Třinec – Olomouc 3:4 (0:3 po s.n.) | Jihlava – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:0 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.) | Chomutov – Plzeň 1:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:5 (kon.)
Sparta – Liberec 7:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (0:0, 1:2, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 29.09.2017, 17:20 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Radek HUBÁČEK - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je to naprosto neskutečný příběh. Domácí v druhé třetině ztratil vedení a teď dokázali rozhodnout o výhře! Rozhodčí signalizoval trest, ale Jiránek dokázal puk odehrát na RADKA HUBÁČKA, který puk poslal do prázdné branky! Asistence: Tomáš Jiránek, Nicolai Bryhnisveen
     
    59:16
    Hosté v šesti! Škarek nyní podržel puk po střele Romana v lapačce.
    57:50 Filip SEMAN - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    No tak to je bomba! Žálčík přenechal puk FILIPU SEMANOVI, který si puk potáhl a nad Bartošákovu masku otáčí utkání! Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    57:39
    S dovolením, toto rozhodčí dost nezvládají. Čachotský dostal dvě minuty za to, že stál v cestě hostujícímu hráči, který o něj zavadil.
     
    57:01
    Klokova hokejka byla moc vysoko, dokonce přímo ve Skořepově obličeji a domácí mají dobrou příležitost na to, rozhodnout.
     
    55:01
    Škarek rozehrál na Váňu, který vyhodil. Puk si však našel Skořepa, ani ten na svého protějška nevyzrál!
     
    53:50
    Ulrych dostal nabito na střed, kde byl osamocen, Bartošák dnes ale chytá famózně a puk skryl semaforem do své lapačky a vystavil tak jasnou červenou Ulrychově bombě! Následuje komerční přestávka.
     
    52:13
    Hlinka přenechával nalevo na Anděla, který pouze trefil připraveného gólmana hostí!
     
    51:49
    Protasenja se dostal taktéž do dobré střelecké pozice, nechal však vyniknout Bartošáka!
     
    50:23
    Na stadionu jsou problémy s internetem, tak teď shrnutí: Vítkovice dokázaly využít přesilovku, jenže Květoňův gól od modré nebyl uznán kvůli postavení útočicího hráče v brankovišti. Následný Květoňův stahovák na střed Škarek vykryl a domácí se v pohodě ubránili. Před chvílí dostal Čachotský tvrdý direkt na branku, hraje se ale v plném počtu i nadále.
     
    48:34
    Domácí obránce Ulrych to nyní přehnal s tvrdostí a poslal Květoně na hrazení, sudí ho tak vylučuje na 2 minuty. Domácí fanoušci si opět přisadili pár peprných poznámek k rozhodčím samotným.
    47:23 Josef SKOŘEPA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zimní stadion doslova expolodoval! Suchánek se nadvakrát dostal ke střele, hostující obrana bohorovně nechala volného JOSEFA SKOŘEPU mezi kruhy, a ten už si s dorážkou poradil. Asistence: Jakub Suchánek.
     
    45:44
    Myslím si, že Výtisk se musí hodně potit na trestné! Domácí neskutečně zatápí hostům a nyní se střela z klubka těl otřela o pravou tyč!
     
    44:49
    Suchánkovu zblokovanou střelu si našel Jiránek a hned střílel. U Bartošáka to vypadalo, že puk sice má, ale neměl.
     
    44:31
    Další závar na jihlavském ledě! Gól byl sice dosažen, ale Výtisk stihl předtím posunout branku a zamezit tak druhému zásahu domácích.
     
    44:21
    Slušný závar v brankovišti, Bartošák si dokázal puk zkrotit.
     
    42:09
    Nyní trma vrma na druhé straně, kdy se domácí brankář hodně natahoval v brankovišti, následnou střelu Koloucha zblokoval Hubáček a zůstal ležet na ledě. Sudí přerušují hru a Hubáček se sám zvedá, což je dobré.
     
