Vítkovice – Liberec 11:3 (kon.) | Ne – Tatran 20:2 (kon.) | Panthers – Bohemians 5:6 (kon.)
Královské Vinohrady – Jičín 3:2 (kon.) | Ostrava – Chodov 7:8 (po pr.) | Olomouc – Židenice 1:7 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Finance Novák FBK Jičín
Čtvrtek 28.09.2017, 16:00 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    51:47
    Hostující celek nezvládá závěr zápasu. Další vyloučení v krátké době a navíc jedna z opor. Satýnková (JIC) na polovině hřiště zablokovala soupeřce hůl a dostává dvě minuty.
     
    44:58
    Hodně nesprávně načasování od Exnarové (JIC). Hostující útočnice při střele sekla soupeřku a zaslouženě dostává dvě minuty.
     
    35:47
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácím tak vrací vedení opět MICHAELA LINGOVÁ, která si znovu naběhla na střed hřiště a střelou do protipohybu dává Pražankám znovu náskok. Asistence: Kristýna Zelníčková.
     
    31:50
    Jičín právě vstřelil branku! Vyrovnání, které bylo před pár okamžiky na spadnutí, tu nakonec je. LUCIE KLOUTVOROVÁ využila fatální chyby v rozehrávce a z velkého brankoviště trošku ušmudlanou střelou překonala Vyrobíkovou. Bez asistence.
     
    30:36
    Hodně kritická chvíle před domácí brankou. Jičín opět nastřelil tyč a poté míček skákal na brankovišti, nakonec domácí vše přežili bez obdržené branky.
     
    25:24
    Růžičková (JIC) sekla do hole unikající Tvrzníkovou a ačkoliv se chytá za hlavu, může být ráda, že z toho nebylo trestné střílení, protože domácí hvězda šla pomalu sama na Samkovou.
     
    20:26
    Hned zkraje prostřední periody mohlo být vyrovnáno. Žůrková si zpracovala obtížnou přihrávku a ze vzduchu ještě poslala míček na branku, který projel pod Vyrobíkovou a také těsně kolem vzdálenější tyčky.
     
    14:04
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Tentokrát už ale loví míček z branky. Ke střele zápěstím totiž napřáhla MICHAELA LINGOVÁ, jež našla přesně místo mezi nohou a rukou gólmanky Jičína a jako správná kapitánka posílá svůj tým opět do vedení. Bez asistence.
     
    12:13
    Jičín právě vstřelil branku! A kombinace to byla úspěšná. LUCIE RŮŽIČKOVÁ vyslala skrytou střelu obloukem z poloviny hřiště a i když si Vyrobíková snažila stoupnout, tak míček našla v horním rohu své branky. Asistence: Karolína Strejcovská.
     
    10:52
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí gólmanka ihned výhozem našla rozběhnutou KRISTÝNU VEJVODOVOU, která rychlou a úspěšnou akcí otevírá skóre dnešního duelu. Asistence: Jana Vyrobíková.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 11. Vejvodová (Vyrobíková), 15. Lingová, 36. Lingová (Zelníčková) – 13. Růžičková (Strejcovská), 32. Kloutvorová


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kuchyňková) – Sladkovská, Vejvodová – Tvrzníková, Dobisíková, Vavřinová – Šádková, Kylarová, Zelníčková – A. Kutnarová, Lingová (C), Honzová – Žižková.
    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Růžičková, Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská – Kosová, Kloutvorová, Kůželová – T. Mrázková, Svobodová, Žůrková (C) – Exnarová, Satýnková, Mikolášková.

    Rozhodčí: Martin Ležák, Lukáš Ležák

    Diváci: 43
    bahis siteleri