Vítkovice – Pardubice 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Otrokovice 9:4 (kon.) | Chodov – Ostrava 0:0 (odl.)
Bulldogs – Sparta 7:6 (1:0 po s.n.) | Znojmo – Bohemians 2:3 (kon.) | Florbal Ústí – Liberec 8:10 (kon.)
Česká Lípa – Střešovice 5:4 (po pr.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
9:4 (3:0, 0:3, 6:1)
PSG Panthers Otrokovice
Čtvrtek 28.09.2017, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    55:58
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Ale ještě není konec. Otrokovice snižují, byť asi spíš jen kosmeticky. MARTIN SZWEDA táhlou střelou od půlky překvapil Bauera, který viděl jen nohy, které mu překážely ve výhledu. Asistence: Lukáš Pešat.
     
    55:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MARTIN ROŽNOVJÁK doráží odražený míček za záda bezmocného Maliny a... Začíná to zavánět debaklem. Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    54:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je to o pět branek. TADEÁŠ CHROUST se z mezikruží, jak by se řeklo hokejovou terminilogií, prosazuje a navyšuje vedení technologů. Asistence: Jiří Curney.
     
    52:16
    Otrokovice tak budou mít o jednoho hráče na hrací ploše méně. Trest odpykává Pešat.
     
    52:16
    A domácí Jirka "Karas" Curney trefuje z nájezdu jen tyč!
     
    52:16
    A zábava nekončí. Máme tu trestné střílení za přerušenou akci Boleslavi. Slušný brejk a ještě lepší únik. Tryskový pohon.
     
    50:54
    A máme tu další vyloučení. Petr Novotný nasadil soupeři luxusní strom. Být to hokej, všichni by mu zatleskali. Jenže hraje florbal. A tady je to prostě faul.
     
    48:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla rána jako z děla. A ke všemu nějakého napoleonského, tedy přesně mířená. Extrastřelec JIŘÍ CURNEY dostál své pověsti a luxusním projektilem zvyšuje na 7:3 pro domácí. Asistence: Jan Řehoř.
     
    41:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Déja vu. Že vám to něco připomíná? Ale ovšem, začátek druhé třetiny. Jen tentokrát v opačném gardu. Třetí branku v těsném sledu tečuje do branky JAN NATOV, který tak zároveň kompletuje hattrick. Asistence: Petr Novotný.
     
    41:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Uběhly pouhé čtyři sekundy a prakticky hned po buly Boleslav zvyšuje vedení. Přesnou ranou navyšuje vedení Středočechů TADEÁŠ CHROUST. Asistence: Josef Pluhař.
     
    41:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ovšem na druhé straně už je z toho gól. Nádhernou křižnou přihrávku od Curneyho využívá JAN JELÍNEK a posílá domácí znovu do vedení – 4:3. Asistence: Jiří Curney.
     
    27:57
    Curney si z dvojice beků Otrokovic udělal trhací kalendář, za což dostal poděkování v podobě zcela jasného faulu. Teď trochu nerozumím tomu, co kapitán Otrokovic reklamoval. Tohle bylo vidět snad až z Měsíce. Vyloučen Sovják.
     
    21:59
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle nečekal asi nikdo. A já už vůbec ne. LUKÁŠ PEŠAT přesně mířenou ranou po zemi k tyči překonává jmenovce Bauera v kleci domácích. A senzačně tak během necelé minuty srovnává z 0:3 na 3:3. Bez asistence.
     
    21:43
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    No a máme tu drama! Krásnou akci Otrokovic zakončil PETR KITTEL, který dostal nabito před branku a zcela nekrytý snižuje na 2:3 z pohledu hostů. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    21:24
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Největší podíl na této brance má rozehrávající boleslavský Curney. Trestuhodně totiž napálil prvního hráče ve zdi. Odražený míček následně doběhl Pešat, který naservíroval míček MARKU ZAPLETALOVI a je to 3:1! Asistence: Lukáš Pešat.
     
    14:03
    Nagy byl až příliš aktivní v souboji, za což ho rozhodčí posílají na trestnou lavici. Dvě minuty bude zpytovat svědomí za nedovolené vrážení. Boleslav má k dispozici druhou přesilovku.
     
    10:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No a než se Otrokovice stačily vzpamatovat, loví míček ze své sítě potřetí. JOSEF PLUHAŘ překonává Malinu potřetí a zdá se, že zahnal šelmy z východu do klece. Tohle začíná zavánět exhibicí. Bez asistence.
     
    10:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ale teď už je vše zlé zapomenuto. JAN NATOV využil Curneyho pobídku a v pohodě zvyšuje na 2:0 pro Pazderovu partu ze středních Čech – 2:0. Asistence: Jiří Curney.
     
    09:21
    A máme tu první vyloučení. Lukáš Petřík se provinil proti pravidlům, což znamená nejen dvouminutový trest za sekání, ale také první přesilovku pro domácí v tomto utkání
     
    02:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A jak jsem před chvílí mínil, tak se také stalo. Tomáš Chroust našel parťáka JANA NATOV a střelec jeho kvalit se v podobných situacích nemýlí – 1:0! Asistence: Tomáš Chroust.

    Petr Jindra

    Branky a nahrávky: 3. Natov (To. Chroust), 11. Natov (Curney), 11. Pluhař, 42. Jelínek (Curney), 42. Ta. Chroust (Pluhař), 42. Natov (Novotný), 49. Curney (Řehoř), 55. Ta. Chroust (Curney), 56. Rožnovják (Ta. Chroust) – 22. Zapletal (Pešat), 22. Kittel (Petřík), 22. Pešat, 56. Szweda (Pešat)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Novák, Kološ, Řehoř, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Novotný, Ta. Chroust, To. Chroust – Rožnovják, Pluhař, Gruber – Curney, Krajcigr, Natov.
    PSG Panthers Otrokovice: Malina (Michaljovič) – Szweda, Kostka, Mich. Nagy, Švajný – Sovják, Jurčík, Zapletal – Koníček, Rozumek, Pešat – Kittel, Čevela, Petřík – Vykopal.

    Rozhodčí: Dolanský – Sýkora
    bahis siteleri