Neapol – Cagliari 3:0 (kon.) | Benevento – Inter 1:2 (kon.) | Chievo – Fiorentina 2:1 (kon.)
Lazio – Sassuolo 6:1 (kon.) | Spal – Crotone 1:1 (kon.) | Turín – Hellas Verona 2:2 (kon.)
AC Milán – AS Řím 0:2 (kon.) | Atalanta BC – Juventus 2:2 (kon.)
konec
Chievo Verona
2:1 (1:1)
ACF Fiorentina
Neděle 01.10.2017, 15:00 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:13. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:10. (16:57:43)
     
    Je konec, všechny tři body zůstávají domácímu Chievu! Již v sedmé minutě otevřel skóre zápasu útočník Fiorentiny Giovanni Simeone, který si naskočil na centru z pravé levé straně a umístil balon mimo dosah domácího brankáře Sorrentina. O dvacet minut později již bylo vyrovnáno. Po přetaženém centru vyplaval za obranou Lucas Castro, který nehlídán uklidil míč do odkryté branky. Hned v úvodu druhého dětství se prosadil znovu Lucas Castro. Tentokrát ho cíleně hledal centrem kapitán Chieva Perparim Hetemaj. Na zadní tyči dokázal hlavou umístil balon do protipohybu Sportiella a tím udal konečný výsledek zápasu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí mohli definitivně rozhodnout. Po zisků míče pádili hned ve čtyřech do útoku do otevřené obrany. Inglese však stál v době přihrávky až za posledním obráncem a musel tak po odpískaném ofsajdu míč odevzdat.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+1
    Domácí tým si pomohl dalším faulem v těsné blízkosti šestnáctky. Stefano Sorrentino si postavil do obranné zdi čtyři své spoluhráče. Biraghi si však střelou před zeď náladu nevylepšil. Míč končí opět mimo tři tyče.
     
    90
    Již v devadesáté minutě přišel nedovolený zákrok u pokutového území Chieva. Badelj jen přistrčil míč z místa přestupku na kopačku Biraghiho, který ale střílel daleko do zadní tyče.
     
    88
    Pohledná akce Fiorentiny nekončí ani ohrožením branky. Simeone vrátil míč proti noze stojícímu Babacarovi, který ale pálil jen vysoko nad domácí branku.
     
    87
    Roberto Inglese si nepohlídal ofsajdové postavení při dlouhém nákopu na útočnou polovinu. Na malou chvíli alespoň zdržel rozehrávku Fiorentiny.
     
    86
    Chievo se již soustředí téměř jen na obranu. Fiorentina nemůže najít recept na pevnou domácí obranu. Kombinační hra zatím u hostujícího týmu vázne.
     
    85
    Simeone chtěl pustit míč ze sebe pro Diase. Ten s tím ale už vůbec nepočítal a nemohl tak zpracovat balon přímo ke střele.
     
    84
    Už jen méně než deset minut i s nastavením zbývá Fiorentině alespoň ke srovnání dnešního zápasu. Chievo však kontroluje závěr zápasu.
     
    83
    Domácí útočník Roberto Inglese je zpět na trávníku. Fiorentina se usadila v posledních minutách na útočné polovině, ale po ztrátě míče musel faulovat za žlutou kartu Veretout.
     
    82
    Hlavní rozhodčí poslal Ingleseho se zakrváceným dresem mimo hrací plochu. Mezitím hosté rozehráli neúspěšný rohový kop.
     
    81
    Domácí obrana znovu obstála. Po centrovaném míči se dostal k obranné hlavičce jen Dainelli. Simeone spadl v klubku hráčů na trávník, poté se strhla menší strkanice, ale rozhodčí vše uklidňuje bez udělené karty.
     
    80
    Dias byl faulován v blízkosti středového kruhu a hosté tak mají možnost poslat míč až do pokutového území.
     
    79
    Fiorentina ztratila tlak z posledních minut a nyní se musí probíjet také středem hřiště. To tentokrát zvládl Badelj, ale poté už nepřidal přesnou přihrávku na střídajícího Babacara.
     
    77
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Marco Benassi, přichází Khouma Babacar.
     
    76
    Z velké dálky poté pálil také Ivan Radovanovič, ale ani srbský středopolař se netrefil mezi tři tyče.

    Vít Schück

    Branky: 27. L. Castro (Birsa), 47. L. Castro (P. Hetemaj) – 7. Simeone (Théréau)

    Karty:   8. Tomović (CHV), 62. Radovanović (CHV) – 83. Veretout (FIO)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:13. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:10.
    Chievo Verona: Sorrentino – Tomović (64. Depaoli), Dainelli, Gamberini (72. Cesar), Cacciatore – L. Castro, Radovanović, P. Hetemaj (C) – Pucciarelli, Birsa (74. Bastien), Inglese.
    Náhradníci: Seculin, Confente – N. Rigoni, Garritano, Stępiński, Gaudino, Léris, Cesar, Bani, Depaoli, Pellissier, Bastien.

    ACF Fiorentina: Sportiello – Gaspar, Ge. Pezzella, Astori (C), Biraghi – Badelj, Veretout – Chiesa (53. Bastiao Dias), Benassi (77. Babacar), Théréau (58. Saponara) – Simeone.
    Náhradníci: Drągowski – Laurini, Milenković, Ca. Sánchez, Saponara, Eysseric, Olivera, Cristóforo, Lo Faso, Bastiao Dias, Babacar, Hugo.

    Rozhodčí: Giacomelli – Schenone, Rocca
    bahis siteleri