    41:15
    Ohromná šance od Kubalíka, který si už obhazoval Bartošáka, jenže puk ve finální fázi do brány nezasunul!
    39:07 Rostislav OLESZ - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Není to dobré. Jednak kvůli předmětům na ledové ploše, ale také kvůli tomu, že Ostravané otáčí vývoj hry. Květoň střílel od modré a jeho střelu tečoval opět ROSTISLAV OLESZ mimo dosah Škarka. Asistence: David Květoň
     
    38:26
    Skořepa dal tvrdý hit Klokovi, dle mého názoru čistý. Jinak to ale viděl rozhodčí a posílá Skořepu na dvě minuty ven. Klok však evidentně s trestem také úplně nesouhlasil a kroutil hlavou. Nikoli kvůli pouhým dvou minutám, ale oprávněnosti vyloučení. Čachotský vyjel za rozhodčím a dost emotivně si stěžoval, sudí mu ale vše vysvětlil.
    36:32 Rostislav OLESZ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Povedená kombinace od hostí. Stránský se obtočil s pukem okolo obránce a donutil povyjet Škarka mimo brankoviště. Pak mu nedělalo žádný problém předložit puk před brankou ROSTISLAVU OLESZOVI, který srovnává stav. Asistence: Šimon Stránský.
     
    35:55
    Nahození Kloka tečoval Szturc těsně vedle pravé tyčky!
     
    33:20
    20 sekund 5 na 3 pro domácí. V Klokovi bouchly nervy a to dost, když po odpískání napadl domácího Ulrycha. Naprosto zbytečný dvouminutový trest.
     
    31:40
    Sudí Pražák nyní prokázal obdivuhodný přehled, když dokázal sledovat jak situaci v brankovišti, tak i na pravém kruhu a vylučuje Tršku za podražení.
     
    27:34
    Domácím fanouškům se to hodně nelíbí, i trenér Vlk nezůstává pozadu, ale nic už na tom nezmění. Suchánek, 2 minuty, podražení.
    24:56 Michal HLINKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ač sudí nejprve rozpažil, tak gól platí! Neskutečná euforie na stadionu. MICHAL HLINKA si po obranném intermezzu vzal puk a na levé straně s ním putoval k opačné brance. Z levého kruhu zkusil vystřelit do levého horního rohu Bartošákovy brány. A povedlo se to. Puk orazítkoval levou tyčku a zapadl do sítě. Asistence: bez asistence.
     
    24:56
    Bude využito video! Hlinka si za brankou vzal puk a vyjel na výlet. Střelu umístil k břevnu a sudí jde volat.
     
    22:00
    Před hostujícím brankařem se otevřela dálnice, po které se svezl Žalčík a nejdřív naznačoval střelu, pak si puk stáhl nalevo a střílel. Bartošák zatím dobře drží.
     
    19:18
    Anděl a Půža. První jmenovaný vybojoval puk a znovu zleva najížděl na hostující klec, před brankou našel Půžu, který bohužel nevyužil šanci.
     
    18:59
    Macík opět zleva střílel těsně vedle pravé tyče!
     
    18:43
    Protasenja z rohu nahrával na levý kruh Hubáčkovi, který střílel z voleje a hostující brankář musel vynaložit hodně snahy na zákrok.
     
    17:18
    Anděl měl podobnou možnost na skórování jako kapitán Čachotský, Bartošák si střelu pohlídal.
     
    16:18
    Čachotský najížděl na svatyni po levé straně a zkusil vystřelit, nesedlo mu to ideálně a kotouč skončil vysoko nad brankou. Škoda, tohle byla ideální akce na gól.
     
    12:52
    Jenže domácí byli chvíli v šesti, což je problém a hosté tak po 23 sekundách hry 4 na 4 dostanou přesilovku.
     
    11:15
    Trška v souboji Hubáčka moc nešetřil, toto neuniklo rozhodčím, kteří ho posílají ven za podražení.
     
    08:07
    Hlinka byl moc aktivní v souboji s Lvem a jde za držení na trestnou.
     
    07:03
    Nepřesnosti hostí v obraně mohl využít Žálčík, jemu samotnému však v mezikruží puk odskočil!
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 25. Hlinka, 48. J. Skořepa (Suchánek), 58. F. Seman (Žálčík), 60. R. Hubáček (Jiránek, Bryhnisveen) – 37. Olesz (Š. Stránský), 40. Olesz (D. Květoň)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, E. de la Rose, Půža, Šidlík, Ulrych, Bryhnisveen, Váňa – Jiránek, J. Skořepa (A), Macík – Rys, Čachotský (C), T. Kubalík – Anděl, Hlinka, Žálčík – F. Seman (A), R. Hubáček, Protasenja.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Baranka, Hrbas, Klok, Sloboda (A), Výtisk (A), Trška, Puzič – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Olesz (C), Lev, Dej – Kucsera, Š. Stránský, Szturc – Kurovský, Kolouch, P. Zdráhal.

    Rozhodčí: Pražák, Souček – Flegl, Polonyi

    Diváci: 3944
    bahis siteleri