    03:38
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Netík – 2 min., krosček).

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 13. Yellow Horn (Biro), 32. Mrázek (Matuš, Beroun) – 12. Koskiranta (Netík, Puskarich), 27. Netík (Olden), 62. Boivin (Olden, Morley)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Pechek) – Stehlík, Pohl, Biro, Skrbek, Lattner, Bořuta, Hanousek, Zajíc – Němec, Bartoš, Yellow Horn – Račuk, Plíhal, Číp – Beroun, Matuš, Mrázek – Csamangó, Guman, Novák.
    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Rosandič) – Pöyhönen, Tikkanen, Kudělka, Boivin, Deutsch, Privitera, Čepon – Puskarich, Koskiranta, Netík – Olden, Morley, Perkovich – Zanoški, Aviani, Jankovič – Rajšar, Brine, Simšič – Jarčov.

    Rozhodčí: Lemelin, Zrnić – Hribar, Raković

    Diváci: 2612
    bahis siteleri