Chomutov – PZ Kladno 5:0 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 7:1 (kon.) | Kladno – Sparta 5:3 (kon.)
Technika Brno – Vítkovice 2:1 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
K. Vary – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 1:6 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:2 (kon.)
Pardubice – Letňany 7:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:7 (kon.) | Havířov – Třinec 7:2 (kon.)
HC Litvínov – Třemošná 11:4 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 0:7 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:1 (3:0, 3:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 28.09.2017, 13:00 • Svijanská aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    47:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    No a Tygři vedou 7:1, přesilovka byla využita po pouhých dvaceti vteřinách. Důraz na předbrankovém prostoru ukázal LUKÁŠ NEZBEDA. Asistence: Vojtěch Jiruš.
     
    40:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se Bruslaři dočkali úvodního gólu. JAKUB ZAJÍČEK dostal od Kulvejta nabito do prostoru mezi kruhy a tvrdou ranou se nemýlil. Asistence: Lukáš Kulvejt, Lukáš Kapal.
     
    38:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Číslo šest. VOJTĚCH JIRUŠ ujel obráncům a přízemní ranou k pravé tyči si poradil i s Kmecem. Pro Mladoboleslavské je vedení Tygrů kruté, protože jejich výkon měl vzestupnou tendenci, nicméně Tygři jsou dnes velmi efektivní. Asistence: William Pray, Jan Hampl.
     
    36:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže o chvíli později vtrhlo do útočného pásma duo Cikhart – WILLIAM PRAY a Tygři vedou 5:0! První jmenovaný posunul kotouč na druhého, který táhlou ranou vymetl všechny pavučiny z pravé šibenice. Asistence: Jan Cikhart.
     
    22:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ukázková kombinace Bílých Tygrů a vedení 4:0! Liberečtí zastavili odvážný průnik soupeře a sami ujížděli do přečíslení 2 na 1. To vyřešil JAN CIKHART s Filipem Jansou "mazácky" a po sérii přihrávek zakončoval první jmenovaný do takřka prázdné branky. Asistence: Filip Jansa.
     
    15:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je to o tři góly, domácí skórovali při hře 5 na 5, v oslabení i přesilovce. Nutno podotknout, že se LUKÁŠ NEZBEDA vykoupil za svou předchozí neproměněnou šanci. Po ráně Kováře se totiž kotouč od betonu Krinwalda odrazil před poloprázdnou bránu na hokejku Nezbedy, který však přesně nezamířil. Nicméně puk směřoval zpátky na modrou, kde už měl Kovář podruhé napřaženo a do jeho rány vložil ukázkově hůl útočník s číslem 87. Asistence: Filip Kovář.
     
    10:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    A rázem vedou o dvě branky. Boleslavští podcenili brejk PETRA GAJDY, který se dokázal protáhnout až k zakončení ve vlastním oslabení. Hosté budou mít k dispozici ještě minutu z početní výhody.
     
    02:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    I když o byli o trochu aktivnější v úvodu Bruslaři, halou už zní písnička od dua Těžkej Pokondr "Rakeťák". Tygři vybojovali kotouč za brankou soupeře a Jiruš se najednou sám zjevil před gólmanem. Zakončit se mu sice nepodařilo, ale puk se odrazil k TOMÁŠI JAKUBCOVI, jenž byl z ranou zprava mezi betony úspěšný. Asistence: Vojtěch Jiruš.

    RR

    Branky a nahrávky: 3. Jakubec (Jiruš), 11. Gajda, 16. Nezbeda (Kovář), 23. Cikhart (Jansa), 37. Pray (Cikhart), 39. Jiruš (Pray, Hampl), 48. Nezbeda (Jiruš) – 41. Zajíček (Kulvejt, Kapal)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Krátký) – Duschka, Kovář, Hampl, Hladík, Bohm, Starý, Kollert – Pray, Jansa, Jakubec, Cikhart, Jiruš, Rossmy, Strnad, Nezbeda, Gajda, Vodlan
    BK Mladá Boleslav: Krinwald (20. Kmec) – Němeček, Kredba, Přenosil, Holoubek, Kulvejt, Pokorný, Rajgl – Závora, Zajíček, Bartoň, Plíšek, Kredl, Hašlar, Dlask, Kapal, Haas, Simon

    Rozhodčí: Veinfurter – Serbus, Řezníček
    bahis siteleri